![]() |
5 Attachment(s)
se pare ca pilotul kamikaze mi-a luat fata!
hmmm! trebuie,asadar, sa actionez pe "la spate". ma rog, nu e genul meu,dar, trebuie sa ripostez in fata unor asemenea manifestari culinare senzationale! Attachment 1945 Attachment 1946 Attachment 1947 Attachment 1948 Attachment 1949 |
reveneeeeeeee
eu tot fanul tau no 1 raman! |
1 Attachment(s)
cateodata, ma mir si eu de rezultatul experimentelor mele gastronomice. un motiv esential pentru care gatitul s-a transformat pentru mine, din corvoada zilnica,intr-o mica placere pe care mi-o permit,este ca, imi ofera o inepuizabila posibilitate de a amesteca diferitele ingrediente dupa cum am eu chef. stereotipia ma enerveaza. de-aia niciodata nu respect retetele, cu exceptia proportiilor cantitative.....
DENUMIRE PREPARAT: "resturi de cartofi si sos de-aseara". Attachment 1950 |
simt miros de sarmalioane dinspre munte....
hmmm, oare n-ar trebui sa vina adiere de rasina? |
Si acum ceva romanesc...
|
din primul moment, nu pot sa nu constat aspectul. pilotule, le-ai masurat cu rigla? numai un tipicar poate sa infasoare sarmalele la egalitate, de la inceput pana la sfarsit.
la mine, recunosc, primele 20 sunt mici, urmatoarele 40 sunt babane. ma plictisesc si dau buleala. |
ma intreci in sadism. esti marchizul in persoana!
|
5 Attachment(s)
de clasicii ardei umpluti m-am cam plictisit. voi, nu? am zis sa fac o mica variatiune si n-am ratat deloc,dar deloc. daca va place orezul salbatic,ardeiul, ceapa verde si usturoiul coapte pe gratar, puteti incerca aceata metoda fara aveti pe urma regrete. sunt sigura ca daca aveti si musafiri la masa, cu atat mai bine, fiindca vor ramane impresionati:
Attachment 1951 Attachment 1952 Attachment 1953 Attachment 1954 Attachment 1955 putem incadra fara ezitare felul acesta la categoria "vegetariene", dar, daca tineti mortis sa papati si carnita, puteti frige pe gratar,bucati de piept de pui. sfat: dupa ce ati copt ardeii, presarati-i cu sare, lasati 10 minute sa se inmoaie coaja, curatati, si asezati pe o farfurie intinsa, stropiti cu putin ulei de masline amestecat cu otet balsamic, mai asteptati inca 10 minute si numai dupa aceea finalizati cu orezul. sosul ramas turnati-l peste ei, la sfarsit... va asigur, gustul este demential. |
Ok, ok... Ceva simplu
|
imi place modelul fetei de masa...
|
Originally Posted by rvn:
...era doar pentru pozat (mi-a fost lene s-o dau jos) :D |
Originally Posted by zeno.marin:
|
eu azi am mancat un mcwrap de la mec , salivand la pozele voastre si ascultand : asta si .... ?:-/
|
5 Attachment(s)
rar, da' bun! o zeama de fasole de te lingi pe bot. cel putin, catelul a facut-o. jur!
Attachment 1958 Attachment 1959 Attachment 1960 legumele mele arhicunoscute. mmmmm, puse peste orice fel de paste sau peste o mana sau doua de orez care se poate fierbe in 15 minute, ai o masa pe cinste fara prea mare efort. Attachment 1961 Attachment 1962 oare pilotul o mai avea ceva in oala de sarmale?:P :P :-? |
5 Attachment(s)
pe langa film, va propun si ceva de papa delicios:
"fasole verde, care-i galbena, de fapt, cu morcov si piept de pui..." as zice sa nu le ratati pe amandoua, alternativ....adica,totusi, floricelele au farmecul lor,,, Attachment 1963 Attachment 1964 Attachment 1965 Attachment 1966 Attachment 1967 |
5 Attachment(s)
|
Poze cu mancare...
De ce posteaza lumea pe forum imagini cu mancaruri care contin carne si branza?... In cazul asta nu e de post, deci nu poti sa postezi. Pofta buna! ;)
|
cumpar sarmale vechi de o saptamana si doua zile. are cineva vreo oferta in acest sens?
|
4 Attachment(s)
destul de gretos pentru obiceiurile mele culinare,dar nu mi-a venit alta idee de a gati carnea tocata de vita,pe care, musai trebuia s-o torturez,,,
Attachment 1974 Attachment 1975 Attachment 1976 Attachment 1977 |
si cand ma gandesc ca pastele/spaghetele etc sunt printre preferatele mele... yum yum
|
All times are GMT +2. The time now is 05:41. |