Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

nookie 25 Feb 2004 10:16

mai uita-te odata la Reloaded(desi nu e recomandabil) si o s-o vezi pe persephone.
asta daca nu esti orb sau gay.

BeNnY 25 Feb 2004 10:20

Am vazut reloaded-ul o singura data si asta cand a aparut in cinematografele din Romania si nu-mi mai amintesc.... asta e... Si daca nu-mi amintesc o femeie dintr-un film sunt gay? WoW ce judecata ai si tu!

Ilila 25 Feb 2004 10:45

Originally Posted by BeNnY:

Am vazut reloaded-ul o singura data si asta cand a aparut in cinematografele din Romania si nu-mi mai amintesc.... asta e... Si daca nu-mi amintesc o femeie dintr-un film sunt gay? WoW ce judecata ai si tu!

Stai linistit ca nici eu nu mi-o amintesc! :) nu stiu unde apare Monik in film... (am vazut o singura data Matrix reloaded si revolution)

nookie 25 Feb 2004 10:47

tu ai zis ca ai vazut Reloadedul si nu ai auzit de nici o "persephone". nu ai spus "poate ca nu am vazut-o sau nu am retinut-o".
si cu a doua chestiune, raspunsul e: "nu stiu. tu stii mai bine."Prima faza e negarea. dupa care in a doua incepi sa-ti pui intrebari.

nookie 25 Feb 2004 10:51

si a treia etapa e sa mergi imediat dupa acea pe forumul de "hottest men" si sa votezi...

Alex Leo Serban 25 Feb 2004 10:56

Originally Posted by nookie:

mai uita-te odata la Reloaded(desi nu e recomandabil) si o s-o vezi pe persephone.
asta daca nu esti orb sau gay.

eu am vazut-o... sa-nteleg ca nu sint orb, right? ca ma nelinisteam :lol:
da prefer sa nu vad meciul asta: pur si simplu, nu stiu pe care s-o prefer... le-as lua pe amindoua: uma ziua, cealalta (monica) noaptea :wink:

Dan Gerose 25 Feb 2004 10:58

Vot

Dupa un model brevetat de fetele de pe topicul cu "The hotest men...", votez cu amandoua !!!! :lol:

BeNnY 25 Feb 2004 10:58

tu ai zis ca ai vazut Reloadedul si nu ai auzit de nici o "persephone". nu ai spus "poate ca nu am vazut-o sau nu am retinut-o".
si cu a doua chestiune, raspunsul e: "nu stiu. tu stii mai bine."Prima faza e negarea. dupa care in a doua incepi sa-ti pui intrebari.

go **** yourself :evil:

nookie 25 Feb 2004 11:02

prefer ceva real. k? sorry.

BeNnY 25 Feb 2004 11:03

Ma stresezi cu impresiile tale...

nookie 25 Feb 2004 11:05

atunci nu le mai citi.
PS: si nu sunt impresii sunt pareri, impresiile le pastrez pentru mine.

Danica 25 Feb 2004 11:41

Originally Posted by BeNnY:

Am vazut doar Matrix si Matrix Reloaded si in Reloaded n-am auzit de "persephone"... :roll:

Persephone il conduce pe Neo la The Keymaker in schimbul unui sarut....
http://www.crying-out.net/reloaded/persephone1.jpg
Daca vrei mai sa shtii mai multe fa un click aici(Rated NC-17)
http://www.ironmonkey.blogspot.com/2...y_archive.html

nookie 25 Feb 2004 13:17

:-?

Ilila 25 Feb 2004 13:36

Gata s-a lamurit misterul Per(sifon)ei :D

Danica 25 Feb 2004 14:57

:-?

WHAZZ UP Nookie???Adica ce incerci sa ne zici??(asta in cazul in care chiar vrei sa zici ceva ....dar daca doar vrei sa-ti mareshti nr de post-uri ..e ok :wink: )

nookie 25 Feb 2004 15:09

nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu...

Danica 25 Feb 2004 15:18

nu vreau sa-mi maresc nimic. totul e oK.
Numai sa se vorbeasca de filme ca de-asta e forumul pe cinemagia si nu pe #wtf. cand se baga unul cu chestii de-astea de toata jena k sa faca simpla conversatie, iti piere cheful sa mai intri pe forum doar k sa-l auzi ca nu stie cum sa mearga la multiplex sau care nu stie despre ce se vorbeste da baga si el o sarma. ca romanu...

Singurii care "se baga cu chestii de toata jena" pe acest forum sunt Wrath/Smeagol_gollum (care cred ca sunt de fapt una shi aceeashi persoana) Benny avea nevoie doar de mica lamurire (pt ca nu-shi mai amintea de Persephone )shi daca crezi pe acest forum se discuta numai filme da-i un o cautare cu subiectul "Cat de mica e a lui Alex Leo SErban " sau "un film traznet" .............................sa vezi conversatie "simpla"..sunt multe prs care intra aici sa discute despre alte chestii in afara de filme ...Benny nu e unul dinte ei!!!!

nookie 25 Feb 2004 15:43

nu e asta. sa schimbe forumul ca discutia asta nu se potriveste aici.
asa se duce d... fiecare topic.

BeNnY 25 Feb 2004 16:50

Bai desteptule... stiai ca in Industria Cinematografiei ca sa se faca un film trebuie sa existe si ceva actori? Aici se discuta de actori nu despre vecina pe peste drum care-si spala ciorapii! :x

nookie 25 Feb 2004 16:59

and the point is...

PS1: mai vorbeste-mi de industria asta a filmului.
PS2: schimba topicul daca nu vorbesti de gagici; uita-te la titlu.

All times are GMT +2. The time now is 21:03.