![]() |
:)) =))
scuze dar asta e....GOPO? :)) color sau albnegru?:)) Apropo , mama are 53 de ani si ia placut si ei acest film Chiar a facut o asociere(nu stiu cum) intre filmul indian(dramatic),cel de aventura(indiana jones),cel SF(razboiul stelelor). A zis ca asta face cat toate 3. NO COMMENT. |
Originally Posted by cremaxx:
Si tacuisses... |
Tind sa cred ca voua ,astia mai critici, va place ceva de genul:
Va duceti la un film SF si acolo vedeti o comedie tare. Apoi va exprimati: tare film , nici macar nu am sesizat vreun efect special....atat de bine a fost facut, iar povestea ...m-am distrat cumplit . |
te inseli cremaxx. Avatar are 94% pe RT la top critics si o medie de 83% pe metacritic.;)
|
Originally Posted by cremaxx:
Cu cap, coadä si miljoc. Si sir. |
Originally Posted by ElFenomeno:
Tu vorbesti despre mineralele alea din film pe care le cautau aia nu?:)) |
Originally Posted by Pitbull:
OK, continuati. Scuzati de deranj. |
Nu aratati unui grup de maimute o banana fiindca nu rezolvati nimic.
Aratatii-o unui grup de oameni infometati si o sa vedeti reactia. Apoi daca va mai ramas vreo banana aratatii-o si unui grup de intelectuali...:-? Ce credeti ca o sa se intample?>:) |
OK, de-acum încolo sterg orice off-topicuri.
|
Originally Posted by Pitbull:
Probabil ca aceasta "departare nefortata(daca asa e)" sau lipsa de orice emotie cand vezi un film va veni cu timpul. Fie si asa nu am inteles de ce 70% din review a trebuit sa se bazeze pe o poveste simpla care a mai fost spusa in alte forme. Nu cred ca sublinierea excesiva sau focalizarea doar pe un singur aspect ar fi ceva spre care sa tind in viitor. Nu am vazut nimic spus despre soundtrack despre cinematografia(poate ma exprim prost, imagine, peisaje, punere in scena etc) filmului, despre punctele forte regizorale pe care le-ai considerat doar medii si atat. Care au fost punctele slabe si care au fost punctele forte ca doar nu-i totul o mare mlastina plina cu mediocritate. Despre "decorurile" filmului chiar si despre 3D. Poate nu este stilul tau. Desi inaltimea de pe care vorbesti este absolut corecta pentru ca nu cred ca am vazut nici 5% din filmele pe care le-ai vazut insa nu inteleg cum un critic care a vazut atatea pana acum prefera sa centreze discutia pe povestea Pocahontas sau de ce Neytiri nu-i fata olari sau de ce considera ca trebuie sa le-o traga celor care "iau apararea" filmului. Este exact cum Base i-a tras-o copilului ala. Majoritatea nici nu au cum sa reactioneze si probabil ca pentru fiecare reactie exista un raspuns gasit in ani si ani de critica de film dar de ce ai considerat ca trebuie sa faci asta sau sa incepi cu asta ? Nu cred ca sunt un o persoana care respinge lucrurile care au o minima logica deci eu as fi inca interesat de anumite aspecte pe care cred ca le-ai ignorat sau le-ai lasat subdezvoltate din nu stiu ce motive. Crezi ca ai putea sa completezi cronica respectiva cu ceva mai mult sau aia a fost tot ? Nu vorbesc in fiecare zi cu un critic de film vechi si experimentat si as vrea daca poti sa imi spui daca aceasta recenzie este facuta pentru public, pentru a se informa in legatura cu filmul sau este doar un jurnal personal, o analiza personala adresata doar unei maini de oameni care este clar ca apreciaza acest gen de scriitura, mai mult decat altii. Nu vreau sa fiu prost inteles, nu consider cronica Iuliei Blaga mai buna sau mai slaba. Avatar cred ca este un film unde poti merge in toate directiile si tu te-ai dus pe alta decat am mers eu insa si punctele slabe pe care eu i le-am gasit, nu le-am observat in reviewul tau. Dialogul slabut spre slab in anumite scene cum ar fi prima intalnire dintre Jake si Neytiri cand Neytiri repeta "you are like a baby" de vreo doua ori intr-un minut. Dialogul dintre cei doi inainte sa se "imperecheze" :)) ? Scenele care au sarit repede de la un lucru la celalalt. Povestea subdezvoltata dintre cei doi ? Scena cu "oamenii" care stateau ca o stana de piatra vazand imaginile cu copacul cazut ca si cum le-ar fi pasat sau ceva de genul asta ? Fiind filmul care este, asa slab, prost, mediocru, nerecomandabil probabil celor care au vazut mai mult de X filme la viata lor, de ce nu ai punctat mai mult si avansul tehnologic ? Prea putin la final, 4 randuri dupa paragrafe intregi de critica la adresa povestii. Parca nu-i corect si este pusa acolo doar ca sa fie. Nu stiu daca asta e o cronica de film serioasa dar mi-a placut: http://www.empireonline.com/reviews/...asp?FID=133552 Daca nu intra poate voi citi si altceva daca ai niste sugestii. Nu am dat link din Roger Ebert pentru ca sunt sigur ca nu esti de acord cu el, uneori nici eu nu sunt. Scuze pentru ideile de incepator. :D Nu trebuie sa imi raspunzi daca vei considera ca "greselile" pe care le fac acum le voi repara in timp insa am vrut sa imi spun nemultumirile in legatura cu viziunea pe care o ai in legatura cu Avatar chiar daca este impecabil scrisa. Ca si tine, prefer fondul in fata formei si cum tie nu ti-a placut fondul filmului, mie nu mi-a placut fondul recenziei. Macar avem un fond comun, forma. :) Ah, inca in lucru. Mi s-au parut interesante anumite lucruri spuse de respectivul: http://www.youtube.com/user/SimKoning chiar daca este o analizare putin mai in detaliu decat ar fi vrut Cameron si nu ma pot sa zic ca mi-a placut mai mult filmul pentru ca au respectat anumite reguli insa mi s-a parut ca respectivele elemente au facut filmul mai "real", cum ar fi navele. In legatura cu AMP-suit nu pot sa zic decat ca mi-a placut ca a fost facut asa cum a fost facut pentru ca de cateva ori m-am gandit cum ar putea exista un astfel de robot si cum ar fi putut fi controlat. Singura solutie pe care eu am gasit-o acum multa vreme in urma si cand ma gandeam la "probleme" d-astea este exact solutia aleasa de Cameron. Majoritatea robotilor de tipul asta sunt controlati cu cine stie ce putere a mintii si mi se pare o solutie mai proasta. Mi-a placut robotul din District 9 dar parca imi e mai aproape AMP-suit-ul din AVATAR, ca design si existenta pe ecran. Defapt erau doua lucruri, as fi vrut sa vad o analiza a culturii Na'vi si a "comuniunii" lor cu natura. |
Well, de obicei tind spre analize foarte dezvoltate si sistematizate - ceea ce pe denigratorii mei îi determinä sä le facä în toate felurile (unul, pe cât de notoriu, pe atât de buimac, a ajuns chiar pânä la a acuza aceastä compartimentare fastidioasä drept lipsä de profesionalism...!) S-a nimerit ca analiza cea mai amplä (si ca structurä, si ca lungime) sä fie cea de la "Restul e täcere", un film pe care-l si iubesc, dar l-am si criticat sever unde am considerat cä merita (Nae Caranfil fiindu-mi coleg de facultate si prieten).
Dar asta nu înseamnä cä fiecare analizä trebuie sä fie atât de completä. Abordez compartimentele doar în mäsura în care simt nevoia sä vorbesc despre ele. Câteodatä, scriu comentarii glumet-biciuitoare (ca la "Azucena"). Uneori, mä multumesc cu cronici scurte si percutante (ca la "The Orphan" sau "Wild Hogs"); alteori, mä întind cu reprosurile violente, ca la "Marilena". La "Legiunea sträinä", de exemplu, am scris initial o cronicä scurtä si sarcasticä. A fost înteleasä gresit, asa cä am adäugat alta, cu totul nouä, lungä, virulentä si explicitä. La "Cälätoria lui Gruber", am acordat relativ putin spatiu analizei filmice propriu-zise, care mi s-a pärut amorfä, simplistä si mediocrä, si m-am extins mai mult pe partea mistificärii istorice. In schimb, la unele filme românesti de mare importantä, ca "432", "M.D.L." sau "Politist, adj.", din nou tratez pe larg fiecare componentä în parte. Deci, câte filme, atâtea formule... Evident cä as putea dezvolta enorm analiza "Avatar"-ului, detaliind toate compartimentele, dar nu simt nevoia - si nici n-am timp; dacä mi-ar comanda-o cineva, as face-o färä nici o problemä. Oricum, au fäcut-o deja multi altii, unii mult mai bine decât as face-o eu, altii pierzându-se în detalii la modul ridicol. Personal, am insistat strict asupra lucrurilor care mi s-au pärut esentiale, si pe care alti comentatori le-au abordat mai putin, mai incomplet, etc. - more or less, am încercat sä umplu un gol, sau sä echilibrez o balantä (nu sä fiu eu balanta în integralitatea ei, desi ideal asa ar fi - când consider cä meritä). O asemenea analizä ar fi fost super-specializatä si destinatä profesionistilor (amatorii iar ar fi särit în sus cä scriu enorm de mult!). Asa cum am fäcut-o, e destinatä publicului în genere. Formulele si mai scurte, si mai laconice, se adreseazä de obicei celor apropiati, care mä cunosc si pot extrage ceva si din doar câteva paragrafe. Iar pentru mine însumi nu scriu niciodatä, n-ar avea rost; detest autismul blogurilor - de-aia nici n-am. Give me anytime a forum! |
Am vazut Avatar, este spectaculos, dar povestioara este banala si slabuta. Fara indoiala, fara efectele speciale, filmul n-ar trece clasa.
Am mai povestit cu niste prieteni care au aceeasi parere ca mine, filmul nu este decat efecte speciale, dar, totusi, datorita acestora, merita vazut. Este reprezentativ pentru lumea in care traim, cea a formelor fara fond: multe filme pline de substanta trec neobservate, dar acesta "le-a luat" pe toate, datorita formei!:-? |
Pai eu propovaduiesc teoria formei fara fond pe aici de ceva vreme insa prea multi aliati n-am avut...:-< Cu o sectiune speciala dedicata LOTR si Matrix pe forum, sa te ridici impotriva unor asemenea filme e un sacrilegiu...:-S O condamnare la izolationism...
|
Sa nu fim prea carcotasi. Suntem multi aici care criticam formele fara fond, dar trebuie sa recunoastem ca aceste filme sunt necesare intr-o anumita masura. Aici ma refer la filme precum LOTR, The Matrix si chiar Avatar, desi prefer de departe primele doua filme in defavoarea celui de-al treilea. Nu putem vedea numai filme pline de fond, dupa un timp avem nevoie si de putina destindere, iar aceste filme vin numai bine. Ca li se da prea multa atentie comparativ celor cu fond e alta treaba, dar este nevoie si de acestea.
|
LOTR a fost o poveste mult mai complexa decat Avatar. Bine, nu a fost de Oscar pentru cel mai bun film, dar a fost mai mult decat Avatar, cred eu.
|
Corinca, stai sa vezi Avatar 2 & 3, sa vezi mai ai aceeasi parere? :)
|
Originally Posted by Liviu-:
Problema nu e ca li se acorda prea multa atentie. Trist e faptul ca li se acorda prea multa importanta in raport cu alte filme, mult mai valoroase. E nevoie de ele, nu zic nu, dar sa nu fie privite ca pietre de temelie in cinema, sa nu fie considerate Cel Mai Bun Film Al Anului doar pentru faptul ca te dau pe spate d.p.d.v. vizual iar la restul capitolelor o dau in bara rau de tot. Nu poti acorda titula suprema unui film cu o poveste pentru copiii de clasa a II-a doar pentru efecte speciale si pentru publicitatea agresiva de care a avut parte. Daca luam in considerare premiile Oscar, spre exemplu, acestea si-au pierdut prestigiul in momentul in care au aparut asemenea filme. De ce n-a intrat LOTR in competitie la Cannes, daca tot a fost considerat Cel Mai Bun Film Al Anului? Pentru ca la Cannes e pretuit cinema-ul veritabil iar la Hollywood business-ul, asta e tot... |
Ce inovatii ati observat ? Reprezentarea vegetatiei , copie fidela a unui recif de corali ? Animalele , cred ca si Pokemonii aveau cateva personaje similare, caii parca rupti de pe vasele grecesti cu cateva adaugari ? Umanoizii Na'vi care nu arata diferit de cateva specii de mamifere nocturne gen Maki ? Faptul ca am mutat tot ceea ce reprezinta Comuniunea cu natura, spiritualitatea pe o alta planeta ? Si bildungsromanul lui Creanga e mai incitant.
P.S : La inceput se pomeneste ca Na'vi sunt greu de ucis, dar au cazut saracii in ca oamenii, la primul glont. |
Originally Posted by Windom:
Din aceleasi motive pentru care Blair Witch Project, film premiat la Cannes, a primit doua zmeurici... dintre care una pentru cel mai prost film al anului!:( |
Trist ar fi sa se faca numai astfel de filme de acum incolo. Ceea ce nu va fi cazul (God forbid!) :D Pe ici pe colo, cate un festin audio-vizual nu strica. |
Originally Posted by corinka:
Sper ca "Activitate paranormala" sa ia si mai mult de 2 zmeurici. Daca si astea sunt filme..... Facute la "misto", de se minuneaza si ei cat succes au......... In fine. Liviu-, imi pare rau ca trebui sa o zic, dar cred ca ai cel mai bun comentariu de la acest capitol. Bravo! Si nu zic la misto. Deci se poate. :) Eu tot incerc sa pricep care e problema voastra cu acest film. Mai arunc cate un ochi in stanga si-ndreapta. Pe peste tot este vazut destul de bine (de oameni - in general). La critici nu ma bag. Criticii critica. Si bine fac. Mai si apreciaza din cand in cand. Hellsted arunca cu tot de felul de ineptii. Te uiti la Pokemon si comentezi despre acest film....? Sau acolo e arta si aici nu? Poate ma dumiresti tu. Am ajuns sa traim asa, in repulsie. Ce place multimii, noua nu trebuie sa ne placa. Noi suntem garda protectoare a artei cinematografice sau ceva de genul. Chiar daca nu exceleaza, este un reper (al vizualului, al efectelor, al tehnologiei). Si, dupa cum bine stiti, cam catre acest gen de arta ne indreptam (mai repede sau mai incet). Vezi ultimele creatii Robert Zemeckis, Roland Emmerich, Pixar si terminand cu Avatar (subiectiv as zice "culminand"). Deci..... As intra in niste discutii, dar nu mai terminam pe anul asta. Asa ca va doresc toate cele bune si LA MULTI ANI! Sa aveti spor la criticat si in 2010! S |
Daca ar exista dreptate pe lumea asta, Avatar si-ar putea face dulceata de zmeurici.;) Poate le dau idei rechinilor de la Hollywood...:-?
|
Dreptatea cui? A ta? A mea? A lui Pitt? A lui Basescu? Ca mai nou cam cati oameni sunt, tot atatea dreptati se regasesc. Parerea mea. La filmul asta macar s-a muncit. Daca vrei te alerg eu cu o camera prin subsolurile Casei Poporului si o punem de-un OSCAR. Ce zici? Te bagi? :D P.S, Filmele pe care le lauzi tot din entuziasmul oamenilor au avut succes. La fel cum are si va avea si Avatar. Peste puterea ta de intelegere si, poate, a altora din toate colturile lumii. |
S-a muncit sa iasa banu', nu de amorul artei... Suna promitator faza cu Casa Poporului, I'm in...:-bd Macar putem face asta for fun si nu cu gindul la malai. Tot e mai cinstit...
|
Pai, vezi tu, aici ne aflam pe teren minat. Materialism versus idealism. Si e ajunul Anului Nou. O lasam pe 2010. Eu zic ca ar fi echitabil undeva la mijloc. Trebuie sa gasim si un nume original pentru film. Nu? Ceva de genul: "Coridoarele Comunismului"! :) Astept propunerile tale. La multi ani, W & Co.! S |
Draga mea, stiu cat de mult iti plac corectitudinea si adevarul istoric, prin urmare... La Cannes se dau multe premii si cand spui "film premiat la Cannes" lumea se gandeste, in general, la Competitia oficiala si (poate) Un certain regard (premiile oferite de juriile respective, FIPRESCI included). BWP a luat ceea ce se cheama Award of the Yourh, care e... Official Name: Prix de la jeunesse Media type(s): Film Criteria: •A jury of seven young European cineastes (age 18-25) decides on the awards given to a French and a foreign film each, a first, second or third work from the parallel sections of the festival (La Quinzaine des Réalisateurs, Un Certain Regard, La Semaine de la Critique). •From 1982 to 1988 the jury had been built from five young French. •Since 2003 the traditional distinction between French and foreign film has been given up and just one film is awarded. Initiator: Ministère de la Jeunesse et des Sports Time Specification: regular Geographic Specification: international Given: 1982- Comments: •The Award of the Youth (Prix de la jeunesse) is acknowledged to be an official festival award since 1993. Adica unul din cele peste o duzina, care n-au nicio legatura cu premiile propriu-zise (se da si-un premiu pentru cel mai simpatic animal prezent pe pelicula, you know...). |
No lasa, nu-i mai uzurpa importanta...X(
|
Am mers azi sa revad Avatar la IMAX pentru ca facuse cineva niste rezervari in plus si pentru ca eram curioasa care ar fi diferenta. Diferenta e ca am iesit din sala pe trei carari si durerea de cap nu mi-a trecut inca. Iar subtitrarile erau 2D si necitibile cu ochelari, o mare tzeapa pentru cei care ar fi avut nevoie de ele.
|
Performantele tehnice atit de mult discutate din Avatar nu sunt muntii si vaile ci faptul ca jocul actorilor este transferat personajelor 3d aproape integral si rezultatul poate fi observat\corijat real time. Asta este tehnica revolutionara pe care a dezvoltat-o Cameron&Co. Pentru prima data la niste personaje 3d se observa o diferenta de prestatie actoriceasca, Neytiri distantindu-se considerabil de restul. Mi-au placut si rinjetele lui Tsu'tey.
Podoaba capilara este un compromis. Ma indoiesc ca Na'vi erau chiar atit de duri incit sa-si faca freza din terminatiile nervoase.(Jec Suli se rade lateral pentru batalia finala, ca multi altii din trib) Deci au si par. Scenariul intr-adevar e slab, inclusiv aducerea lui Jec Suli nu are nici un sens pentru ca erau alte avatare functionale iar el nu avea nici un fel de pregatire. Teoretic, nu putea rezolva nimic in plus. Se va observa in final cit bine a facut el companiei. Ma amuza concluzia din final ca, orice i-ai face unei femei, daca vii cu o masina mai tare si mai rosie ii trece. Mi-a placut si replica: Turuk Martalog, I will fly with you. Nici ideea cu cele doua nasteri nu e rea. Filmul e sarac in replici interesante. Dar pe de alta parte, la fel e si 4,3,2. Foarte bine filmat. Engine-ul jocurilor video este folosit pentru film de animatie deja de ceva vreme. Fenomenul se numeste machinima. I see u. |
Originally Posted by miercuri:
Eu nu am avut problemele astea(personal) si e ciudat ca nu esti singura care se plange. |
@ Windom - bine, de dragul tau :)
on topic: Avatar a fost filmat in RealD (diferit de normal 3D), nu a fost conceput pentru IMAX (asa cum a fost cazul, de exemplu, cu scena jafului din Dark Knight). Prin urmare, in Bucuresti cel putin, filmul putea fi vazut conform cu intentia regizorului numai la Hollywood Multiplex sau Pro Cinema (singurele doua locuri cu Real D). De IMAX se stia de la bun inceput ca are probleme cu subtitrarea (au fost belele mari si la vizionarea la care am fost eu, dar cum nu citesc subtitluri, nu m-a deranjat) - probabil ca asta le-a intarit convingerea cum ca ar trebui sa dubleze totul. |
Pana la urma e dublat la IMAX sau nu ? :-?
|
In sfarsit, l-am vizionat si eu, originalu', completu' !
Dupa ce vazusem cateva imagini dintr-un fake acum vreo 2 saptamani m-am hotarat: astept sa-la vad la cinema. Se stie ca la noi in Craiova ajung ceva mai tarziu ... dar sunt multumit. Pacat ca nu avem 3D, dar deja cred ca cer prea mult! Nici pretul nu a fost 1 foarte exagerat (10 lei) cel putin pt. mine. Sincer, a meritat toti banii, Cameron e un geniu! In sala a fost o liniste debordanta, o atmosfera ciudata, pt. ca altadata vorbeau si rontzaiau pe acolo. Recunosc, am sperat pana spre final ca Jake Sully va renunta la minunatiile de pe Pandora si va alege sa poata merge din nou, pe pamant. Din nou, dragostea a invins! Mi-a placut legatura cu animalele, una sufleteasca in care nimeni nu e fortat. Astept avatar 2, chiar daca vor trece cel putin 2 ani. Ca o concluzie finala, Avatar este cea mai buna experienta cinematografica din ultimele 3-4 luni, pt. mine! |
intrebare
Salutare,
Astazi mi-am facut cont pe acest site in speranta ca pot face rezervare la Avatar la IMAX, deoarece pe site-ul pretentiosului sus-numit cinema nu se pot face momentan, iar la telefon nu binevoiesc a raspunde angajatii in nicio zi. Intrebarea mea este daca prin "confirmarea" de participare la film de pe acest site se creeaza automat o rezervare, sau este numai un mod de a anunta amicii de intentia noastra. Va multumesc mult, numai bine! |
Doar pt. amici, nu cred ca se poate face rezervare de pe site, cel mai bine e sa mai incerci sa suni :)
|
Trebuie sa mai insiste.Eu asa am procedat.:D
|
Poti sa faci rezervare pe site-ul lor , cinemacity , fara nici o problema -si iti alegi ziua ,ora ,locul
|
Pe cand scriam cronici in ziarul universitatii, am citit una care zicea de My Bloody Valentine 3D, ca da, filmul e slabut, dar fiindca e 3D merita vazut (sau merita o stea in plus sau ceva de genul). Chiar daca una e 3D-ul si altele sunt efectele speciale in ansamblul lor, in general nu prea gasesc puterea sa recomand un film doar fiindca are efecte precum cele din Avatar. De fapt, regret ca am vazut filmul in 3D, in general ma irita smecheria asta, iar si cu aceasta ocazie a reusit sa ma deranjeze. Inca n-am vazut filmul care sa faca din 3D mai mult decat un element de marketing. Iar desi nu sunt mare fan al serie LoTR, orice comparatie cu Avatar l-ar face pe cel din urma sa paleasca. |
un alt comentariu pertinent.
deci, nu ti place ideea de 3D, nu-ti place Avatar (vezi ca exista si o versiune 2D), ai scris in ziarul Universitatii, nu esti mare fan LoTR, dar il face sa paleasca pe Avatar (la toate capitolele). Hmmmmmmm.... da, 3D-ul este o experienta. Si adauga un plus (aicea parerile difera). Ce e rau in asta? Daca altereaza arta, evitati-l. E foarte simplu, nu? P.S. Mai adaugati un "hater" la lista. Incepeti sa semanati cu un fel de "rezistenta". :) Si nu e franceza. |
Originally Posted by pipes:
:)) Ce sa faci frate...sunt fel de fel de oameni...cere mai decare mai nostalgici...Maine apare unu care vrea sa vada Avatar alb-negru. Punct.:)) |
Stiam ca exista varianta 2D, dar am sperat ca Avatar (mai ales considerand laudele de natura tehnologica pe care le primise) va fi primul film ce merita vazut in 3D.
Nu am spus ca LoTR il face sa paleasca la toate capitolele. Ci ca un ansamblu, ansamblu in care, pentru mine, cel mai mult conteaza, totusi, povestea si personajele. Nu stiu daca PS-ul facea referire la mine, dar nu m-as declara hater - Avatar e prea insignifiant pentru un asemenea sentiment. :D |
Ce sa faci frate...sunt fel de fel de oameni...cere mai decare mai nostalgici...Maine apare unu care vrea sa vada Avatar alb-negru. Punct.
m-ai facut sa zmabesc. tot ce e posibil. nice one! Nu stiu daca PS-ul facea referire la mine, dar nu m-as declara hater - Avatar e prea insignifiant pentru un asemenea sentiment. atunci de ce te obosesti sa mai scrii despre el? pentru ce motive? eu, unul, asa as face in locul tau. |
Polifanathic, esti subiectiv, poate prea subiectiv :).
Poveste si personaje a avut si Avatar, recunosc poate din punctul asta de vedere a fost mai complex LOTR, dar stai sa vezi Avatar 2 & 3 intr-un viitor apropiat si cred ca va depasi LOTR la toate capitolele posibile. Pe mine nu ma impresionat deloc LOTR, ba chiar m-a si plictisit in unele momente, dar a fost un film care cu fiecare parte s-a completat foarte bine. |
Ceeeeeeeee??? Mai urmeaza 2 si 3??? :(( ~X( :((
|
Am spus intr-un viitor apropiat, Cameron a spus ca are idei pentru 2 dar nu are scenariu, dar sincer credeti ca nu va avea continuare?
Eu sunt sigur ca da. Incasarile au fost prea mari in interval foarte scurt de timp, daca nu pt. povestea incredibila, atunci sigur pt. bani va fi continuarea :) Si de ce esti revoltat? you didn't like Avatar didn't ya ? |
Continuarea daca va fi, o sa semene cu matrix.Adica chiar va fi urata parte-a 2-a .
Daca apare Avatar 2 atunci v-a fi si 3. Dar eu personal cred ca nu va mai fi nici-un avatar , oamenii stiu din experienta ce inseamna continuarea la un film bun... |
Corect, continuarea unui film bun, in majoritatea cazurilor a fost mai slaba, dar sunt exceptii :)
Godfather 2 a fost mai bun decat Godfather 1! Matrix 2 nu mi s-a parut mai slab ca primu', da' nici mai bun! Personal cred si eu, cum am zis si mai sus, banii vor vorbi! |
Inca nu l-am vazut, e plasat foarte aproape de Recycle Bin, ma mai gindesc...(:| Daca ajung imobilizat la pat si nu mai e nimic de vazut nici la Cartoon Network, poate-i dau o sansa...;) Dar hai sa fim optimisti si sa zicem ca, continuarea se va datora "povestii incredibile" si nu banilor. Da cum poate macar sa ne treaca prin cap asa ceva? Auzi acolo, Cameron sa faca un film cu gindul la bani... Nu e sanatos sa gindim asa...:"> 2 si 3 se vor realiza, asemenea primei parti, numai si numai datorita dragostei pentru cinema fara nici un alt interes meschin... Ziceti chestia asta de 2-3 ori inainte de culcare, vreme de 2-3 saptamini, poate ajungeti sa o si credeti...;)
|
Pai atunci din ce ar mai trai oamenii din lumea cinematografiei? trebuie sa-si castige si ei o paine, nu? :)
|
Deci ma refer la asta si dau parerea mea:
Matrix mie mi s-a parut fenomenal.Urmatorul naspa.Ultimul acceptabil.Deci al doi-lea nu a mai fost nevoie de mult buget fiindca lumea s-a imbulzit direct. LOTR la fel.Doar ca deosebirea intre cele 3 episoade a fost mult mai mica ,aproape egala. Deci al doi-lea Avatar poate sa fie foarte prost si tot o sa scoata bani.Iar apoi o sa vina cea de-a 3-a parte care o sa mai regleze putin situatia. Asta este parerea mea despre trilogiile de succes. |
All times are GMT +2. The time now is 20:08. |