Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

anaemona 12 Jan 2012 20:16

Ieri am citit despre un accident oribil si de-atunci nu-mi revin, nu stiu cum poti sa te pastrezi in toate mintile dupa ce ti se intimpla asa ceva. Oricum in L'age de tenebres, exista un fragment care exprima exact ce valoare pune un stat/guvern pune pe pierderea capacitatii de functionare a unui om. In film, intr-un accident de masina in care un om si-a pierdut ambele picioare statul era interesat sa primeasca de la omul respectiv 50% din banii pe stilpul, proprietate de stat, care a fost darimat. Extrem de realist filmul, vad ca nici n-a mai facut alt film dupa el. Extrem de trista societatea asta in care banii primeaza.

ARGINTUL 14 Feb 2012 22:57

aandra si freakdoll nu vor sa vorbeasca cu mine

redmen 14 Feb 2012 23:00

Bai de data asta chiar ai nimerit topicul.Si eu as fi nefericit sa am atata timp si sa nu stiu decat sa`mi fac clone pe cinemagia.

AndreiStefan 22 Feb 2012 18:31

Mi s-a dus motorasul pentru AF de la obiectiv(18-55 Canon)...si cica trebuie sa-l trimita la Canon pentru remediere sau inlocuire, deci 2 saptamani minim:( Garantie cu un singur scop: "mai bine iti iei altul"...ceea ce probabil o sa si fac.

L.E. Trebuia sa aiba si F64 o "buba"...ca prea bine organizati mi s-au parut pana acum.

redmen 22 Feb 2012 18:52

Nasolica.Cum naiba s-a intamplat chestia asta? De cat timp il aveai?

AndreiStefan 22 Feb 2012 18:59

De la sfarsitul lui octombrie 2011. Am luat exact ce am nevoie pentru fotografii de produs:

- Canon 500D cu obiectiv 18-55(fara stabilizator)
- Cort fotografic pliabil 150x150cm
- 2 Blitzuri externe slave Fancier
- 1 trepied Foto

Ma asteptam sa crape blitzurile primele...dar uite ca nu a fost asa. Dracu stie de ce s-a dus motorasul...poate din cauza deconectarii si reconectarii aparatului in repetate randuri cu blitzurile...

redmen 22 Feb 2012 19:06

Pai si care e buba la F64 pana la urma? Ti`l trimit la Canon sau nu? Nu ai tinut mana din greseala pe inelul ala de focusare in timpul fotografiilor nu?

AndreiStefan 22 Feb 2012 19:15

Originally Posted by redmen:

Pai si care e buba la F64 pana la urma? Ti`l trimit la Canon sau nu? Nu ai tinut mana din greseala pe inelul ala de focusare in timpul fotografiilor nu?

Ca mi-l trimit la Canon si ma lasa fara "obiectul muncii" timp de aprox 2 saptamani(teoretic, ca practic am de unde sa imprumut unul de schimb). Daca n-avem de unde sa fac rost de altul, ce faceam?!

Asa cum sunt service-uri auto serioase care iti dau o masina la schimb pana iti remediaza problema, asa puteau si macar sa propuna chestia asta...

Ti-am spus ca am luat trepied si am facut fotografii de produs cu el, ce sa caut cu mana pe inel in timpul fotografiilor?!

redmen 22 Feb 2012 19:22

Just asking :)

Si preferi mai bine sa dai banii pe unul nou decat sa astepti 2 saptamani? Tinand cont ca practic ai de unde imprumuta unul in acest timp :)

AndreiStefan 22 Feb 2012 19:31

Originally Posted by redmen:

Just asking :)

Si preferi mai bine sa dai banii pe unul nou decat sa astepti 2 saptamani? Tinand cont ca practic ai de unde imprumuta unul in acest timp :)

Daca suporta si firma o parte din costuri...da...ba chiar mi-as lua unul mai mare...cine stie, poate o sa ma reprofilez pe alte categorii ale fotografiei in curand;)

redmen 22 Feb 2012 20:03

Pai daca are garantie nu ar trebui sa platesti nimic tu nu?

ProfetulTau 29 Feb 2012 19:46

Andreea Antonescu vedeta mea favorita a imbatranit:((

Kriss_Kringle 29 Feb 2012 20:03

Lasa ca-ti gasesti tu perechea pe forum aici.=))=))=))

chuckyfan 05 Mar 2012 13:46

am fost diagnosticat cu rubeola si tre' sa stau toata saptamana acasa. ca scap de scoala e bine, dar presimt ca o sa ma plictisesc:(

iiii 05 Mar 2012 13:54

rubeola??? omfg! nasol nasol
scoate cat mai multe filme and enjoy odihna..

Kriss_Kringle 05 Mar 2012 14:00

Floare la ureche,vara trecuta eu am stat o luna in casa cu varsat de vant iar dupa prima saptamana mi s-a stricat si laptopul.Bine ca am avut Kindle-ul de pe care mai citeam si puteam sa intru pe net dar se misca greu si Discovery,la care invatasem pe de rost programul.Am iesit afara fix de ziua mea.:))

chuckyfan 05 Mar 2012 14:06

nu-i boala grava........nu simt nimic doar ca sunt plin de pete rosii si am ganglionii unflati [ sper ca e corect ce am zis ]. din pacate n-am voie sa ies din casa si asta ma enerveaza.

iiii 05 Mar 2012 14:11

naspa naspa
citeste carti ceachi...

Kriss_Kringle 05 Mar 2012 14:29

Si eu am avut rubeola in generala dar e apa de ploaie in comparatie cu varsatul de vant daca-l faci cand esti adult.Dormeam numai pe spate de frica ca eu ma intorc de pe o parte pe alta in pat si imi spargeam toate bubele asa.Pe corp ma abtineam sa ma scarpin dar in cap era jale,parca aveam paduchi!

chuckyfan 05 Mar 2012 14:46

Originally Posted by iiii:

naspa naspa
citeste carti ceachi...

da, o sa termin morometii si o sa imi perfectionez jocul de poker:)
varsat de vant n-am avut.........nici nu vreau:|

All times are GMT +2. The time now is 13:52.