![]() |
Originally Posted by aura_iolanda:
|
Sean Penn, tipul se crede mare artist, imi place cum joaca dar nu imi place atunci cand se proclama messia filmului
|
Huh? Are doar 2 filme pe 2011, dintre care unul inca nu a aparut si ma indoiesc ca ai dat de el pe undeva daca nu era vorba de vreun festival de film. In 2010 a jucat tot in doar 2 filme...
Oh yea, la Drive nici nu apare pe afis. Si asta a fost cu afisele de pe 2011... |
Ellen Page mi s-a parut antipatica in toate filmele in care am vazut-o.
|
Adam Sandler
|
Woody Allen - vorbeste mult si fara rost...
|
steven seagal pt ca nu are nici o treaba cu actoria si pt ca in toata cariera lui nu a primit nici macar o palma. pe ecran pare a fi omul perfect iar in realitate este un pedofil si pe deasupra mai e si arogant
|
http://www.flickr.com/photos/skyflas...4061/lightbox/ |
Originally Posted by NightChild:
|
|
mda ... ce sa zic... daca iti place atat de mult fa un fan club dar cred ca o sa fii singurul membru. eu asta am citit intr-un articol,daca e sau nu adevarat nu imi pasa,oricum nu l-am suportat niciodata
|
Aura nu e minora aia de 16 ani cu care a intretinut relatii sexuale al tau idol Steven Seagal bai fatalaule! Nu te mai baga in seama cu japca ca si asa esti degeaba la fel ca eroul tau!
|
Originally Posted by milanezoo:
Cred ca e interzis in State asa ceva... Si pe viitor te rog incearca sa vorbesti ca oameni civilizati sa intelegem si noi ce vrei sa zici. |
Cred ca se poate utiliza un ton mai adecvat.Fara injurii direct la persoana.Omul si-a dat cu parerea si cred ca trebuie sa ii fie respectata.
|
sean penn, alt actor ''simpatic''... ca sa trecem peste subiectul seagal
|
Deci Steven Seagal e fix pedofil pentru ca a facut zug-zug cu o pustoaica de 16 ani.
Tara de biciclisti... |
zug-zug ? dezvolta
cam multi fani seagal.... |
Zug-zug e ceea ce faceau Anouk si Lana :">
Ontopic, nu-l sufar pe Adrien Brody, ma da jos din picioare de la 200 de yarzi cu fizionomia aia de ipocrit, ar face rolul vietii lui ca Iuda, Uriah Heep sau orice alt rol de tarfa. |
Miley Cyrus-pentru ca e prea fitoasa >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:)
|
eu sincer nici nu o numesc actrita
|
|
nici mie nu imi place Paris, singurul film pe care l-am vazut cu ea a fost House of Wax unde a jucat incredibil.... de prost
|
Nu stiam ca o considera cineva actrita pe Paris Hilton=))
|
|
:)) da, la asta cu siguranta se pricepe
|
Justin Timberlake=Justin Bieber same shit.Amandoi niste vedete umflate cu steroizi care practic nu au nici o valoare sau poate singura caracteristica a lor ar fi magnet pentru dobitoci.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
+1 |
dar cred ca justin bieber este doar cantaret... sau nu? eu nu am vazut nici un film cu el, dar nici nu as vrea sa vad vreodata |
Originally Posted by Federico:
jack nicholson??cum sa nu-l iubesti pe omu` asta?? |
Tom Cruise (in afara de Tropic Thunder, ii un anti-talent total) si Christian Bale (violentul care a distrus seria Batman) :|
|
Originally Posted by Rapture:
|
Mie totusi imi e cel mai nesuferit Dylan McDermott. Mutra lui ma scoate din pepeni. X( :D :))
|
Originally Posted by gabrielaaa.korodi:
Tom Cruise - inseamna ca n-ai vazut Rain Man, Jerry Maguire, Vanilla Sky, Eyes Wide Shut, Collateral, Magnolia. De Christian Bale chiar nu mai are rost sa zic ceva, mi se pare cel mai talentat actor al generatiei sale. Actorii trebuie apreciati pentru ce fac pe ecrane, nu pentru ceea ce fac in viata de zi cu zi, si Russel Crowe e un nenorocit, insa ca actor nu are nimeni ce sa-i reprosezi. Sunt multe cazuri de acest gen. ON: Robert Pattinson :-& , Steven Seagal, (:| , Ashton Kutcher, David Caruso, Channing Tatum, Mila Kunis, Sandra Bullock. |
Steaven Segal
Adam Sandler Colin Farrell Jeremy Renner |
Originally Posted by Rapture:
Ai dreptate nici mie nu imi place de el .... exagereaza prea mult !!! |
Pai ideea e tocmai alta, ca are aceeasi reactie indiferent de situatie...:|
|
Cameron Diaz-slaba overall
Keira Knigtley-destul de falsa cand joaca Robert Patinson-dupa ce am vazut Amurg m-am decis ca nu-l suport Angelina Jolie-in toate rolurile ea trebuie sa fie cea mai tare,asta facand filmul previzibil Nicole Kidman-falsa |
Originally Posted by marius_em:
|
Originally Posted by Nobody777:
|
Nici unul din actorii astia nu e exceptional. E drept ca Bale si Cruise sunt actori buni (chiar foarte buni in unele roluri, dar inconstanti).
|
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by karenin08:
|
|
Daca iti e tie antipatic nu inseamna neaparat ca e un actor slab. Nu ma prea dau in vant dupa Will Smith dar are calitatiile lui, vezi Seven Pounds sau Pursuit of Happyness. Cat despre actori negri, mai sunt si alti inafara de MF, Sidney Poitier, ring a bell? |
Incredibil ce comentarii imature si rasiste lasa individul asta.:|
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Foarte matur din partea ta sa te legi de IQ-ul meu fara sa fi discutat vreodata cu mine.Tocmai ce mi-ai confirmat ce am scris mai sus.;)
|
Mda.
pe ăștia nu prea îi consider actori:
Steven Seagal Jackie Chan JCVD Silvester Stallone Chuck Norris Arnold S(&^%$#$#%)r ăștia mai merg, dar mi se par slabi: Keanu Reeves Gary Sinise Stephen Baldwin Charlie Sheen John Cusack și mai sunt, dar nu-mi vin în minte acum. Actrițe sunt și ele o grămadă. Pițipoance care au ajuns la Hollywood nu-știu-cum. Nu sunt de acord deloc cu unii numiți în comentariile anterioare. Să spui că Al Pacino, Anthony Hopkins, Robert de Niro, Clint Eastwood, Matt Damon, Will Smith, Johnny Depp sau Christian Bale sunt nesuferiți, mi se pare o prostie. Mie. Nici R. Pattinson nu-i rău. Eu cred că are potențial. Părerea mea. Am încheiat. :D |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
All times are GMT +2. The time now is 16:50. |