![]() |
Terminator 2 - Judgement Day exagerat de multe ori
|
The Number 23 de vreo 3 ori si Spartacus (2004) de 4 ori.
|
eu zic ca American Pie... sau... Mr. Bean !!
|
Daca se pun si serialele.... Seinfeld de 3 ori cap-coada . Iar la filme Meet Joe Black , The devil wears Prada :"> , Cruel Intentions de ... multe ori si Vicky Christina Barcelona .
|
Rocky 1,2,3,4,5,6,7,8,9 - le-am vazut de cateva zeci de ori...
|
"The Thorn Birds" (1983) - de vreo 6 ori
”Gone with the Wind” (1939) - de 4-5 ori ”Anna and the King” (1999) - de 3 ori ”Untamed Heart” (1993) - de 3 ori |
Dintre filmele romanesti: BD-urile - nu mai stiu de cate ori (foarte multe).
|
The Mask (1994) - de vreo 5 ori
Asterix si Obelix impotriva lui Cezar (1999) - de vreo 7 ori Home alone 1, 2 - de vreo 6 ori Nea Marin Miliardar (1979) - de vreo 8 ori Dumb and Dumber (1994) - de vreo 6 ori The Mummy (1999) - de vreo 4 ori |
eu revad in general astea ce le mai da pe la tv
Home alone 1, 2 LOTR trilogia Dumb & Dumber astea cu Iisus de Pasti etc. |
Dirty dancing - de peste 25 de ori desi am caseta, DVD,muzica pe 2 casete....
Singur acasa 3 - de cate ori se difuzeaza Taxi - 1, 2, 3 -- de cate ori se difuzeaza Barbati in izmene - secvente de cate ori se difuzeaza seerialul Dadaca - de cate ori se reia Tom si Jerry Meet Joe Black - secvente NU ma pot abtine sa nu revad iar si iar Con Air (1997), Barbati in negru 1, Mr & Mrs Smith, Independence day, Masca lui Zorro, Eroul (cu Jet Li) si mai sunt...:)) Pare o salata tutti frutti-- comedii, actiune, romantice, dar prefer sa revad acest gen de filme; dacat drame sau filme exceptionale de altfel, pe care nu le poti vedea decat o singura data si-ti ajunge ptr. toata viata.:"> |
au fost atatea "rocky"????? Stalone a imbatranit in rolul asta? n-am stiut!
inteleg ca 9 filme vazute de cateva zeci de ori inseamna o "pasiune nebuna", ori pentru acest gen de filme, ori pentru actor. oricum...mare performanta ai reusit... |
De fapt au fost 6... Probabil unele au parut diferite la a doua vizionare si de asta au iesit 3 in plus :P
|
liviu, cred ca esti indulgent.
baiatu', stie sa numere doar pana la 10, de-aia s-a oprit..altfel era posibil sa asistam la cateva sute de episoade cu Rocky vizionate, sau chiar mai mult. |
claudiu-daniel lugoj
Nu ma-si satura sa-l vad niciodata pe Terminator 2.Acest film la-si urmari de multe ori.
|
Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:
Mesaju' asta ar trebui postat pe topicul de perle. |
The Mask -5x
|
@rvn
Ai ceva cu mine? Recunosc,am gresit dar tu cam bagi mana cu ironiile. Ia-o mai usor,bine? |
The Green Mile
L-am vazut de 6 ori si cred ca-l voi mai viziona |
Eu am vizionat de vreo 6 ori primele trei părţi din American Pie, de vreo cinci ori Die Hard 2 ( cu Bruce Willis si Samuel.L. Jackson - mi-a plăcut mult filmul:) ). Mai adaog The Lord of the Rings - l-am văzut ori de câte ori s-a dat la televizor+ de vreo 3 ori pe calculator. Şi să nu uit de serialul Beastmaster...l-am văzut de fiecare dată când a fost dat pe AXN. :D
|
gladiatorul si city of angels si bineinteles stapanul inelelor cred ca de vre-o 15 ori le-am vazut cel putin:) ;)
|
Originally Posted by alexir16:
Poate Die Hard 3. |
Am vazut ''Dans murdar'' de vreo 20 de ori si am mai vazut ''Troy'' tot de 20 de ori pentru ca trebuia sa arat filmul si altor colegi nu pentru ca mi-am dorit eu sa-l vad de atatea ori,in rest o vizionare cel mult 2.
|
A Knight's Tale (2001)... l-am vazut de vreo 8-9 ori pana acum, dar l-as revedea oricand cu mare placere! Nu neaparat pentru ca-l are in prim plan pe regretatul Heath Ledger, dar filmul imbina aventura, comedie, dragoste, istorie medievala intr-o combinatie parca iesita din povestea unui trubadur ;))
|
Green street hooligans de 12 ori
|
Le petit Nicolas -20 ori:))
Jeux d'enfants - 4 ori The Collector- 4 ori |
Cel mai recent vizionat film a fost Green Zone - un rol extraordinar interpretat de Matt Damon. Recomand filmul cu mare caldura !
|
American pie 1 , 2, 3
Sweeney Todd |
Lord of the Rings lam vizionat de peste 10 ori.....are ceva special fata de celelalte filme...si inca o sa ma mai uit la el
|
Aliens ...de cand a aparut l-am vizionat ( am avut posibilitatea sa procur toata seria ) de cate 2 su 3 ori pe an...
|
Pulp Fiction , peste 15 vizualizari , de fiecare data mi s-a parut mai bun.
|
Pirates of the Caribbean toate trei....Le-am vazut pentru ca intr-un timp le dadeau foarte mult pe HBO si, neavand la ce altceva sa ma uit, l-am preferat pe Johnny...
House of Wax...L-am vazut de vreo 4-5 ori...cu toate ca nu mi se pare asa bun...M-am uitat o data singura, o data cu o prietena...dup'aia in excursie...si tot asa...Nu m-am uitat la el pentru ca mi-a placut in mod deosebit.... P.S. I love you...de vreo 7 ori...:-? Si l-am vazut pentru ca mi-a placut:"> Charlie and the Chocolate Factory...tot asa...din 2005 pana acum am avut timp sa il vad de multe ori;)) Aaaa...Law Abidin Citizen...Mi-a placut mult filmu' asta...l-am vazut eu, dup'aia m'am uitat cu nishte prieteni...si l'am vazut de vreo 4 ori... |
*wrong thread*
o sa editez postul si o sa insir si eu filmele cu cele mai multe vizualizari. |
The Lord Of The Rings ......cred ca m-am uitat de peste 15 ori la el si inca nu ma plictisesc de el. In fiecare an ma uit si ma voi mai uita la el cu aceeasi placere ca si prima data :).
|
La mine este o batalie foarte stransa intre 2 filme care imi fac placere de fiecare data cand le vad:The Hangover care l-am vazut de vreo 11 ori si South Park:Bigger Longer and Uncut care l-am vazut de vreo 10 ori.
|
Foarte tare ideea
Casablanca - 10 ori .. acasa sau in deplasare merita vizionat .. are tot ce-ti trebuie .. romance .. action .. comedy .. muzica buna .. drama .. pff .. anyway . Fight Club - 12 ori .. il vad aproape odata la 6 luni sau un an .. Dap .. asa de bun este .. Gladiator - 8 ori .. pe asta il vad mai mult din cauza lu' tata :) nu stiu cre'ca tot asteapta de fiecare data cand il revede .. sa aiba alt final =) The Great Escape peste 10 ori (gen fight club) .. Prison Break toate cele 4 sezoane - 3 ori .. nu stiu ce-a fost in capu meu :) Nea Marin Miliardar - 7 ori .. Speed - 5 The Patriot - 5 Back To The Future - 4 sau 5 ori .. nu-mi aduc aminte sigur .. Matrix - 8 ori Liar, Liar - 6 Groundhog Day - 5 Ronin - 5 ori .. tre' sa-l revad .. mai ales acum ca sunt sofer .. PI - 3 ori .. mai mult sa iau numere pentru loto =) Cube - 3 genial .. nu se va mai face asa ceva Psycho - 4 O - 3 Somewhere in Time - 5 ori .. Rush Hour - 3 2 Fast 2 Furious - cred ca 10 ori .. mai mult atunci .. pe vremea aia cand a fost lansat .. probabil ca nu aveam net si ma uitam la el everyday :) You Got Served - 4 sau 5 ori Bad Boys 2 - 3 ori |
Home Alone 1 & 2 in jur de 25 de vizualizari adunate.
|
Originally Posted by NightChild:
Pai cred ca nu-i roman care sa nu fi vazut Home Alone 1 si 2 de cel putin 4-5 ori de-a lungul vietii pentru ca televiziunile si-au facut un obicei de a le difuza inainte sau de Craciun an de an.:P |
300-Eroii de la Termopile de 6 ori :D
|
The Notebook - de 4 ori
|
cel mai vizionat cred ca este Masca
cel mai vizionat film masca (vazut de 12 ori)apoi Blood and Bone (5 ori)underworld(8 ori)scary movie 2(10 ori) si lista continua etc...................
|
In general capodopere romantice gen "Titanic" le-am vizionat de mai multe ori...!
|
Pe bani, LANTUL AMINTIRILOR - film indian, imi amintesc prefect, parca a fost ieri, ca sa nu stric o prietenie (trebuie sa dai de la tine).
|
All times are GMT +2. The time now is 07:33. |