![]() |
2007, tot Presedintele Basescu: La cinci minute dupa ce se decide suspendarea mea, demisionez
|
Originally Posted by White1:
USL a realizat suspendarea lui Basescu, demitand dupa bunul plac avocatul poporului si presedintii camerelor, blocand Cutea Constitutionala printr-o ordonanta neconstitutionala si facand alte abuzuri care au determinat o reactie negativa in intreaga Europa civilizata. Votand pentru suspendarea realizata in dispretul legii de ei, tu sustii implicit actiunile lor. |
Originally Posted by danonino:
|
Liviu-, iar vii cu decizii ale curți?. Mai mult asta e consultativă. Păi dacă Băsescu ignoră hotărârile astea consultative de ce le-ar lua în considerare ceilalți?
În plus la atribute ca cele de mai jos să nu fi sancționat ar fi însemnat ca Parlamentul să-și însușească atributele. "nu fac nimic altceva decât să facă legi pentru infractori şi nu pentru interesul public", "o şandrama intrată în moarte clinică" Twinsen nici nu te aștepta la măsuri de la actualul guvern. E un guvern de tranziție, interimar cu scopul de a organiza alegerile. Măsurile vor veni după. Chiar ar trebui să fi naiv să-i pretinzi acestui guvern mai mult. N-ai văzut și când a luat o decizie cu ICR-ul imediat i-a sărit avocatul poporului în cârcă cu reclamații la CCR, ce mai erau sabotați la orice horărâre. Eventual să stea să evalueze situația în care ne aflăm și după ce au puterea de a putea face efectiv ceva o vor face. Legat de ce s-a întâmplat ieri cu așa zisele cerințe/porunci ale lui Barosso am avut din nou ziariști penibili. Greu cu traducerile, din puncte de discuție s-a ajuns la porunci... |
Originally Posted by Twinsen:
unde-i Vlad Dracul ca sa vad numai boieri trasi in teapa? |
Originally Posted by rvn:
|
avem cumva vreo masura pentru bunatatea sau rautatea unui presedinte? institutia lui este una dintre cele trei puteri intr-un stat democratic. are oameni platiti bine sa-l ajute, sa-l sfatuiasca, sa-i controleze imaginea publica. Basescu, din pacate, a crezut ca daca uneori, arata ca este un roman ca oricare altul adica merge la cumparaturi in supermarket, conduce o masina ieftina, se distreaza la un restaurant traditional, dansand cu sotia sau cu femeile de la celelalte mese, capata popularitate si lumea simpla, fara prea multa scoala, cea care formeaza "grosul" electoratului, il va iubi si-l va urma orbeste. asa mizeaza si acum, pe aceeasi carte. de-aia apare pe la tv imbracat in tricouri, de parca tinuta sport l-ar ajuta sa-si schimbe imaginea in fata acelora care stiu si vad cum de fapt, Basescu este disperat si moare de ciuda ca pierde ceea ce credea el ca este avantajul in fata altor politicieni: popularitatea datorata carismei. hahaielile si glumitele lui nu prea mai prind. lumea nu se mai amuza. lumea aceea care credea el ca- la sustine este moarta de foame, lesinata si scarbita de sloganurile electorale atat de grotesti.
de fapt, nici Antonescu si Ponta nu sunt mai breji. Base stie asta si incearca, cu ultimele lui puteri, sa-si salveze arca, cu ajutorul multimii care l-a mai salvat odata. acuma sa vedem ce animale va alege el, sa-i fie alaturi. Noe le-a luat pe toate? posibil, dar, dupa ce n-o mai fi Basescu presedinte, sigur va veni potopul! |
5 minutes and counting... PS: Băsescu: Şcoala scoate tâmpiţi |
N-am nici un punct de vedere, dar pot sa incerc niste mistouri de doua propozitii. |
White, la referendum asta nu exista decat da sau nu, alb si negru. Daca nu te duci, e echivalent cu a fi de acord ca Basescu sa ramana in functie, datorita deciziei cu prezenta obligatorie de 50%.
Din zecile de mesaje pe care le-am pus pe threadul asta, nu-mi amintesc unul singur in care sa-i fi jignit pe Antonescu sau Ponta si cu siguranta nu am folosit la adresa lor cuvinte gen "gretoasa", "jegoasa" etc. Tu vii imediat dupa ce afirm ca il respect pe Basescu si arunci o acuzatie de o logica foarte indoielnica, formulata in termeni jignitori. Apoi tot tu te miri "ce face politica din oameni". :-? |
Oh, vai, am acuzat un politician ca ar fi ipocrit!!! Mai, mai ca imi dau lacrimile, ca lui Basescu atunci cand plangea dupa Stolojan inainte de primul lui mandat. Asta e un exemplu destul de logic de ipocrizie? Daca nu, sunt sigur ca se mai gasesc cateva zeci.
Si referitor la declaratia lui, pentru care tu il respecti atat de mult. Normal ca a zis ce a zis. Doar nu era sa spuna ca vrea ca oamenii sa nu vina la vot, chiar daca probabil asta isi doreste. |
din 90 incoa o tot ducem in iarna aia care nu e ca vara. stiti voi, iarna aia cu our discontent. in fapt majoritatea voturilor pentru orice erau un vot negativ, nu erau un vot pozitiv pentru x sau y(exclud aici gospodinele alea cu kent, cafea, valuta.) si ca sa nu mai vorbesc la general ma pun pe mine, am votat campeanu sau constantinescu nu pentru ca imi placea de ei ci pentru ca imi displaceau ceilalti. asa si cu basescu un 2004, cum sa il votezi pe bombonel, pui stampila pe marinel chiar daca nu stii daca e mai (b)treaz sau nu. si doamne iarta-ma speriat am pus stampila si pe ilievici ca sa ne trezim cu vadim. asa si acum. nici vorba ca crin(scuzati-mi ebismele) e mai breaz, sau ponta. dar NU mai vreau basescu.
uitandu-ma in urma singurul pe care l-as vota acum cu doua maini ar fi tariceanu. o alta rasa! |
exact. de fiecare data s-a votat impotriva lui x sau y candidat, nu pentru ca lumea era convinsa ca reprezenta o alternativa mai buna ci pentru ca a dorit o schimbare, oricare ar fi fost ea.
Tariceanu a fost prim-ministru. ti se pare ca a realizat ceva spectaculos din fotoliul de premier? ahh, da, ne-am accizat cat am putut de mult. pe muzica de pian. |
|
Cu cata ardoare adopti atitudinea de sclav in fata UE. Romania e un stat national, unitar si suveran. Tie nu-ti place asta, tu vrei sa fii un sclav in fata UE si Romania la fel. Imi place cand toti cretinii isi dau cu parerea despre greci, ajung sa compuna o manea plina de critici si luari la misto la adresa elenilor si a tarii lor. Chestia e urmatoarea: cand e sa comparam poporul grec cu cel roman, noi vom iesi intotdeauna prost, asta pentru ca greci au ceea ce pe noi nici macar nu ne intereseaza, respectul de sine. In situatia in care se afla tara lor, numai sclavi nu se considera, au drepturi, sunt egali, sunt oameni si le pasa de asta. In schimb, noi plecam capul, jucam rolul ciobanului avertizat de miorita. Omar Haissam, omul pe care justitia lui Basescu a reusit sa il evadeze. |
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHBAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHA Si mai sus ziceai ca nu esti pedelac infiltrat ci doar anti-baubau. Daca sapi destul de mult in pamant, dai de viermi, asta este si cazul actual. Ia-o mai mult ca pe o metafora decat literal. Sclavilor, veti avea in viitor alte ocazii sa mai votati unu ca el dar deocamdata asta o sa se care. Aveti aer conditionat la sediu sau va da doar caise si apa minerala ?
In capul lui e un erou sau ceva. Mai acum ceva pagini era cu Ilici in gura, cu comunistii si cu minerii. :)) Cum ziceam in primul post, pedelacii nu s-au nascut cu gena ironiei pentru ca altfel ar putea discerne ca ceea ce zic este fix ceea ce a dus Romania in rahat si inca nu am iesit cu capul sus de acolo. Incercam si noi dar e greu cu sclavi ca astia care vad din invrajbirea unora impotriva celorlalti ca un razboi ideologic sau ceva. In plus nu le place nici democratia decat cu prag. Ai dracu democrati.:))
In timpul mandatului meu, l-am facut scapat pe cel mai terorist dintre teroristi prinsi pe teritoriul Romaniei. Sa nu uitam si ultima vizita oficiala a unu sef de stat la Bucuresti, Assad din Siria, ce reusita a fost aia pe plan extern. Aia minunatie, dar a fost cu strategie, a fost pentru Shengen si pentru cresterea leului fata de euro. La fel si cu centura de siguranta care a fost pompata in mentinerea leului pentru ca romanului ii pasa, nu ca nesimtitii aia de greci. Defapt romanul are putine cerinte, dar se tine de ele precum copilasii de mamicutele lor(care oricum sunt prea multi, da-i dracu de asistati de stat) : 1. parculete pentru copii la fiecare 50 de metri (pe mijlocul strazii ca sa fie xxxxxxxxxxtreme) 2. cosuri de gunoi cate 10 pe fiecare stalp (de preferat cu fata spre strada ca sa simti ca faci un efort si ca esti om bun) 3. banci la soare, ca sa moara ai dracu pensionari mai repede (tot de preferat sa fie in mijlocul drumului intre 4 benzi, poate mai da masina peste vreunu, ale dracu lipitori) 4. borduri la fiecare 2 ani si piscine in sate 5. maieru roz cu pantaloni scurti de blugi 6. democratia, legile europene, indeologiile si lupta cu istoria(pentru ca este convenabil si usor de dat din gura acum, mai greu atunci) 7. cursul leu-euro, poate cel mai important dintre toate; de preferat mentinut cu bani imprumutati si cu o liniste deplina, una ca pe lacul de la Ipotesti, pentru "binele cel mare al poporului". Ia ascultati: http://www.youtube.com/watch?v=BqE85IlDEQE. Ahhhhh, ce bine e. Daca toti am fi mai relaxati, am suporta si mai bine piciorul pus pe gat de PDL si Basescu, si ce liniste ar fi aia. Mai ca te ia somnul.....I-) .......noapte buna. |
Tu esti pe campii pe acolo in continuare. Cum sa le spuna sa nu voteze?LE interzice dreptul constitutional la vot?Daca ar vota doar 7 milioane de oameni 80 % pro demitere si 20 % impotriva demiterii dar referendumul ar fi anulat pt ca nu s-au prezentat suficienti oameni crezi ca ar fi ok ca Basescu sa ramana presedinte? |
Tocmai am urmarit discursul lui Antonescu la Timisoara. Am remarcat ca nici un moment participantii nu au scandat "Antonescu", ci "jos Basescu". In ochii oamenilor de acolo si nu numai, Antonescu si Ponta nu sunt aclamati pentru ei insisi ci pur si simplu pentru ca sunt contra lui Basescu. Intodeauna cand a vorbit Basescu in aer liber, s-a strigat "Basescu".
In alta ordine de idei e interesant ca atunci cand esti in alianta stransa cu partidul lui Iliescu, sa te duci sa le vorbesti timisorenilor despre mineriade si anticomunism. |
Te uiti cam mult pe la televizor.
Iti aduc aminte de "visul umed" al lui Basescu, declarat de iluminatul insusi, cand PDL s-a aliat cu PSD-ul pentru un an de zile. Singurul avantaj al Timisoarei a fost distanta si nicidecum un semn de moralitate si o dorinta mai mare sau mai mica de a fi liber, la Brasov s-a intervenit rapid pentru ca era aproape. Nu stiu ce le-a vorbit alora din Timisoara dar probabil, ca orice politician, i-a ridicat in slavi ca sa castige simpatie, nu rezonez cu un astfel de mesaj dar nici nu traiesc acolo. Probabil ca sa vorbeasca pe acolo a trebuit sa dea niste bani tiganilor mafioti care subjugheaza orasul. Cand mai fac aia o noua miscare de protest impotriva stapanilor locali ? Poate le place sau prind curaj doar cand sunt la 500 kilometri distanta ? |
|
Stiri TVR:
- Raportul pe Justitie e nefavorabil Romaniei si contine referinte clare la masurile abuzive ale guvernului Ponta - Euro a atins azi un nou minim istoric. - Domnul presedinte Antonescu ne explica ca noi suntem suverani. Multumiri USL pentru rezultatele minunate si asteptam alte reusite. O sugestie ar fi adoptarea modelului de succes Juche. |
Si pe ce sa se bazeze creterea leului postacule ? Pe nimicul facut de PDL in ultimii ani ? Pe banii imprumutati de Bas si ai lui ? Pana nu integrezi tiganii, o cultura ce priveste cersitul ca un mod de a trai, intr-o economie poti sa te uiti la leul ala cat vrei pentru ca numai in jos se va duce. E record azi, a fost record si acum 1 an, o sa fie record si in urmatorii 5 ani, mai ales daca sunt sustinuti la putere niste mafioti si impostori ca PDL. Aia nu au avut nici o idee, nici conceptie sau o idee asupra cum trebuie sa arata Romania in viitor. Niste incompetenti. A fost randul lor, au stat destul scarpinandu-se in fund.
Explicatiilde de suveranitate sunt necesare pentru sclavi ca tine, pentru cei care isi cauta stapani. Cum trebuia sa iasa raportul de justitie ? Favorabil ? De ce sa iasa favorabil ? Ai trait pana acum in Romania ? Era favorabil pana acum si gata de 2 saptamani e negativ ? Relaxeaza-te un pic. Un raport favorabil ar fi mincinos si ar ridca presiunea de pe conducere, oricare ar fi aia, ceva ce nu e tocmai bine. Presiunea trebuie sa existe atat timp cat in tara asta inca sunt destui gura-casca ca tine care se uita la mafiotii de PDL ca salvatori ai justitiei. Cand nu va mai fi PDL va fi TRL sau JTR, nu conteaza, presiunea trebuie sa existe oricare ar fi conducerea statului. Jocurile politice europene sunt un "dezamagitoare", mai ales cand cei ca tine pun botul doar in cauza politicii interne si a partizanatului pe care il sustii. Faptul ca postacii ca tine stau cu Europenismul in gura este putin enevervant dar in curand va trebui sa va gasiti alti stapani si faptul ca cei care vin sunt sub o presiune externa, pentru ca intern cei ca tine nu pun presiunea decat pe adversari, este un lucru bun. |
Originally Posted by Redy:
Hai da-o dracu' de treaba... |
Deci pe ce sa se bazeze cresterea leului ? Cum ar putea creste leul cand oamenii care sunt pusi sa conduca sunt de teapa intelectuala a lui Udrea iar apoi au fost pusi copii lor care pana mai ieri erau consilieri ?
Liviu, tie nu iti place dar Twinsen este postac, asta e realitatea. Nu ai avut de a face cu ei pentru ca esti de aceasi parte a baricadei informatice. Poate "hai las-o dreacu" de treaba trebuia mentionata in legatura cu postul lui Twinsen de mai sus dar nu te-a deranjat. Pe mine m-a deraneaza mesajele propagandistice aruncate pe forum the Twinsen. |
miroase a banare pe topicul asta >:) :))
|
Hai ma, ce dracu'... nu suntem politicieni aici ca sa respingem evidentul. Exista un site al BNR, exista acolo cursul euro de prin 2006 incoace. Cineva cu o minima judecata se uita acolo si vede cat a crescut euro de cand s-a declansat criza asta politica total neprovocata (in sensul ca nu era nevoie de ea, asa cum e greseala neprovocata in tenis).
2 iulie: 4.4496 17 iulie: 4.5651 Asta e rezultatul direct al actiunilor USL. N-au Basescu si PDL nimic de-a face aici. Cauta pana in 2006 si zi-mi daca mai gasesti o asemenea depreciere in cateva luni, nu in doar 2 saptamani. PS: Maine apare oficial raportul MCV, ceea ce inseamna ca poimaine o sa deprecieze iar serios. PPS: Nu sunt foarte bine informat aici, e doar din auzite mai mult, dar eu stiam ca raporturile MCV au fost in general bune de cativa ani incoace. Sper sa nu ma insel, daca e asa sa mi se dea peste mana. Ce zice raportul asta nou e total alta mancare de peste. LE: In anticiparea raspunsului. Discutia cu justitia sa zicem ca-i una subiectiva in tara, fiecare o vede intr-un fel: ca s-a schimbat ceva in ultimii ani, ca nu s-a schimbat, ca-i in bine, ca-i in rau, ca ultimele evenimente sunt sau nu legale. Ok, lasam deoparte astea. Problema e ca se vede in Europa acum si asta se va vedea direct la buzunar. Si iar precizez: printr-o greseala nefortata. |
USL activeaza in eter ? Cum nu are Basescu si PDL nimic de a face ? Ei au fost inainte, ei au inflamat si dezinformat pe canale europene si ei se pozeaza cu constitutia in spate ? Liviu ? Ce mama dracu ? Adica faptul ca hotii striga si se dau cu curul de pamant in aceasta lupta politica nu are nimic de a face cu Euro ?
Dar mentinerea prin toate mijloacelor a pedelacilor cand populatia sta sa explodeze nu are nici ea o legatura ? USL-ul s-a trezit asa deodata ? De ce nu a creat aceasta criza PPDD sau UDMR sau UNPR ? Pai in spatele partidelor respective stau mult prea putini romani. Cum crezi ca se termina o astfel de poveste cand PDL-ul sunt dispretuitori, mincinosi, parsivi si propagandisti ? Cum credeai ca se va termina o asemenea mizerie ? Pai in forta pentru ca nu te duci la razboi cu sabia cand ala are o mitraliera. Sa ne imaginam ca unul de la PSD ar scrie o scriosare in care sa zica cat de rahat e Romania. Ce parere ai avea despre asta ? Crezi ca Twinsen nu are aduce in discutie la fiecare post ? Si nu ai raspuns, cum crezi ca va creste leul in debandanda lasata de PDL si acum condusa de USL ? Dar poate ai putea sa imi spui cum ar putea creste leul in conditii de austeritate fiscala.
Originally Posted by Liviu-:
Sa zicem ca ar fi fost "bun" pana acum. Ti s-a parut traind in tara asta ca reprezinta ceea ce se intampla aici ? |
Uite justitia lui Basescu: 30 ian 2012 Înalta Curte legitimează furtul Robertei Anastase în Parlament. Ma pis pe UE si pe organismele lor. |
USL nu trebuia decat sa astepte pana in toamna. Nu ar fi fost nebunia de acum. Raportul pe justitie ar fi fost favorabil. USL ar fi castigat alegerile. Europa nu ne-ar fi izolat. Dar nu, au fost atat de insetati de putere incat n-au mai putut astepta ceteva luni si iata rezultatul - Romania de azi.
|
Uite justitia lui Basescu:
30 ian 2012 Înalta Curte legitimează furtul Robertei Anastase în Parlament. Roberta Anastase este neurmarita penal pentr furtul din Parlament. Ma pis pe UE si pe organismele lor. De mai multe ori. De ce sa astepte? Nu putea Base sa renunte? La -20 de grade striga lumea pe strazi "Jos Basescu". Mai striga si "Alegeri Anticipate". Nici una, nici alta, n-a vrut Basescu. |
|
Esti un sclav. Te inchini la UE ca la Dumnezeu. Esti un sclav.
|
Twinsen, fac parte din poporul roman si te-as ruga sa nu te substitui tu lui. Multumesc pentru bunele tale intentii dar as vrea sa traiesc fara ele. Danonino are dreptate, fie si doar in a mai deschide ochii astora care se uita in sus la stapani.
|
Io am trait in anii '80 cand nu ne inchinam la UE si coada la lapte incepea la 4 dimineata. De atunci prefer capitalismul putred.
|
Pacat ca nu ai inteles nimic din ei si ai ramas cu aceleasi apucaturi. Si te-as ruga sa nu fi tu stindardul capitalismului, nu esti si nu vei fi niciodata. Esti un simplu cetatean, prost informat cu fobii ale istoriei din care nu inveti nimic, pentru ca nu ai simt critic ci doar de "follower".
|
@ twinsen
scuze dar ai toate calitatile unui extremist. "Europa nu ne-ar fi izolat" tu chiar crezi asta ? unde esti izolat in centru civic sau in primaverii ? chiar nu vezi ca lupta in europa e celor mari si e mai presus decat o izolare a unei tari ca roamnia indiferent a cui o fii ea ? poti sa-mi spui ce mare sef de stat se tragea de sireturi cu basescu cand romania "nu era izolata?" sau ai memorie scurta si nu iti mai aduci aminte de momentul penibil cu sarkozy ? ma doare in c... de basescu dar cand sarkozy a facut gestul ala il venea sa il scuip. tu cu cine tii ? chiar nu esti roman ? jubilezi acum ca vin niste "politicieni" care nu au nimic mai presus de basescu, ponta, antonescu sau altii, ci doar isi vad interesul care e sau nu pe intelesul altora ? romania este izolata numai in mintea unor macovei, superbe domnisoare ca pora, turcesti si cristoi(ala care spunea ca rolul unui jurnalist e sa critice puterea, a criticat pdl-ul cand era la putere de s-a cracanat). hai da apa la moara, fii si tu raspandac, vorbeste despre integrarea romaniei in europa cand referendumul este despre pensii, salarii si trait mai bine. repet astia de acum nu sunt mai rasariti dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii dam apa la moara acestui marinar. peste 2 sau 4 ani ii dam si pe astia jos si tot asa la infinit. sa inteleaga ca nu merge sa isi bata joc de noi. |
Originally Posted by victor:
Afirmatia asta e cel putin amuzanta in contextul topicului. In rest iti dau oarecare dreptate, toate chestiile astea au caracter ciclic si sunt condamnate in a se repeta la nesfarsit. Se schimba putin decorul, dar restul jocului ramane in mare acelasi. |
Mda, Romania a abosrbit la greu fonduri europene de cand a intrat, la greu. Cred ca am luat vreo 3 euro de acolo. Suntem tara cu cea mai mica rata de absortie a fondurile europene din istorie. Basescu a avut grija de asta. Ce-i drept, in timpul mandatului sau am intrat in UE, dar tot in timpul mandatului sau am esuat lamentabil, rusinos. |
26 ianuarie
Romania a semnat ACTA Guvernul era condus de portavocea Boc. |
|
Nu, dar daca tot face si asta prin Parlament.... zic ca el e vinovat si de inexistenta absortie. Stai ca nu pricep, presedintele controleaza guvernul? |
Am spus de curand ca Basescu este cel mai mare presedinte roman. Citind mesajele voastre se poate ajunge la concluzia ca a fost cel mai mare presedinte din istoria omenirii. El a fost presedintele, guvernul, s-a ocupat de controlul serviciilor secrete, de controlul judecatorilor, de coordonarea PDL, de absorbtia fondurilor europene, de decizii economice, de blocarea opozitiei, de relatiile cu statele europene si mondiale. Un adevarat titan. Pariez ca se trezea mai devreme decat Antonescu.
|
Jocul e acelasi de la romani incoace. Ciclicitatea nu inseamna stagnare ci doar acceptarea realitatii, lumea se schimba, lumea invata, lumea reactioneaza iar in decursul a unor perioade de sute de ani, lucrurile se schimba, in bine sau in rau dar mai ales in bine in ceea ce priveste libertatea individului. Barierele puse acum de generatiile trecute vor fi inlocuite de cele ale celei care va veni din urma si tot asa. Acum 22 de ani nu se putea discuta ci doar urma. Acum se poate urma in timp ce arunci cu rahat in ceilalti. "Spiritul romanului" daca a existat vreodata asa ceva a fost incet incet distrus si uitat. Generatii intregi au facut ce au putut pentru a supravietui in lumea in care s-au nascut. Nu regret si nu condamn o lume in care nu prea aveai multe algeri de facut. Acum insa nu traim in acea perioada. Aia a fost o etapa, o etapa in care Romania a fost industrializata, unde oamenii au fost adusi de la tara spre orase pentru a munci pentru "binele Romaniei" si, mod mai personal pentru familiile ale caror copii au avut o sansa pentru ca parintii lor au avut o sansa, nu sa gandeasca ci sa supravietuiasca si sa dea o sansa copiilor lor sa aiba o viata mai buna. Planul acela a fost distrus sub propria-i greutate care avea un cost multe prea mare pentru a fi intretinut. Fail ! Acum planul e altul. Planul este mentinerea unor conditii mizere in afara oraselor mari. In acest plan fiecare individ trebuie sa incerce cat mai bine sa isi exprime punctul de vedere pentru ca nimeni altcineva nu o va face. Orice rahat cu doi ochi si internet, daca iese dintre blocurile gri va putea sa vada saracimea din tara si lipsa de oportunitati a celor care traiesc cu vaca in casa. Fie acea persoana va intelege ca nu se poate trai in halul asta fie va pune botul la fraza puerila dar larg raspandita ca viitorul fiecaruia este doar in mana persoanei respective. Ca doar nu il doare sa repete ce a auzit pentru ca de gandit mai greu. Pana sa ajungi la discutii ideologice trebuie ridicati din mizeria marea masa de votanti, usor mutata dintr-o parte in alta. Nu poti sa ai astfel de discutii cu cineva care duce vaca pe pasune si nu pentru ca s-a nascut ala prost ci pentru ca s-a nascut unde nu trebuie. Educatia este foarte importanta nu pentru ca iei o foaie pe care scrie ca esti destept pentru ca stiu multi astfel de detinatori care nu isi pot lega sireturile intr-o discutie, dar pentru ca iti deschide mai multe oportunitati. Nu exista prea multe garantii in lume dar una din ele este ca daca educatia nu este larg raspandita la un nivel decent, nu o sa fie bine nici pentru cei care sunt in situatia respectiva dar nici pentru cei care au trecut sau urmeaza sa dea piept cu ea. Ne dam cu fundul de pamant ca pica astia pe capete la BAC sau la liceu dar asta pentru ca romanul pe langa ca e prost e si fudul. Cerintele nu corespund cu potentialul si cu daruinta aratata de profesori, care la randul lor de abia iau 5. Discutiile civilizate la nivel institutional sunt imposibile cu marionete si stapani iar atatarea categoriilor sociale pentru scopuri politice este cea mai jegoasa parte mandatului lui Basescu. In momentul cand faci doar ce vrei tu, ceilalti care te urmeaza vor raspunde comportamentului tau asa cum e necesar pentru ca tu sa nu mai fii acolo. Cine la ora asta se uita la Basescu ca un presedinte ce a facut onoare functiei nu poate fi decat nebun, cu acte daca se si duce la spital sa se verifice. Cine are frica comunismului care poate veni inapoi, frica de mineri sau alte aberatii, fie nu a citit destula istorie fie e prost. Cine ingenuncheaza in fata unor birocrati din EU in una din cele mai mari crize de ipocrizie ale lor este doar un sclav, fie ca tine cu PDL, PSD, PNL, TRD, FCM, ISL, ICR. Nu sunt un eurosceptic, pentru ca pot face diferenta intre politica europeana si cea de la noi din tara. In ciuda mizeriei din ambele parti, ideea unui dialog fie el patat cu crize de ipocrizie, nu e una deloc rea si cine crede ca EU nu va discutia cu Ponta pentru ca i-a tras-o la gioale lui Basescu si Boc inseamna ca nu a fost destul de interesat de subiect, fie incapabil sa gandeasca, fie superficial, fie vierme ce s-a subscris unui partid. |
redy, tu stii ca threadul asta e urmarit de 15 oameni, iar 14 n-o sa citeasca decat primul paragraf din neverending story-ul ala?
|
Da, nu am venit pe forum de ieri, asta nu ma opreste sa scriu ce gandesc. Lucru pe care ti-l recomand si tie odata ce te vei fi eliberat din lanturile pedeliste care te tin intr-o permanenta frica a zilei de maine.
|
Pariezi viata pe ceea ce zici? Daca tot esti tu asa de sigur pe tine, iti pariezi viata? |
|
Cojones, buy some. For you, growth is out of the question.
|
Cand o sa ajungi la o anumita varsta, Danonino, o sa descoperi ca maturitatea it's not all it's pumped up to be. Bucura-te de inconstienta de acum. :)
|
Tu te vezi ca fiind matur si inteligent dar nu reiese din ce vorbesti. Nu conteaza pana la urma autoportretul pe care ni-l facem decat atunci cand suntem doar noi cu noi. Oricare ar fi acel autoportret nu are insa legatura cu realitatea ci doar cu versiunea ta a realitatii, una deformata si plina de cosmare. In cazul tau nu se poate vorbi de o castigarea a experientei in timp ci doar cu un regres spre primitivitate, inlesnit de frica cu care traiesti, mai sincer sau nu. Eu tot cred ca esti postac pentru ca cealalta versiune este si mai rea.
Nu iti meriti aerul de superioritate, este doar un alt moment in care se poate vedea superficialitatea cu care te arati in aceasta discutie. Prostia nu are varste ci este cu atat mai evidenta cu timpul pentru ca arata refuzul sau incapacitatea acelei persoane de a judeca clar. Daca il acuzi pe Danonio de inconstienta, asta cum te face pe tine, care te declari mai in varsta, atunci cand argumentele tale sunt inexistente si inabilitatea de a le justifica este evidenta cu fiecare post pe care il publici aici ? Vezi, daca iti dadeai seama ce prostii ai scris nu il acuzai pe el de inconstienta pentru ca desi el sau eu, in mintea ta, putem fi scuzati de varsta tu nu ai nici o scuza sa te prezinti cum ai facut-o pana acum. Dar ti-am zis, pedelismul nu e o boala ci doar efectul, boala e prostia sau ignoranta. Ar trebui sa imbratisezi conceptul de postac pentru cealalta varianta este mult mai rea. Asa poti doar sa pari ca ai interese si nu doar ca faci parte din turma de oi manata de un iepure: http://www.youtube.com/watch?v=qeuL5IGimCQ |
All times are GMT +2. The time now is 18:17. |