Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

iiii 27 May 2011 16:27

Originally Posted by danonino:

Sincer vorbind, aceasta cearta este o laba trista. Fara haz, fara umor, vrea-sa-fie-si-nu-e pretentioasa, pompoasa, nimic nou, nimic original. Net inferior. Ati dezamagit.

eu nu m-am certat... a fost o discutie in contradictoriu, in termeni semi decenti... doar nu doresc sa imi iau ban cateva zile :D

dragonfly_drk 27 May 2011 16:34

Originally Posted by danonino:

Sincer vorbind, aceasta cearta este o laba trista. Fara haz, fara umor, vrea-sa-fie-si-nu-e pretentioasa, pompoasa, nimic nou, nimic original. Net inferior. Ati dezamagit.

asa-s si filmele mai nou. ce vrei? ne inspiram din ele...:D

SoX 27 May 2011 16:37

Pacat ca nu mai e Judex, sa va faca o demonstratie...

dragonfly_drk 27 May 2011 16:40

Judex ne privesteee.... mwahahahaaaah... >:) >:) >:)

chuckyfan 27 May 2011 17:28

Pot sa fac o gluma?

Era o vorba romaneasca, ( cacofonie ) care suna cam asa:

Pace pace intre doua dobitoace

chuckyfan 28 May 2011 19:12

Ma enerveaza cei care isi fac poze cu orice "ocazie''. Daca merg sa se f..a fac poze, daca merg la gratar fac poze, daca n-au ce face fac poze. Acum ca fac poze nu e chiar asa rau, ce ma enerveaza mai rau e ca dupa si le etaleaza pe facebook.
Pe bune, chiar credeti ca ne intereseaza unde ati fost voi, sau ce ati facut? Pastrati-le pentru voi:)

StrangeHouse 28 May 2011 19:41

politicienii din udmr

Cristina_ 28 May 2011 20:40

Originally Posted by StrangeHouse:

politicienii din udmr

De acord!

aaandra. 28 May 2011 21:24

Originally Posted by iiii:

ca sa nu fiu off-topic in totalitate, ma enerveaza ingrozitor aglomeratia din Lipscani.

cre' ca cel mai nasol e pe Smardan (parca asa se cheama :-? strada aia mai in panta, cu The Kitchen, Goblin... etc) unde e pliiiiin de terase d-alea penibile, nici n-ai loc sa treci. numa' "lume buna" pe acolo.

danonino 28 May 2011 21:43

Aia se numeste strada? In razboi a cunoscut vremuri mai bune.

In alta ordine de idei, aaandra te mandresti ca porti chiloti sau ca scrie Botezatu pe ei?

dragonfly_drk 28 May 2011 22:34

uuuhhh... that was mean. da bine ca macar ii poarta.:D

Rapture 29 May 2011 09:21

Din cate imi amintesc, aia e o poza gasita pe net, nicidecum o poza cu ea.

iiii 29 May 2011 10:55

Originally Posted by aaandra.:

Originally Posted by iiii:

ca sa nu fiu off-topic in totalitate, ma enerveaza ingrozitor aglomeratia din Lipscani.

cre' ca cel mai nasol e pe Smardan (parca asa se cheama :-? strada aia mai in panta, cu The Kitchen, Goblin... etc) unde e pliiiiin de terase d-alea penibile, nici n-ai loc sa treci. numa' "lume buna" pe acolo.

exact de zona aia discutam mai inainte.

ma enerveaza mahmureala care o am dupa o noapte de cluburi. :(

danonino 29 May 2011 12:03

Mai am putin si imi dau lacrimile, impresionat fiind de povestea ta.

jansic 30 May 2011 08:52

Originally Posted by chuckyfan:

Ma enerveaza cei care isi fac poze cu orice "ocazie''. Daca merg sa se f..a fac poze, daca merg la gratar fac poze, daca n-au ce face fac poze. Acum ca fac poze nu e chiar asa rau, ce ma enerveaza mai rau e ca dupa si le etaleaza pe facebook.
Pe bune, chiar credeti ca ne intereseaza unde ati fost voi, sau ce ati facut? Pastrati-le pentru voi:)

Din punctul meu de vedere, mai enervanti sunt cei, si mai ales cele, care-si fac poze singuri, intr-un decor total nepotrivit pt ce vor ei sa scoata in evidenta (o tinuta, o privire, o expresie a fetei). Si da, le mai pun si pe tot felul de site-uri.

iiii 30 May 2011 09:39

ma enerveaza ingrozitor controlorii de pe ratb!

Cristina_ 30 May 2011 10:49

Preturile exagerate la Fistiq! Ar trebui sa faca reducere la persoanele care sunt la facultate.

klaudya_e 30 May 2011 11:26

reclama gratuita:))

omudindulap 30 May 2011 12:06

Unii dintre voi ar trebui sa fiti preocupati mai mult de voi insiva, si mai putin de lucrurile care nu va afecteaza in NICIUN fel, nu va restrange libertatea, nu va invadeaza spatiul intim etc. Auzi la ei, ii enerveaza INGROZITOR oamenii care-si fac poze si le posteaza, intrebarile retorice, vecina de la 5 care face plaja in capot, trifoiul cu patru foi si cacatul inodor. :-&

Pe mine ma enerveaza ingrozitor, pe langa altele (superficialitatea, ignoranta, egocentrismul, egoismul, agramatismul, lipsa simtului civic, braconajul, Brutusii, criza spirituala si morala etc.), faptul ca nu reusesc sa ma debarasez de elementele nocive si de factorii perturbatori care-mi toxifica si impovareaza existenta si faptul ca uneori nu pot exprima in cuvinte anumite senzatii, trairi, sentimente. Uneori ma enerveaza ingrozitor omudindulap. Pe voi nu?!

jansic 30 May 2011 14:09

De unde stii tu ce ar trebui sa-i enerveze ingrozitor pe ceilalti? Poate ceilalti sunt mai varza decat tine, sau o fi vorba de toate lucrurile si fiintele pe care trebuie sa le suporti zilnic, intrebandu-te wtf?. Vrem sau nu, ne afecteaza.

Si da, si pe mine ma enerveaza ceadindulap. Si omudindulap. INGROZITOR!

All times are GMT +2. The time now is 12:10.