![]() |
Originally Posted by Laszlo_kovacs:
ce mai conteaza daca eu m-am simtit super bine acolo pana si badiguarzzi a venit ca tipul din gasca dupa acolo arata era gigant si si-a dat tricolul jos si badigoardul l-a pus sa se imbrace un tip a vrut sa danseze cu mine si apoi incerca sa ma agate si ma stresa si badigoardul i-a zis sa plece. atmosfera care a fost a fost superba si m-am simtit foarte bine fara inconeniente sau probleme mari etc.am fost la specatcol si apoi distractie |
a inceput lumea sa te recunoasca dupa aparitia pe prima pagina in libertatea?
|
Originally Posted by Supastar:
|
pai si atunci aia de pe PRIMA PAGINA cine e? :huh:
|
my dear lady, pe unde esti? nici pe messenger nu te mai vede lumea..
aaaaaaaaI really miss you as a friend..[/quote] oh tnx a lot... i miss you too but i'm just bussy at the moment.. gone... stuff.. tie ti-am mai scris si pe mess asa ca vei vedea oricum intru cat de des pot cel putin pe cinemagia ca pe mess dak nu mai am timp asa ca scrie fara frica dak nu pe mess pe cinemagia mp sau pe subiect si-ti voi rasp :D[/quote] ok, asa am sa fac :) |
|
TOT EU SUNT SI PE PRIMA PAGINA! dar si acolo unde e concursula inca ceva rog frumos pe pitbul daca ar dori maria sa sa imi faca niste glume .pt ca am fost la specatcolul acela cu glume si le-am sugerat ideea de a face si eu parte din trupa si mi-au zis sa pregatesc ceva etc.dar nu prea am habar voi ma cunoasteti mai bine deci idei si glumite daca se poate merci pupici. |
Irene,
Ti-a trecut vreodata prin cap ca esti retardata? |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
cauta in topicul cu bancuri de la cafenea! |
dacä äia plätesc bine, mai aducem niscaiva cinemagicieni si facem lecturä pe roluri. Sau poate chiar o dramatizare - mai stii? |
da mai sunt suparata
ca azi este vineri si nu am pregatit nimic inca si ar trebui sa ma duc la specatacol sa le arat ce si cum.este tot in twais. dar ce sa fac?chiar asa trebuie sa se gaseasca o solutie salvatoare.as fi avut nevoie de niste glumite scurte etc.nu stiu aca aveti idei mai veniti cu ele poate va iesi ceva ok.vb d |
bruneta ? si eu care mi te imaginasem blonda ca doar esti MM :( ... Nu-ti strica putin tan ;)
|
sunt bruneta de fapt acum castanie sau saten deschis ca m-am vopsit recent,am fost si blonda etc.sunt bruneta si trebuie sa ma descurc cu glumitele poate gasesc ceva pe net sau eu ma duc oricum,sunt o fire talentata glumeaza si spontana sigur va fi totul ok si frumos.vb
|
am o idee: ce-ai zice sa faci numarul de stand-up topless?
serios, gandeste-te putin: ai fi prima din tara , poate din lume ca nu stiu daca s-a mai facut asa ceva. gandeste-te numai la toata atentia pe care o vei primi: ziare, televiziuni! iti poti revigora cariera! |
gutte idee... Vei fi O Ellis Sexton a stand-up comedy-ului.... daca esti spontana si naturala nu tre sa cauti pe net glume. Fi tu insuti si va fi f usor si sa tragi de tine cand esti autoironica. Cele mai bune glume sunt cele pe care le faci pe seama ta. Hai ca va grabesc ca tre sa nu mai stau :))
|
se scrie twice nu twais!!!!! :lol: :lol: si inseamna de 2 ori dak nici asta nu stiai!!!!!!!!!!! :lol: :lol: |
pai atunci m-as duce la un club de noapte la o bara si nu mai este nevoie de trupa si nu ar mai avea legatura cu teatrul.sau e tot arta?si nu vreau sa ma dezbrac poate sa mimez ceva |
Cum sa nu fie arta? Tot ceea ce este frumos este arta! Iar legatura cu teatrul mie mi se pare evidenta. Oamenii dezbracati sunt o componenta importanta a teatrului contemporan, aratand tocmai avangardismul organizatorilor. Supastar, zi-i si tu. Eu zic sa renunti la inhibitii. Trebuie sa faci unele sacrificii in numele artei adevarate (de altfel, ai mai facut asemenea sacrificii si cand ai pozat in Libertatea) PS: Mie mi se pare destul de clar care e motivul pentru care aia te lasa sa te dai in spectacol. Adica e clar ce ai tu de oferit care sa ii intereseze. Asa ca o mica avanpremiera in public chiar nu e mare lucru. |
vai da ce faceti misto de biata fata :)
|
un stand-up comedy topless nu are nimic de-a face cu o striptease-ul la bara dintr-un club. ala il fac numai stoarfele.
dar stand-up comedy-ul topless ar fi o premiera. pe langa asta, ai sansa sa fi foarte apreciata si cunoscuta. poti avea propriile tale show-uri si eventual si turneu prin tara. apoi, dupa ce vei fi faimoasa, avand in spate faima si banii castigati, te poti dedica unei arte mai putin comerciala. dar stand-up comedy-ul topless poate fi rampa ta de lansare! nu lasa ocazia sa-ti scape! |
All times are GMT +2. The time now is 23:59. |