![]() |
Originally Posted by paul_aramis:
Halal limbaj la tine. Si fi mai atent la ce am spus: nu m-am referit la ce va face voua userii ci doar la problema cu poza care l-a deranjat pe DO . Cat de coada de pisica sper sa nu fi bagat nasul prea mult sa fi ajuns la fund.:)) |
mai bine va potoliti
|
Originally Posted by StefanDo:
Eu am vorbit la subiec,exact ce mi sa pare mie de reprosat moderatorilor. Potoleste javra ca latra aiurea! |
io' unu mi-s potolit. da' pârdalnica asta de mâţă o-nceput să tragă. da' dacă zici tu, îi fac o bucurie şi îi dau drumu'. de data asta. |
dragomara, daca imi mai raportezi abuziv un singur post din acest thread, ai ban.
|
dacă nu poţi te rog lasă-i pe alţii. te rog frumos să mă ierţi dacă e altul rostul acelui buton, şi dacă a modera înseamnă a proflifera şi facilita injuriile la adresa altor userii. pentru a 50 oară te rog, de data asta în public, dă-mi e-mail-ul şi sau telefonul şefului tău. se pare că noi 2 nu ne înţelegem, şi nu pricep de ce tot eziţi, unde tu te ştii că nu ai nimic să-ţi reproşezi, de ce eziţi să-mi satisfaci dorinţa asta absolut firească?! te rog, hai să-i lăsăm pe cei care AR TREBUI SĂ SE PRICEAPĂ, să analizeze. poţi asta?! te roooog. |
dragomara,
esti singura pe care o freaca grija cum isi face treaba stefan. si, crede-ma, ai niste motive absolut puerile. ai toata libertatea sa te exprimi decent pe acest forum. |
vezi sa nu mi-o fac prea bine
|
Originally Posted by keepwalking:
|
Dragomara,
Eu consider justificata banarea ta de acum trei zile, fapt pe care ti l-am explicat si in raspunsul dat la primul tau mail. Renunta sa ne mai hartuiesti cu mesaje, altfel imi voi da acordul pentru o noua banare a ta. |
dragomara, bann 3 zile
acum on topic, va rog |
s-a rezolvat problema cu ceasul
|
Originally Posted by Mistah J:
|
Vreau sa stiu si eu care e faza de toti aveti"cedeaza trecerea" si cum ati dobandit-o?
|
huh?
|
Semnul acela de exclamare care il ai tu si majoritatea comentatorilor acolo jos langa nume.....triunghiul acela rosu care seamana cu "cedeaza trecerea" din regulamentul de circulatie auto si pe care nu-l respectati....;) |
si daca treci cu mouse-ul pe-acolo ce zice?
|
:D Zice sa raportez ca ai comentat aiurea?:D |
da
daca apesi noi primim mail de atentionare ca mesajul e considerat abuziv ;) |
Ca sa arate corect ora la care postez a trebuit sa trec pe cea de Bruxelles, Copenhaga.. Sa fie o premonitie? B-) |
All times are GMT +2. The time now is 15:18. |