![]() |
mai uita-te odata la Reloaded(desi nu e recomandabil) si o s-o vezi pe persephone.
asta daca nu esti orb sau gay. |
Am vazut reloaded-ul o singura data si asta cand a aparut in cinematografele din Romania si nu-mi mai amintesc.... asta e... Si daca nu-mi amintesc o femeie dintr-un film sunt gay? WoW ce judecata ai si tu!
|
Originally Posted by BeNnY:
|
tu ai zis ca ai vazut Reloadedul si nu ai auzit de nici o "persephone". nu ai spus "poate ca nu am vazut-o sau nu am retinut-o".
si cu a doua chestiune, raspunsul e: "nu stiu. tu stii mai bine."Prima faza e negarea. dupa care in a doua incepi sa-ti pui intrebari. |
si a treia etapa e sa mergi imediat dupa acea pe forumul de "hottest men" si sa votezi...
|
Originally Posted by nookie:
eu am vazut-o... sa-nteleg ca nu sint orb, right? ca ma nelinisteam :lol: da prefer sa nu vad meciul asta: pur si simplu, nu stiu pe care s-o prefer... le-as lua pe amindoua: uma ziua, cealalta (monica) noaptea :wink: |
Vot
Dupa un model brevetat de fetele de pe topicul cu "The hotest men...", votez cu amandoua !!!! :lol:
|
go **** yourself :evil: |
prefer ceva real. k? sorry.
|
Ma stresezi cu impresiile tale...
|
atunci nu le mai citi.
PS: si nu sunt impresii sunt pareri, impresiile le pastrez pentru mine. |
Originally Posted by BeNnY:
Persephone il conduce pe Neo la The Keymaker in schimbul unui sarut.... http://www.crying-out.net/reloaded/persephone1.jpg Daca vrei mai sa shtii mai multe fa un click aici(Rated NC-17) http://www.ironmonkey.blogspot.com/2...y_archive.html |
:-?
|
Gata s-a lamurit misterul Per(sifon)ei :D
|
WHAZZ UP Nookie???Adica ce incerci sa ne zici??(asta in cazul in care chiar vrei sa zici ceva ....dar daca doar vrei sa-ti mareshti nr de post-uri ..e ok :wink: ) |
nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu... |
Singurii care "se baga cu chestii de toata jena" pe acest forum sunt Wrath/Smeagol_gollum (care cred ca sunt de fapt una shi aceeashi persoana) Benny avea nevoie doar de mica lamurire (pt ca nu-shi mai amintea de Persephone )shi daca crezi pe acest forum se discuta numai filme da-i un o cautare cu subiectul "Cat de mica e a lui Alex Leo SErban " sau "un film traznet" .............................sa vezi conversatie "simpla"..sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...Benny nu e unul dinte ei!!!! |
nu e asta. sa schimbe forumul ca discutia asta nu se potriveste aici.
asa se duce d... fiecare topic. |
Bai desteptule... stiai ca in Industria Cinematografiei ca sa se faca un film trebuie sa existe si ceva actori? Aici se discuta de actori nu despre vecina pe peste drum care-si spala ciorapii! :x
|
and the point is...
PS1: mai vorbeste-mi de industria asta a filmului. PS2: schimba topicul daca nu vorbesti de gagici; uita-te la titlu. |
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |