![]() |
Originally Posted by Vortex:
daca imi zici si numele poate voi putea sa iti raspund... @White, ai auzit de Zburatorul? |
Care din ei? Janne Ahonen sau Martin Schmitt? Astia-s singurii zburatori de care am auzit:)) (totusi din colturile intunecate ale memoriei se iteste amintirea unui mit, dar e prea vag)
|
da, ma refeream la mitul potrivit caruia, in perioada pubertatii, fetele erau "vizitate" in somn de un om rau care le lasa semne pe maini si pe picioare si profitau de el. iar ele se simteau bine.
nah, ca ti-am explicat ce inseamna vis umed...:)) |
@dragonfly unde stai in Cluj?:D
|
Hehe, stiam ce inseamna:P Si la Zburator ma gandeam eu ca e ceva de genul, dar nu am indraznit sa speculez pe marginea subiectului:D Dar tu ai auzit de sucubi?:))
|
Originally Posted by ghost90:
vrei sa imi invadezi visele la noapte, sau de ce ma intrebi?:)) White... nu, nu am auzit. explica, te rog...:)) |
[quote] vrei sa imi invadezi visele la noapte, sau de ce ma intrebi? [/url]
:> ....lasa geamul deschis >:) |
P.S have you seen the movie?:D[/quote]
daca imi zici si numele poate voi putea sa iti raspund... @White, ai auzit de Zburatorul?[/quote] Ala mai de care ti-am zis vineri!:D |
Succubus (plural succubi) este un spirit sau demon feminin suprasexualizat, ce apare în legendele medievale, un despre care se spune ca ar fi o apariție fantomatică trimisă pentru a stârni apetitul sexual al unui bărbat. [1]
Acest demon, care ia forma unei femei frumoase, seduce bărbații, în vise, în special călugări[2], spre a avea apoi relații sexuale cu ei, în somn. [3] Ce usor e cand ai Wikipedia, nu mai trebuie sa te straduiesti tu sa explici ceva ce poate nici nu intelegi:)) Si incubii sunt varianta masculina a sucubilor si veri drepti cu Zburatorul. Vortex: Mi-ai zis ceva VIneri? Daca da, ce?:P |
Da!Ca ai uitat sa-mi dai berea aia pe care ai promis-o.Chiar daca nu beau,dar gestul conteaza...Nu de alta dar te faceai cu o bere pe banii tai!:)
|
@Vortex, imi cer scuze. inca nu am reusit sa vad filmul. am o gramada in lista dar deocamdata sunt in plina sesiune si nu prea pot sa ma uit la filme
@ghost, eu iti dau si adresa completa de vrei... da si de nu vii la noapte, ce sa iti fac?;) @White, da-i mai omului berea aia... :)) sau si mai bine, Vortex, nu mi-o cedezi mie?:"> |
Wow. Am promis bere? Poti sa dai un quote la mesajul in care am facut asta?:)) Anyway, daCa Chiar am promis, am mintit.
|
L-a mancat un caine:))...Dar o cedez libelulei...:)
|
deci white, imi dai o bere? :">
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
daca esti cuminte nu trebuie sa imi dai niciuna... ;)
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
si ce obtii cu faze de genu' asta? |
Omul s-a deschis,incearca sa ne impartaseasca cateva ore din viata lui!:))
|
Originally Posted by klaudya_e:
@Dragon Sunt cuminte, gata. Dar tot iti dau zece beri. :P |
orice lucru pe care il faci tre sa aiba o logica, nu?
|
nu neaparat, Klaudya... mai ales in topicul asta, primeaza ilogica... ca doar e vorba de vise.
@Rain... astept sa vad rezultate. cu cat rezisti mai mult, cu atat vei primi ceva frumos la sfarsit. asta cred ca ar trebui sa te ambitioneze...;) si fa naibii ce te-am rugat...:)) |
eu vb de telefonul lasat acasa ca sa fiarba don'soara
|
libelulo,nu prea am bani de taxi...ai sa ma imprumuti tu cu 7.5 lei?:-?
|
@ghost...depinde pentru ce iti trebuie si unde vrei sa ajungi. ;)
|
da nu amu' ti-am zis sa lasi geamul deschis?Santa Maria,madre de Jesus..
|
eu cred ca-i mai sanatoasa ca orice medicament |
da de unde stii unde stau? poate stau chiar langa tine si nu ai nevoie de taxi...;) @rvn. te contrazic si atat. mai mult, sper sa iti dai singura seama. |
haide, mai, ce naiba!
nu poate omu sa viseze un menage a trois ca voi deja incepeti sa va imaginati tot felul de ciudatenii. |
Nu vrea nimeni sa ma sponsorizeze cu 1.000.000. euro?>:)
|
Originally Posted by Cristina_:
|
@rvn, visezi des chestii de genu?
nu de alta dar vreau sa iti fac profilul psihologic...:)) |
|
nu e anormal sa vrei sa te futi...
e anormal sa vrei sa futi si sa nu ai ce... :)) |
lumea e plina de barbati! |
Continuati asa si o sa ne invadeze administratorii cu reclame la "caciuli" si "lubrifiante"...ca de Stalinskaya ne-am saturat:))
Originally Posted by rvn:
Pftiuuuuuu!!! Unde erai tu dulce raritate...:)) |
Quote:
Da' noi suntem curvele voastre? :| @Cristina iti dau io banii..da poti sa mi-i dai pana vineri ca tre sa ies in Stuf..... |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
[quote=ghost90]
Quote:
|
Originally Posted by AndreiStefan:
pe balconul lui danone, nu stiai? |
Psihic cred ca suntem cobaii vostri.Dar fizic spun cu convingere ca e invers :)
|
Ar fi o mirare?!:-S :))
pai, scuza-mi "expresia"...ori dai cu ea de gard, ori te uiti dupa reclame?!:))
=)) chiar ca suntem in topic de vise... Pana una alta tot voi umblati cu "AU!!!" in majoritatea cazurilor...si de lesinat...hai sa fim seriosi!:P |
n-ai idee cat de inversul inversului este! un barbat "in calduri" suporta orice! @stefanica, vezi ca vin peste tine in pat si iti dau o bataita de nu te vezi! |
Originally Posted by klaudya_e:
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
incerci sa ne spui ca vrei sa-ti regulezi colega si nu ai curaj sa te dai ea decat in vis? |
tu nu ai bani de taxi sa vii pana la mine si ii dai Cristinei? asa deci, tii la ea mai mult decat la mine. imi iei mie banii, vii noaptea pe geam la mine (nu stiu zau cum o sa ajungi ca stau la 4 din4) si dupaia te duci si ii dai banii de la mine Cristinei... Mergi vineri in Sutff? mistooo.B-) @rvn... deja exagerezi cu glumele... serios. lumea e plina de barbati? mda... si e plina si de femei. stii tu, dealea disperate, avide dupa... mno, intelegi tu. am o idee... alea care umbla dupa mhhhm si aia care vor sa mmmmhhhhm, sa se adune toti pe o insula pustie si sa nu se mai intoarca. BARBATUL NU E NICI CURVA NICI COBAI. Desigur, aici ma refer la barbatii adevarati.;) Poate tu ai o impresie proasta despre barbati, dar asta nu inseamna ca toti merita sa fie batjocoriti. |
|
AndreiStefan+rvn==LOVE?
|
stefanica e abia la vremea "copilariei". are nevoie de ceva lectii, nu? |
WTF? poate in visele unora. asa, ca mi-am zis si punctul de vedere si am si fost on... B-) |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:29. |