![]() |
sunt fericit pt ca mananc quesadilla :D
my favourite junk food...dupa kfc, desigur |
si io sunt fan junk food (mc donald's + kfc)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
adica vrei sa zici ca mori dupa muzica brasileis :) si nu stii cine e Carlinhos Brown?? ai-ai-ai.... :D here: http://www.youtube.com/watch?v=S9uIYPUyZQ0 |
Pe mine nu prea ma incanta quesadilla, daca e sa fie junk food, my poison is falafel.
|
de la mine special pt illo
ca de la pisalog la psiholog http://www.ted.com/index.php/talks/d..._we_happy.html Dan Gilbert asks, Why are we happy? |
Harvard psychologist Dan Gilbert says our beliefs about what will make us happy are often wrong
actually, asta a zis-o deja domnul psiholog Tarkovski acum cateva zeci de ani in Calauza. |
Hai sa-nnebunesti! :D
|
...pentru ca nu sunt in situatia de a cauta motive sa fiu fericita...
|
...si atunci, un om care e in situatia de a nu avea nevoie de motive sa fie fericit, e fericit sau nefericit?
|
|
http://www.trilulilu.ro/Phigaro/d32249cb72e005
daca nici spitalul de urgenta nu te face fericit... |
Originally Posted by halebardul:
|
Sunt fericiiit / Nu-mi pasa de nimiiic
Sunt fericiiit / Nu-mi pasa de nimiiic |
Originally Posted by europe_east:
am zis k imi place, nu k sint fan! decit ascult asa, randomly, far sa stiu cine cinta... :) |
Sunt fericit pt ca in fine s-a inteles si ea cu mama si pleaca impreuna la Cluj.
|
sunt fericita ca beau o cafea cu scortisoara
|
Sunt fericita ca se lansează primul cinematograf drive-in in România pe 1 iulie :X
|
ce drive-in, cu avatarul asta ne-ai facut fericiti pe toti. :)
|
...am regäsit o colegä de liceu si bunä prietenä, despre care stiam cä-si pierduse casa, slujba, familia, ajunsese P.A.F.A., mä temeam sä nu fi murit pe sträzi. Slavä Domnului, si-a mai revenit întrucâtva.
|
P.a.f.a.?:-/
|
Persoana Adulta Fara Adapost
(e o patologie, e in cartea de psihiatrie) |
Interesant... am gasit niste articole pe net.
|
illo you're back :"> unde ai fost ?
|
PAFA-rä...
|
Sunt fericit ca am pe teava un proiect beton si-un contract asijderea si e cum imi place mie si-l pot folosi pe post de vacanta prelungita ca voiam s-o scurtez dar nu mai e cazul ca se rezolva si problemele fiscale ale firmei cu ocazia asta si sunt the best manager born in Romania. :)
|
..ca sunt reduceri la carti si filme.Are si criza partile ei bune.
|
Red, ai fost si tu la Bookfest?
|
Nu.P`acia pe la mine prin cartier.
|
Daca bagi un Bucuresti, cred ca mai dureaza ceva. Erau oarece reduceri.
|
Ca am dormit 17 ore. Ca se gasesc din nou Skittles in Romania.
Dar tot mai am de scris citit/diverse + inca un exam. |
Originally Posted by miercuri:
Hmm mi se parea mie ca le`am vazut pe un raft.Dar au ambalajul diferit parca ? |
Sunt la cutii de carton si logoul arata un pic oldschool, dar continutul = the real deal :D
|
Am luat 10 la ambele examene :D .
|
... ca plec in cipru dupa licenta; (ma cheama si cipri) e prima oara cand ies din tara and i dont know when i'll come back. one way ticket
|
Ma bucur pentru tine.
Esti IT-ist? |
sunt Robot-ist ... viitor inginer in Robotica... dar va trece multa vreme cred pana imi voi atribui aceasta titulatura..
|
cool
io's fericit ca au sosit cele 2 pizza comandate |
eu n-am fost fericit in viata mea.
un nefericit. |
ai uitat sa bagi in dreapta |
nu, n-am uitat.
de aia-s fericit, ca n-am fost niciodata. |
|
da, nu e asa complicat...
de ce vorbesti urat si folosesti emoticoane depasite? :-/ |
pentru ca nu pot sa scriu ce este off-topic in dreapta..mi-e lene de fapt:P LE..hai ca ma bag la hide and seek:Psper sa fiu fericita dupa |
Originally Posted by EgOisM:
de aia esti fericita? (ca vad ca ai scris ontopic) |
sunt fericita ca mi-a placut De Niro in Hide and Seek ;;)
|
Sunt extrem de nefercita ca am facut teme pentru altii si n-am invatat nimic pentru examenul de maine.
|
Originally Posted by miercuri:
oricum sa ai noroace |
Eu cred ca ar trebui sa fie fericita ca a ajutat niste oameni la ananghie si maine va avea multa bafta. :)
|
Originally Posted by Judex:
as fii foarte fericita daca ar functiona regula asta! dar la mine n-a mers niciodata. |
Originally Posted by ricutza:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:30. |