Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

cosmin742000 27 Dec 2015 19:59

Oare cat timp vor mai tolerate pe acest site forme de viata ca Octavianus , Costinik sau andrey Uitati ce fel se exprima in cazul asta costinick , dar toti ceilalti enumerati de mine o fac la fel , pt ca ei altceva nu stiu:

Mr.Halloween pe 22 Mai 2015 12:11
Credeti ca are sanse sa fie bun?
Sinister (2012) mi s-a parut un film Horror super dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca va fi o continuare.
5
Costirik pe 27 decembrie 2015 13:43
Asta e sarcasm sau tu chiar esti prost ca noaptea?Doar intreb nu te simti jignit, nu e o rusine daca esti prost, asa e natura nedreapta cateodata;)

De fapt el numai asa se exprima

cosmin742000 28 Dec 2015 15:41

Iata si alte replici de euglena ( sa ma scuze euglena pt comparatie )ale formei de viata costinick

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:53
Stiam eu ca te pricepi;)Lipseste si filmul acela celebru cu pedofili, Apus de soare in Focsani:))

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:58
"Bunul si sociabilul meu prieten Cosmin" iar ai uitat sa-ti iei pastilele?Vorbeste cu prietena ta imaginara giuvaelka sa-ti aduca aminte data viitoare.Nu de alta dar iar incepi sa bati campii;)

Costirik pe 24 decembrie 2015 13:12
Da cate conturi fictive ai nebunule???

Costirik pe 27 decembrie 2015 04:03
Bunule si de Craciun ai fost pe aici?:)))))))Si cu prietenii tai imaginari:))))Esti demn de mila:)))

Doar cu asta se ocupa , cat mai tolerati?

giulaveka 30 Dec 2015 00:44

Am primt acest mesaj :de la cosmin:

i-am scris lui StefanDo urmatorul mesaj ::

Uite replici de euglena ( sa ma scuze euglena pt comparatie )ale formei de viata costinick

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:53
Stiam eu ca te pricepiLipseste si filmul acela celebru cu pedofili, Apus de soare in Focsani

Costirik pe 28 decembrie 2015 14:58
"Bunul si sociabilul meu prieten Cosmin" iar ai uitat sa-ti iei pastilele?Vorbeste cu prietena ta imaginara giuvaelka sa-ti aduca aminte data viitoare.Nu de alta dar iar incepi sa bati campii

Costirik pe 24 decembrie 2015 13:12
Da cate conturi fictive ai nebunule???

Costirik pe 27 decembrie 2015 04:03
Bunule si de Craciun ai fost pe aici?)))))Si cu prietenii tai imaginari))Esti demn de mila)

http://www.cinemagia.ro/filme/sinister-2-595193/
Daca vrei mai adun ca e un izvor nesescat Cat timp o sa mai fie tolerate astgel de specimene

la care el a raspuns :

ca sa fie clara pozitia mea in aceasta privinta, te consider principalul responsabil pentru disensiunile din sectiunea de comentarii. toata lumea comenteaza civilizat, pana publici tu un comentariu si ceilalti reactioneaza (ceea ce mi se pare complet justificabil). cred ca iti amintesti de lunga perioada in care ti s-a dezactivat contul. se va intampla acelasi lucru daca vei continua in acest fel. avertismentul acesta urma sa vina in ianuarie, dar cand "hoţul strigă hoţul" trebuie sa iau masuri. mai mult, blocarea contului tau va fi insotita de blocarea celor care te-au sustinut frecvent. Inca nu am inceput sa verific IP-uri, dar o s-o fac

la care eu i-am zis

Lunga perioada in care mi-a fost dezactivat contul , a tinut o luna , deci nu a fost asa de lunga , si a fost complet nejustificata , nici azi nu mis-a zis dc .Probabil ca pt ca sunt mult prea cult si asta genereaza invidie.In continuare consider acea perioada ca pe un abuz odios.Eu am NUMAI comentarii civilizate si nu jignesc niciodata pe nimeni primul..Daca tu nu realizezi nivelul de tembelism la care s-a ajuns la discutiile de la articole , si ca oameni precum zeno marin , margott , iiii , liviu , nu mai comenteaza acolo datorita acestui tembelism.eu am considerat de datoria mea a iti semnalez acest aspect ca sa iti dechid ochii.Daca tu nu vrei sa deschizi , e cu totul alta problema.Iti pot da mii de exemple in care eu nu am comentat la aricole si astia se injurau acolo ca la usa cortului.Dar oricum realizez ca e in zadar .Si tu suferi ca majoritatea moderatorilor de mania puterii.Eu sunt moderator pe trackere dar nu s-a plans nimeni niciodata pe mine.Consider discutia inchisa.Nu o sa ma cobor pana acolo incat sa te rog sa ii dai ban lui costinik , o sa plece singur in cel mult 2 saptamani asa cum au plecat toti cei pe care nu i-am suportat si nu le-am mai dat atentie.Exemple sunt destule: abraham lincoln nimicdinceparafi si multi altii.Plus ca nu uitati ca eu sunt singurul care mai aduce contributii la site , restul au renuntat din cauza ca va bateti joc de ei, de munca lor.Costinik ce contributii a avut la site in afara de faptul ca m-a injurat pe mine , fapt care pt tine e vede ca inseamna f mult?De acum , daca nu ma hotarasc saii dezactivez singur contul , nu o sa mai postez nimik la articole saramana doar prostii sa se certe intre ei.

Apoi am discutat cu el pe FB si mi-a zis ca a trimis acest mesaj si la ultimii , din pacate putin , oameni cu creier ramasi pe acest site.Eu sunt doctor in psihologie si in psihiatrie si pana la tine nu am mai intalnit un caz atat de grav de negare a realitatii.Cosmin m a rugat sa nu iti scriu nimic.Mie nu imi pasa daca imi ban sau nu .Eu am intrat pe acest site la recomandarea lui cosmin pt a studia cazuri de negare a realitatii pe site-uri de socializare , pentru al doilea doctorat al meu.Doctoratul l-am luat cu 10 .Mi se pare normal sa imi apar prietenul , mai ales ca el are evident dreptate.Singurul lucru lucru pe care il regret e ca nu te-am studiat pe tine pentru tema doctoratului.Daca schimbul asta de mesaje intre tine si cosmin il vedeam acum 3 ani , aveam si timp sa te tratez.Oricum nu meriti sa fii tratat.O , stai linistit , ca am avut de unde alege .Cinemagia a produs multi care au acelasi diagnostic ca si tine .Dar tu cu siguranta esti cel mai grav caz.

Daca stie cineva cum se poate dezactiva un cont de pe cinemagia i-as fi recunoscatoare daca mi-ar spune .E sub demnitatea mea sa fiu pe acelasi site cu StefanDo sau costinik

Twinsen 30 Dec 2015 01:04

Originally Posted by giulaveka:

Apoi am discutat cu el pe FB si mi-a zis ca a trimis acest mesaj si la ultimii , din pacate putin , oameni cu creier ramasi pe acest site.Eu sunt doctor in psihologie si in psihiatrie si pana la tine nu am mai intalnit un caz atat de grav de negare a realitatii.Cosmin m a rugat sa nu iti scriu nimic.

Stimate Cosmin, vezi ca esti singurul de pe forumul asta care nu lasa spatiu dupa punctul de la sfarsitul propozitiei. dar lasa spatiu inainte si dupa fiecare virgula. Clonele cu doctorat in psihologie nu fac decat sa aduca un argument in plus pentru banarea ta.

giulaveka 30 Dec 2015 07:14

inca un caz bun., de paranoia de data asta., pe langa invidie si negarea realitatii.Pe tine e prima data cand (nu) am placerea sa te vad , dar sigur nu esti bun sau buna de altceva decat sa tragi matza de virgula.Si ,ca nu mai faci tu pe detectiva iti comunic , desi tu te cred capabila sa intelegi , ca am pus nu intre paranteze cum ar face si cosmin , pentru ca umorul nostru se aseamana.Nu insa si toleranta la prostie.Pe mine nu ma leaga nimic de acest site .Mi-am facut doctoratul cu ajutorul lui , dar puteam sa gasesc si altele , .Pe cosmin insa insa il leaga faptul ca adus contributii majore la acest site .

cosmin742000 30 Dec 2015 14:37

ip-ul meu :

http://imgur.com/grnTdFJ

giulaveka 30 Dec 2015 15:10

Marturisesc ca mi se pare umilitor ceea ce fac , justificand ceva ce e evident , dar m-a rugat cosmin , iata si ip-ul meu :

http://i.imgur.com/eanj3Zi.jpg

Twinsen 30 Dec 2015 15:33

StefanDo 30 Dec 2015 17:06

Cosmin, cand iti mai faci clone incearca sa folosesti adrese de email care sa nu duca la conturi de facebook cu (aproximativ) acelasi nume. ca sa raspund la intrebarea ta de pe un alt thread, conturile de pe cinemagia nu se pot sterge.

margott 30 Dec 2015 18:49

Originally Posted by giulaveka:

Am primt acest mesaj :de la cosmin:

si ca oameni precum zeno marin , margott , iiii , liviu , nu mai comenteaza acolo datorita acestui tembelism.eu am considerat de datoria mea a iti semnalez acest aspect ca sa iti dechid ochii.

Cosmin, te rog frumos sa nu te mai folosesti de numele meu in vendettele tale personale. N-am avut niciodata o activitate prea intensa (si cu atat mai putin valoroasa) pe forum si te asigur ca nu-mi duce nimeni lipsa, iar certurile voastre nu ma privesc pe mine. Daca ai timp si chef de ciondaneli virtuale, e fix problema ta, rezolva-ti-o singur ca un baiat mare ce esti. Daca imi mai vad numele pomenit o data intr-un asemenea context, te sterg din lista de prieteni fara nicio parere de rau.

Crynick 30 Dec 2015 19:29

Cosmin a primit ban ? vad ca apare informatia "user inexistent" cand intru pe pagina lui

StefanDo 30 Dec 2015 23:41

cosmin si clona lui au primit ban, da

mihnea_badea 11 Feb 2016 10:16

Acum cateva zile , am incercat sa adaug o biografie actritei Bailee Madison dar mi-a fost respinsa . Pot sa stiu de ce ? Multumesc ( solicit raspuns prin PM!)^#(^

someebody 14 Feb 2016 18:26

DE CE mi-ati banat contul , moderatorilor ?!?

Buna ziua !!! Sunt userul mihnea_badea si consider ca am fost banat pe nedrept . Uitati-va pe linkul : http://www.cinemagia.ro/club/profil/mihnea_badea/ . Pot sa stiu si eu de ce ?!? Sa va spun cum a inceput povestea : M-am plans lui StefanDo de comportamentul "formei de viata" (vorba lui cosmin742000 ) Neuptolem . Am mai stat un pic si dupa aceea am verificat . Mi-a aparut informatia : user inexsistent .M-am gandit : ( WTF) I-am intrebat pe mail , nimic . Am facut contul asta si i-am trimis PM Gloriei .Nimic . Acum i-am trimis PM lui StefanDo , sa vedem daca el se sinchiseste sa-mi raspunda . Asa ca , moderatorilor : Buna ! Hellooo !!! Aloha !!! Bonjur !!!! Kalimera !!!! Buenos Dias !!! . Asa, in toate limbile pamantului , sa intelegeti si voi !!!!!!!!!! Si raspuns la intrebarea DE CE?!? Ca eu n-am facut nimic !!! Sa-mi zica vreun "destept" care crede ca i-am facut ceva ce i-am facut , ca n-am facut NIMIC !!!!!!!!!!! Ulterior : Se pare ca si StefanDo a facut ca si Gloria , adica a tacut . Moderatorilor , vad ca la banari si sanctiuni va pricepeti , dar cand vine vorba sa justificati , nu puteti . Vad ca din ce in ce mai multi moderatori de pe site-uri dau sanctiuni : Dau si un exemplu , AmFostAcolo : http://amfostacolo.ro/user.php?uid=51808 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7148 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7969 ,http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7905 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=7967 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6938 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6980 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6982 , http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6981, http://amfostacolo.ro/user.php?uid=6804 si multi altii . Dupa cum vedeti , astia dau sanctiuni si banari ca nemancatii . Eu am plecat de curand scarbit de acolo si am venit la Cinemagia , crezand ca face exceptie . Ei bine incep sa-mi schimb parerea

someebody 16 Feb 2016 08:58

Rugaminte

A , da , inca o rugaminte , sa-mi stergeti contul mihnea_badea si toate contributiile mele pt. sait . Daca nu faceti ce va rog , se va ajunge la judecata pt. propietate intelectuala . Asa ca mai bine ati tacea si ati face ce va spun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0ctavian 17 Feb 2016 13:19

mai scrie... te rog :)

Originally Posted by someebody:

A , da , inca o rugaminte , sa-mi stergeti contul mihnea_badea si toate contributiile mele pt. sait . Daca nu faceti ce va rog , se va ajunge la judecata pt. propietate intelectuala . Asa ca mai bine ati tacea si ati face ce va spun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta mi se pare cel mai amuzant lucru pe care l-am vazut saptamana asta :)

someebody 17 Feb 2016 17:47

Cum ziceam , octavian , esti prost !!!

0ctavian 18 Feb 2016 09:30

Cum ziceam , octavian , esti prost !!!

din nou insulte gratuite. injurii....
nu stiu ce probleme ai dar nu o sa le rezolvi cu un astfel de comportament. de asta sunt sigur.

pentru acelasi comportament au mai fost inchise conturi, si asta stii bine.

tu ai stat macar o clipa sa te gandesti, ce anume vrei sa obtii de fapt?

someebody 18 Feb 2016 16:38

Gata cu prostiile !!!

Hmm , sa vedem , despre ce anunt a primit cosmin74.... ( ar fi trebuit sa-si puna username mai scurt ) , am citit de pe ACEST topic si altele . Nu stiu daca-i adevarat sau nu . Eu doar spuneam aici ca mi s-a intamplat ce ZICE el ca i s-a intamplat . Eu imi cer scuze daca v-am jignit , dar astept acest lucru de la dvs. In fine , daca nu vreti sa-ntelegeti , e ultimul meu mesaj ... P.S. : Citeste pe de ce , acolo gasesti detalii . Si la cealalta intrebare a ta , vreau sa reobtin accesul la contul badea_mihnea !!!! Vad ca la tine , toti care scriu cu spatiu intre "," si "." sunt cosmin7...... Ei bine ,nu . Asa ca nu mai sari cu acuze de genul " Esti o clona !!!!! Clonatule !!!!" sau " Daca scrii cu spatiu intre "," sau "." , inseamna ca esti cosmin 742000 , da ????

someebody 24 Feb 2016 16:13

Aloha !!!

Domnii moderatori ... mai sunteti acolo ???? Va e rau ????? Chem salvarea ??? Nu de alta , dar intrebarile trimise si prin PM si expuse si aici nu au raspuns . Zac acolo ... POATE VA MISCATI MANUTA SI IMI RASPUNDETI , sau v-ar cadea pe jos ....????

LianaTM 04 Mar 2016 15:32

Buna. :) Cred ca la concursul DVD Sicario ati uitat sa extrageti un castigator. Sunt promise trei DVD-uri, dar ati anuntat doar doi castigatori. :)

someebody 08 Mar 2016 17:20

Dati-mi contul inapoi , moderatorilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domnii moderatori ,raspundeti odata , ca-mi pierd rabdarea !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi vreau contul inapoi acum !!!!!!!!!!!!! Hai , miscati-va si dati-mi contul inapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

marian_bratescu 09 Mar 2016 06:11

va rog faceti ceva cu reclamele astea sunt deja exagerate

someebody 09 Mar 2016 16:35

Aveti mare dreptate

Originally Posted by marian_bratescu:

va rog faceti ceva cu reclamele astea sunt deja exagerate

In sfarsit apare si cineva cu cap care sa aduca in vorba probleme cu moderatorii .Am si citit topicul dvs. Eu am am avut problema ca moderatorii astia mi-au banat un cont fara ca macar sa-mi spuna de ce . Sper ca sa se faca ceva si cu reclamele si cu banarile . Pana atunci nu putem decat sa asteptam ca prostii ...

iiii 15 Mar 2016 14:06

instalati oameni buni adblock si gata!

someebody 15 Mar 2016 17:14

Nu merge...

Originally Posted by iiii:

instalati oameni buni adblock si gata!

Am incercat adblock dar nu merge :-O:-O:-O:-O

someebody 22 Mar 2016 18:39

Salut

Buna , cred ca Twinsen este un pic cam prea scortoasa . Iata linkul unde a scris lucruri care m-au deranjat : http://www.cinemagia.ro/forum/showth...645581#1645581 . Va rog eu , sa-i spuneti sa aiba grija ce scoate pe gura ( sau pe tastatura ) si s-o lase mai moale cu amenintarile si remarcile deplasate , OK ?

anaemona 22 Mar 2016 19:03

someebody, te rog, nu mai polua forumul cu cererile si comentariile tale. Scrie ceva constructiv, o analiza de film, un comentariu referitor la un film. Nu inteleg ce cauti aici. Rezolva-ti problemele cu contul vechi pe privat sau treci peste asta si scrie lucruri legate de film sau nu mai scrie nimic si gata. Am crezut ca esti tinar, 15-25 de ani, dupa felul in care scrii (no ofense tineretului extrem de talentat care mai scrie pe aici), dar vad ca ai 41 de ani. Fii om serios si lasa prostiile astea.

someebody 22 Mar 2016 19:15

Ce-i asta ?!?

Originally Posted by anaemona:

someebody, te rog, nu mai polua forumul cu cererile si comentariile tale. Scrie ceva constructiv, o analiza de film, un comentariu referitor la un film. Nu inteleg ce cauti aici. Rezolva-ti problemele cu contul vechi pe privat sau treci peste asta si scrie lucruri legate de film sau nu mai scrie nimic si gata. Am crezut ca esti tinar, 15-25 de ani, dupa felul in care scrii (no ofense tineretului extrem de talentat care mai scrie pe aici), dar vad ca ai 41 de ani. Fii om serios si lasa prostiile astea.

Doamna , va rog sa intelegeti ca scriu unde vreau . Si imi rezolv problemele unde vreau . Asa ca,va rog , nu va mai bagati in seama aiurea , OK ?

anaemona 22 Mar 2016 19:57

Doamna , va rog sa intelegeti ca scriu unde vreau . Si imi rezolv problemele unde vreau . Asa ca,va rog , nu va mai bagati in seama aiurea , OK ?

Cred ca se vede destul de clar cine se baga in seama aiurea. Ai 46 de mesaje in care nu spui nimic. Forumul nu este locul unde se rezolva problemele tale. Nu in felul asta. Scrii un mesaj pe forum, scrii unul pe privat si astepti rezolvare. Nu-ti vine rezolvarea, nu transformi forumul in cimpul tau privat de bataie, doar pentru ca poti. Sper sa se sesizeze moderatorii care pot sterge mesajele din toate locurile, unde nu au ce cauta.

bremen1980 22 Mar 2016 20:04

Cred ca se vede destul de clar cine se baga in seama aiurea. Ai 46 de mesaje in care nu spui nimic. Forumul nu este locul unde se rezolva problemele tale. Nu in felul asta. Scrii un mesaj pe forum, scrii unul pe privat si astepti rezolvare. Nu-ti vine rezolvarea, nu transformi forumul in cimpul tau privat de bataie, doar pentru ca poti. Sper sa se sesizeze moderatorii care pot sterge mesajele din toate locurile, unde nu au ce cauta.

:-bd

someebody 22 Mar 2016 20:08

Stii ce , vad ca nu intelegi . SCRIU UNDE VREAU !!!!!!!!!!!! Dar , nu imi pierd eu timpul cu toti mahalagii si prostii . Fiecare om are voie sa scie sau sa zica ce vrea . Nu vrei sa intelegi ,foarte bine , vezi-ti de mucisorii care iti siroiesc pe fata , "draga mea " berista .

Twinsen 22 Mar 2016 21:36

Ignorati-l, omul are in mod clar probleme. Eu o sa-i sterg mesajele de pe sectiunile importante si sper ca in curand sa se rezolve si cu banarea si stergerea toate mesajelor.

someebody 23 Mar 2016 09:41

Mama , cati prosti !!!!!!!!!!

Originally Posted by Twinsen:

Ignorati-l, omul are in mod clar probleme. Eu o sa-i sterg mesajele de pe sectiunile importante si sper ca in curand sa se rezolve si cu banarea si stergerea toate mesajelor.

Vad ca toti aveti ceva cu mine , prostilor !!!!! Si hai , sa te vad , Twinsen , sterge-mi toate mesajele si baneaza-ma , ca n-ai curaj , betivo !!!!!

White1 23 Mar 2016 11:07

E clar ca toata lumea de pe forum are ceva cu tine. Nu e mai placut sa stai de vorba doar cu vocile din capul tau? Stiu ca din cand in cand disputele de acolo tind sa devina violente dar cel putin toate sunt de acord cu faptul ca esti genial, neinteles si asuprit. Si eu sunt de acord.

0ctavian 23 Mar 2016 12:58

ignorati personajul someebody

O sa fie banat la un moment dat, este o certitudine inevitabila.
Problema e ca o sa isi faca alte conturi. Nu este nici la primul si nici la al 2 lea.
Orice tentativa de comunicare constructiva cu individul in cauza s-a rezumat la multe insulte din partea lui si amenintari gratuite.
Individul are probleme si face circ pentru atentie. Cel mai constructiv lucru e sa il ignoram cu totii.

someebody 23 Mar 2016 16:51

Ce aveti ?!? Nu v-ati luat pastilele ?

Originally Posted by 0ctavian:

O sa fie banat la un moment dat, este o certitudine inevitabila.
Problema e ca o sa isi faca alte conturi. Nu este nici la primul si nici la al 2 lea.
Orice tentativa de comunicare constructiva cu individul in cauza s-a rezumat la multe insulte din partea lui si amenintari gratuite.
Individul are probleme si face circ pentru atentie. Cel mai constructiv lucru e sa il ignoram cu totii.

Sunt la al doilea , prostule !!!!! Oricat as incerca sa-ti explic ca nu sunt cosmin ala , tu nu intelegi . Du-te naibii si nu mai abera aici . Acelasi lucru pt. White1 , eu nu sunt nebun , nu am voci in cap , handicapatule !!!!!!X(X(X(X(X(X(X(

White1 23 Mar 2016 22:41

Imi cer scuze ca am insinuat ca ai avea ceva in cap.

(gata, nu-l mai provoc, promit).

Gloria 15 Apr 2016 08:25

buna ziua, userul „someebody” a fost banat

cosmin742000 07 Mar 2017 16:48

se mai ocupa cineva de aprobarea posterelor ?.De 3 luni nicio miscare in sensul asta.

anaemona 15 May 2018 15:57

Ce se intimpla cu forumul asta? A fost lasat total de izbeliste. Pacat, pentru ca exista informatii foarte pretioase pentru toti cei care iubesc filmul, dar se pierd in gunoaie.

Dupa cum se vede mai jos ieri au fost 11000 de useri online. Chiar nu pot fi blocate toate conturile astea robotice inainte sa se formeze?

Most users ever online was 11,151, Yesterday at 20:17.
alisatakla, Avengers, fdghj, ghmjggfn, Jancuk, lipsiakter, mamatdurya, miguslek, nahedijoy, nelakharisma, robertTprez, root, Suantaaaa, top-hit-movie-collection, watchfree, Whahidul

White1 15 May 2018 17:46

Azi sunt 13.000 :)) Intrasem aici ca sa intreb acelasi lucru, oricum e clar ca nu intereseaza pe nimeni. Pacat, da.

Cretzulynne 15 May 2018 19:26

Am fost martoră la acest fenomen încă de când a început. Erau 2000, apoi 6000, apoi 9000...până am ajuns la aproape 15000...Și va mai urca.
Le-am scris lui Twinsen&Gloriei. Mai rămâne să le scrieți Gloriei. E singura persoană care mai face ceva pe forum, din câte am observat eu.

v3nom 15 May 2018 20:05

Probabil au trimis problema la suport IT. Nu știu cât de grav e spamul acesta sau ce se întâmplă, dar poate se rezolvă cât mai repede.
Ar trebui introdusă o validare a contului pe email dacă nu este deja sau cod captcha. Ceva trebuie făcut să nu se mai întâmple.

Gloria 16 May 2018 08:21

Va multumesc amandurora pentru semnalare, am mai sters si eu din spam, dar numai baietii de la IT puteau cu adevarat rezolva problema si s-au ocupat.

Cretzulynne 16 May 2018 12:18

Mulțumim! :-*

v3nom 16 May 2018 15:37

Mulțumim!

anaemona 16 May 2018 15:37

Multumesc, Gloria. Arata mult mai bine.

Cretzulynne 19 May 2018 15:51

Problema persistă! Cred că codul ăla captcha ar fi foarte binevenit!

anaemona 19 May 2018 21:57

Da, persista. Ar trebui pus un cod ca sa poti publica fiecare mesaj scris. Stiu ca ar putea fi neplacut pentru userii curenti, dar cine scrie mesaje din 5 in 5 minute, sa fie deranjat de asta?

All times are GMT +2. The time now is 17:00.