![]() |
A YEAR TO REMEMBER
Ce ziceti, merge? |
nu, nu ai voie sa zici filmu ala
avand in vedere ca stiti cu AY, voi relua de la ON: on the line |
NemesIS
|
Isabella Rossellini
|
NIght Of The Living DeAD, The
|
Adam Sandler
|
Erin Brockovich
|
CHristian BaLE
|
Legends of the Fall
|
Clasament
1. Oloriel - 3 puncte 2. Ionutz55 - 1 punct 3. MinRep - 1 punct 4. Blanche - 1 punct 5. Smeagol-Gollum - 1 punct |
imi pare rau sa itzi stric clasamentul, LL Cool J si am inchis...
|
Originally Posted by Ionutz55:
this is some f***ed up shit right here! regula era ca noi trebuie sa spunem filme su ultimele 2 litere din ultimul cuvant! nu? dar aici ultimul cuvant este de fapt o litera! In situatia asta ii voi da punctul lui ionutz, dar oricum vreau sa votati ceva in caz ca mai apar nume de astea:cel care spune numele primeste punct, sau avem voie sa spunem un nume cu ultima litera?? ce ziceti? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Da' di shie, bre?
Originally Posted by Fara Zahar:
|
Originally Posted by Semaca:
pai am impresia ca este o regula care zice ca daca nu stie nimeni un film, si nu se poate inkide, se zice un film cu literele din filmul precedent! get it? |
Clasament
1. Oloriel - 2 puncte 2. Ionutz55 - 2 puncte 3. MinRep - 1 punct 4. Blanche - 1 punct 5. Smeagol-Gollum - 1 punct |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
:lol: :lol: :lol: , daca asa este pseudonimul lui, ce sa ii faci, cum sa se voteze, mie mi se pare corect... |
Originally Posted by Ionutz55:
da ce, nu am dreptate? |
Sa se spuna cu J.
Jim Carrey |
Mda, pai nu prea avetzi cum, spunetzi cu 2 litere, daca merge, dar in cazul acesta nu prea mai ai cum sa continui :D
Ghinionul vostru..... |
ok....daca cineva spune un nume care se termina intr-o litera atunci a inkis. prin urmare ionutz primeste punct, iar noi putem sa ne continuam jocul.
incep: Stigmata |
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |