![]() |
Stiu ca sunt orgolii aici pe forum dar cred ca trebuie sa treceti peste dispute, Federico si ghost90 sa va impacati.Nu e frumos sa va vorbiti urat.Doar sunteti maturi.C'mon dudes!
|
Bai Federici,am pus poza unui erou national(cel putin asa-l consider eu),iar povestea lui a fost ecranizata intr-un film romanesc.Si vezi ca eu nu te-am jignit ciobanule intelectual.
Quote:
Does it look like I give a fuck? |
|
da. mie mi-a placut mult alt rol al lui, cand era copil.
|
Mai sus e o poza minuscula cu familia Griffin in Family Guy Presents: It's a Trap!
Sa continuam... ![]() ce sexy imita cu gurita ei lasciva o pruna uscata :x nu-i asa?... |
Tipa din A separation? Mi-e lene sa-i caut numele, Baclava something.
|
Oh no, you didn't! Tocmai ce vorbeam cu Pepper si eram sigura ca nu se va ghici. Well done! :))
|
:D Neah, mi se pare destul de evident, o tradeaza si baticul. Baclava Leila Hatami.
![]() O piesa celebra a sa se regaseste pe coloana sonora a unuia dintre filmele mele favorite. |
Gymnopedistul Erik Satie, baclava ce esti >:P
Era sa uit de poza #-o ![]() Believe it or not, aceasta frumusete e cantareata de opera :D are pagina si pe imdb, si pe cinemagia. |
Originally Posted by Pepper:
Da, stiu, sunt un dulce. Dudesa asta oparita e Katherine Jenkins, cumva? |
Ea e.
![]() Ma intereseaza bruneta, cealalta e doar pentru cunoscatori. :D |
dupa fizionomia feței cred ca e Anna Mouglalis.
|
Corect.
|
@omudindulap cine este cealalta din poza?
|
![]() Freja Beha Erichsen |
Aha! Mersi.
|
Sa cresti mare, dar nu pui poza?
|
![]() |
Colegă?
|
Originally Posted by omudindulap:
Cedez. |
![]() Are in palmares un premiu Oscar, unul la Cannes si 2 Globuri. aah si o stea pe Walk of Fame :) |
A murit in 1975 la 57 de ani de cancer (posibil din cauza expunerii la radiatii in timpul filmarilor din apropierea site-urilor de testare a bombelor atomice)
|
Eureka! Susan Hayward #:-S
Female beauty :x ![]() |
Actrita de origine rusa, a trecut dincolo anul trecut :-< A fost casatorita cu un cunoscut regizor lituanian.
|
Yekaterina Golubeva. u spilled too much
era sa cedez, but no :D ete che actrizza bella gasii in revista Elle: ![]() |
Chiara, fata lu' ta'su. Da, superba femeie.
|
![]() |
omule, nu cred ca stiu cine-i actuala, desi mi se pare oarecum cunoscuta, dar pe cea dinainte chiar o stiam, din Pola X, numai ca nu pot spune ca e o frumusete, cel putin accentul din film ii scadea clar punctele ;)
|
Eh, nu-i nimic, eu pot :D Actuala este frantuzoaica.
|
Is she a mother? Is she a whore? Hmm...
|
(Sau, fiind frantuzoaica: Est-elle une mère? Est-elle une putain?) :P
|
|
Alalalanis sau Meredith? asta e intrebarea; si imaginea:
![]() |
Indiciu matrioşkă : http://www.youtube.com/watch?v=BvsMPOfblfg
|
Hihi din primele 5 secunde m-a dus cu gandul la Das Cabinet des Dr. Caligari :D imi pare rau ca mi-a fost lene sa dau click mai demult...
Conrad Veidt next, tot din zona filmelor mute, dar un preferat al comediilor de data asta :D ![]() |
=D> Corect, Conrad Veidt...
|
Harold Lloyd
![]() |
Robert Pattinson?
|
Nu cred ca ar aprecia asemuirea. :))))
Hint: Are prietene...haotice. |
Bebe
si cedez |
Care Bebe? Pun si eu o Bebe(lusa).
![]() |
(Bebe - the singer & the actress. Screenshot din Caotica Ana.)
|
Ah, la Ana m-am gandit si eu ca te referi, dar nu-mi aduc aminte de tipa asta si mi-a fost si lene sa caut. Filmul l-am vazut acu vreo 4 ani, deci, e scuzabil.
Pe Bebe a mea nu stiu cum o cheama :)) , dar joaca intr-un serial de data foarte recenta si foarte apreciat, inclusiv de mine. l.e. Aaaaa, aceasta Bebeee.. http://www.youtube.com/watch?v=IzF32...feature=relmfu :D |
Britt Robertson?
|
:( Nu, nu am vazut niciun serial cu ea. Cel de care vorbesc l-am vazut de curand ;)
|
Emilia Clarke?
|
Da, nu mi prea place, dar poza e foarte reusita.
|
![]() |
Poate are mai mult succes îmbracat.
![]() |
eu cred ca-i tipul ala pe care-l vede bremen de la balconul lui.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |