![]() |
nooo, e bud spencer.
|
nu, că ăla are barba neagră. da' poate e terence hil.
|
Rideti voi, dar s-ar putea sa fie Peter Sellers.:-?
|
acuma dacă stau să mă gândesc mai bine, io' am mai văzut undeva maxilaru' ăsta pătrăţos. dac-o fi gheorghe visu?
|
tocilarilor u playn' smartasses ay ? las k va aranjam noi. fratzilor haidetzi sa bagam ceva greu sa nu jtie ajtia 2 si sa ne radem de ei =)) mmm, ce ziceti, stie careva vreun personaj din asta mai obscurantist sau cum ii zice ?
|
![]() a jucat in grounded for life. |
s-ar putea ca baiatul de mai sus sa nu fie asa de cunoscut, asa ca o actrita preferata usor de recunoscut, si cine ghiceste sa continuie
![]() |
Stephane Audran, dar cedez randul
Kevin Corrigan, cumva? |
este minunata stephane. nu e kevin. e teen idol.:P im.kino, sunt sigur ca esti pregatita cu o fotografie dificila.
|
Griffin Frazen, then, pe ghicite
n-am poza pregatita, de aia cedez... |
griffin indeed. nu vreau sa fiu nepoliticos, dar
![]() |
mussolini a interzis un film cu el.
|
Rossano Brazzi?
|
Pai bine, omul a lucrat cu mai toti marii regizori italieni ai unei alte epoci, si tu-l mentionezi taman pe Mussolini?! Ntz...
|
:) filmul acela <<interzis>>si partial distrus este unul foarte cunoscut si facut de luchino.
pipes, nu e rossano. im.kino, ce sa fac sa pui o fotografie , cand raspunsurile for you sunt piece of cake? |
pai inainte de a-i pune tu pe Audran si pe Girotti, pusesem eu un "falcos" si nu l-a ghicit nimeni :)
|
:D era sotul lui jolie. asa ca am ghicit raspunsul, i-ai ghicit pe stephane si pe massimo, your turn for two pics.
le: le va ghici windom:P |
Massimo Girotti. 101%. Nu am poza pregatita. Predau stafeta. :)
|
:(
![]() |
bine ca nu ai pus poza din remake :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:39. |