![]() |
mie imi face placere sa ne mai intalnim ca pe vremuri si bineinteles ca pibul nu lipsea .
|
Wow..cand am lasat ultimul mesaj...acum 100 de ani?...un secol..pe atunci se nastea cinematograful...tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul..tre sa tin pasul.... :?
|
pai depinde ce inseamna timpul pt fiecare.pt uni o secunda este ca si un veac ,pt alti un veac e ca o secunda.depinde cat de intens traiesti.
poate eu ca traiesc la maxim si intens poate secundele imi par ore etc.sau cine stie etc.iar cand totul e asa de miscator si schimbator e normal sa se cunoasca eca e de ordinul trecutului |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
sunt incoerenta?pai ma referam la tot ce trece,si se schimba/
|
era un mod elegant de-a ne refuza? :?
|
Originally Posted by Pitbull:
era un mod elegant de-a ne refuza? :) |
ce sa refuz?nu ne intelegem?pai eu nu inteleg ce anume sa refuz?
mai intrebatil pe pib.cat sunt de parola.adica vin daca pot,asta inseamna sa pot sa ajung in locul respectiv,sa nu ma simt rau sau sa nu intervina nimic. |
irene, calm down :)
intrebarea era pentru domnul pitbull, nu vazusi citatul? te pomenesti ca esti si tu indragostita? :love: :love: :love: |
Love is in the air! pam pam pam..Looveee iss in the airrrrrr...
irine..normal..de cand o stiu..nu-i asa? 8) |
e posibil
|
irene, ce-ai mai facut ma cu honorius?
:) |
Originally Posted by musetell:
pai nu stiu inca nimic concret cert este ca azi am sunat la libertatea pe tipa cu articolul si mi-a zis ca i-au fost trimise scrisorile si emaiurile etc si ramane de vazut pe cine alege.hai honoius alege-ma mai repede. :D chiar am nevoie de un partener. :P eu si aseara m-am gandit la el caci vreau sa ma aleaga mai repede. sau sa ne invite la o cina etc.sper sa fie toate bune. chiar ce faci maine poti sa vio la un specatcol pe la 20?e cam tarziu? sau poate pe zi la un film ceva vedem vb. |
si de carte ce se mai aude?
|
buna tu irene,
scuze ca nu ti-am rapuns, vazui mesajul tau dimineata dar eram asa intr-o fuga ca n-am putut scrie.. sta sera am ajuns acasa direct, vineri este ziua mea scurta (scap la 16.00) dar se aduna oboseala de peste saptamana si sta sera am zis ca vreau doar sa ma ocup de mine..sa-mi las ceva timp pentru mine insami.. m-am simtit excelent sta sera, am fost doar a lucrurilor simple si frumoase.. :) |
irene, in concluzie, mai iesim in oras dar zilele astea sunt cam ocupata..
:love: eu always am luat dragostea in serios iar acuma am ajuns intr-un punct in care o aventura e ceva binevenit si relaxant, ajungi sa te te simti bine fara promisiuni, fara angajamente, fara heart touching things... am intalnit un tip cu care traiesc asa ceva desi stiu ca nici macar nu-l iubesc si ca in nici un caz nu-mi doresc ceva serios cu el.. numai ca acuma intenionez sa profit de timpul cu el, pentru ca-mi place si consider extrem de frumos ceea ce mi se intampla.. :) ..life is full of emotion.. :love: |
Originally Posted by lady_mystyque:
my dear lady, pe unde esti? nici pe messenger nu te mai vede lumea.. aaaaaaaaI really miss you as a friend.. |
Originally Posted by musetell:
asa ca scrie fara frica dak nu pe mess pe cinemagia mp sau pe subiect si-ti voi rasp :D |
buna dimineata
e ora 6.36 si eu mi-am facxut dus dupa o seara superba am fost vineri pe la 20 la spectacolul de comedie din twais va fi si vinerea viitoare ,ei bine a fost calumea comedie intr-adevaratul sens al cuvantului si m-am simtit foarte bine cat despre timpul pana la 4 dimineata a fost excelent am ramas la club twais si totul a fost atat de frumos ca sunt satisfacut foarte tare de distractia pe care am avut-o totul a fost minunat ,m-am distrat si am dansat cu atata ardoare incat m-am simtit satisfacuta ,fericita oplacere asemeni unui orgasam asa este si fericirea pe care am trait-o adica am fost satisfacuta prin dans,muzica,persoane etc totul ca la carte . bine dar si dupa o perioada super dificila,si in care am stat numai in casa si aiurea acum a fost pe masura,sper ca mereu sa am zile asa far a mai fi neplaceri ci doar lucruri minunate care ma face fericita.ok va mai povestesc dupa acum ma bag la somnic.pupici |
uhm... twais ? .. un fel de 'art cafe' pentru 'impinge tava' ?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:54. |