Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Judex 17 Apr 2009 10:21

Originally Posted by Pitbull:

Asa o cheamä?
De obicei, au alte nume: Gogu... Mache... Firfiricä...

Daca vrei.............................................. ..
http://www.trilulilu.ro/annelauren/4253b3eebef465

Dragomara 17 Apr 2009 11:28

Originally Posted by Judex:

Hai mai du-te-n pizdoiu ma-tii.

cu siguranţă când voi vb şi io la fel de frumos, o să mă placă şi pe mine lumea şi o să pună şi moderator. şi asta se va întâmpla mai exact... niciodată. vorbitul, of course. :confused:

Dragomara 17 Apr 2009 11:30

help me, pls

vreau să ştiu ce e aia "moralitate labilă"? :confused:

Judex 17 Apr 2009 14:19

Originally Posted by Dragomara:

vreau să ştiu ce e aia "moralitate labilă"? :confused:

Tu.

illotempore2002 17 Apr 2009 14:21

doamne, ce simplu e, dar se intelege, este evident, orice persoana inteligenta pricepe, cine nu pricepe inseamna ca e prost!

moralitate labila inseamna moralitate instabila, schimbatoare, adica uneori moralitatea aceasta poate fi ok, pe plus, alteori pe minus.....precum cotele dunarii, care variaza functie de anotimp.

of, ce simplu e, cum naiba sa nu te prinzi din prima! e atat de clar la ce se referea!

Judex 17 Apr 2009 14:25

Illo..............
Hai............................................... ...............................

redmen 17 Apr 2009 14:25

Chiar ca.

illotempore2002 17 Apr 2009 14:45

Illo..............
Hai............................................... ...............................

ce anume?

eu ii raspundeam ei, ca i-am reprosat ieri ca ne tot innebunea cu "doamne, nu va prindeti, sunteti niste prosti, este evident" , poti citit cu cateva pagini, 2, in urma

de aia i-am raspuns asa

nu inteleg ce inseamna illo, hai...

illotempore2002 17 Apr 2009 14:47

ma tog, nu pe topicul asta, pe altul dar nu mai stiu
cred ca la reprosuri, dar sunt sigura ca nu conteaza asa de mult

redmen 17 Apr 2009 14:47

Probabil nu stie de discutia avuta ieri si a crezut ca lui i te adresezi :)

illotempore2002 17 Apr 2009 14:49

Dragomara
Guru

scuze

--------------------------------------------------------------------------------
dar acum chiar mă confunzi.
foarte pe scurt: prostia nu tb explicată, ea se impune de a sine. şi acum nu vb DOAR de a mea. oamenii inteligenţi înţeleg ceea ce este mai mult decât evident. nu am timp, chef, răbdare să explic de ce pe X sau Y nu-l duce capul, sau nu are caracter. dacă am fi în faţa instanţei poate că mi-aş face ceva timp. etc. etc.
îmi este mult mai mult decât suficient că Ştefan ştie ce şi de ce spun.
pa.
m-am plictisit.

asta era, cum sa ma adresez lui Judex, ce sa am cu el, nici nu cred ca ne-am interseztat vreodata

:)

Judex 17 Apr 2009 17:30

Red, stiu foarte bine despre ce este vorba.
Illo, impaca-te cu Pauline a mea!

illotempore2002 17 Apr 2009 17:35

ce dai la schimb?

daca dai ceva (care sa aiba relevanta pt mine) ma impac

:p

Judex 17 Apr 2009 18:14

Un autograf la Cannes

illotempore2002 17 Apr 2009 18:15

neeeh

Suspect de bizar 17 Apr 2009 18:18

Nu vreau să mă bag,da' nu cred că ar trebui să te împaci cu ea.După ce o spus atâtea şi atâtea despre tine(nici nu-mi pasă de-s adevărate,nu-i frumos să le expui pe un forum public).

halebardul 17 Apr 2009 18:19

Un autograf la Cannes

in calitate de castigator al unui premiu? :w00t:

Judex 17 Apr 2009 18:23

Originally Posted by Suspect de bizar:

Nu vreau să mă bag,da' nu cred că ar trebui să te împaci cu ea.După ce o spus atâtea şi atâtea despre tine(nici nu-mi pasă de-s adevărate,nu-i frumos să le expui pe un forum public).

Ce a zis???????????????

Hale: DA

Suspect de bizar 17 Apr 2009 18:23

Păi zicea nu numai odată că Illo şi-o trage cu Pitbull.

Judex 17 Apr 2009 18:27

Păi zicea nu numai odată că Illo şi-o trage cu Pitbull.

Pt amandoi cu Pauline lnga mine la Cannes!

illotempore2002 17 Apr 2009 18:28

Ce a zis???????????????

Hale: DA

Judex, tu faci pe nataraul?

nu-ti sade bine, sa stii, om in toata firea

Judex 17 Apr 2009 19:05

Hai bai, Illo...........
Eu ascult muzica:
http://www.trilulilu.ro/Blanche/3356444239cb41

redmen 18 Apr 2009 00:45

Cum poate fi un fetus (adica un copil care inca nu e nascut) sa fie numit "tip" ?

Chambord 18 Apr 2009 09:59

V-au crescut cozonacii ? A iesit gustos mielu ? :)

Pitbull 18 Apr 2009 10:08

Cozonacii-i iau de la Pani-Pat (sau cum i-o fi zicând), iar mielu-l las sä mai träiascä si eu fac sarmale.
Mi-am luat patru kile de zaibär din piatä si o tuiculitä de prune. Voi ce beti?

Judex 18 Apr 2009 13:22

Deci asta cu ce bem cred ca e intrebarea secolului! Ce nu bem........................:D

Pitbull 18 Apr 2009 14:26

Ce nu bem........................:D

Cred cä anul ästa dau cu pas la gaz, motorinä, päcurä, apä platä, apä în relief, zgrunturoasä si cu striatii, sânge de fecioare neprihänite sub clar de lunä, si licoarea obsesivä a gurilor räi Daneliuc si Bivolaru.
Invierea o fac în cartier, pe Dreptätii. Voi unde?

Judex 18 Apr 2009 14:39

Ce nu bem........................:D

Cred cä anul ästa dau cu pas la gaz, motorinä, päcurä, apä platä, apä în relief, zgrunturoasä si cu striatii, sânge de fecioare neprihänite sub clar de lunä, si licoarea obsesivä a gurilor räi Daneliuc si Bivolaru.
Invierea o fac în cartier, pe Dreptätii. Voi unde?

Eu cred ca imi iau mamica si merg la Biserica Capra. Sau la Matasari. Vedem...

Dragomara 18 Apr 2009 16:16

Originally Posted by Chambord:

V-au crescut cozonacii ? A iesit gustos mielu ? :)

io acum duc să-i iau de la a bătrână. la Carrefour era o coadă îngrozitoare la pâine şi la cozonaci, başca că tb să aştepţi să se coacă.
la noi, în partea mea de Oltenie/ Argeş nu se mănâncă miel. ai mei fac pastramă de oaie. e o întreagă tehnică aci. oricum, cea mai bună carne e oaia, însă io 325 de zile din an sunt vegetariană, cu toate că am citit ceva studii recente care afirmau că privarea de carne ar duce la nu-ştiu-ce disfuncţii ale creierului. :confused:
tocmai ce vin de la Dr. Puşcă. Tipul, că e deja fb născut arăta jalnic, are o mână ruptă pusă-n gips până la umăr, tocmai ce-a scăpat dintr-un accident de maşină. i-am luat varianta scurtă de interviu, de în final m-a intrebat "dumneata eşti de la Primăria Cernavodă, sau de unde?!" la care io i-am răspuns: "nu, io doar citesc/ scriu şi beau Fetească Neagră de Tohani". a rămas să revin peste 2 săpt cu aparatul foto şi să stăm la ceva pahare de vorbă/ vin.

Sărbători fericite! :love: :love: :love: :love:
}}}}}}}{{{{{{{{ & ((((((H))))))

----
PS: @ Redmen - cum să-i spun măi nepotului, "fătu"?! păi nu-mi dădea un picior în ochelari, de nu mă vedeam?! :) :) :)

Pitbull 18 Apr 2009 16:27

la noi, în parte mea de Oltenie/ Argeş nu se mănâncă miel. ai mei fac pastramă de oaie. e o întreagă tehnică aci. oricum, cea mai bună carne e oaia,

Bravo, omagiazä-i din partea mea. Si eu sunt de aceeasi pärere. Carnea de oaie e excelentä, si mi se pare o mizerie sä tai mieii numai fiindcä ai tu chef de carne super-fragedä. Dacä nu ti se topeste-n gurä si mesteci un pic mai mult, ce-are?

privarea de carne ar duce la nu-ştiu-ce disfuncţii ale creierului

Posibil, nu cunosc - dar, în general, sänätoasä sigur nu e. Natura are ordinea ei, e firesc sä ne mâncäm între noi, dar cu mäsurä.

}}}}}}}{{{{{{{{ & ((((((H))))))

}}}}}}}{{{{{{{{ stiu cä e "pupici" (doi se pupä: }{ si alti sapte stau la coadä: }}}}}}} si {{{{{{{). Da' ((((((H)))))) ce e? Helioterapie?

Dragomara 18 Apr 2009 16:40

(((((H))))) - emoticon englezesc pentru SMS semnificând îmbrăţişarea. H=hug. very big hug, aşa scriam io pe meebo, unde acolo nu exista emoticon pentru strâns în braţe.
de fapt variantele corecte sunt: }{, (H).
io obişnuiam să traduc născocirea mea de ((((H)))) prin îmbrăţişări de caracatiţă. :) :)

Suspect de bizar 18 Apr 2009 17:48

Când se termină postu'?

Pitbull 18 Apr 2009 17:56

La noapte. Masa din noaptea de Inviere e prima de dulce ("toate ale praznicului").
In Vinerea Mare se ajuneazä (post negru pânä la 18:00), iar de-atunci si pânä în Noaptea Invierii se mänâncä tot de post, dar numai strictul necesar pentru subzistentä.
(Eu, unul, mä obisnuisem sä ajunez în Sâmbäta Mare, ca s-o combin cu spovedania si împärtäsania, astfel încununând tot Postul Mare; dar anul ästa mi le-am mutat pe toate trei - ajunare, spovedanie, împärtäsanie - în Vinerea Mare; cred cä de-acum asa voi face, mä simt mult mai bine. Inainte, Sâmbäta Mare era o zi de un stres enorm: astea trei, suprapuse si cu cumpäräturile, gätitul, curätenia, toate îngrämädite în ultima zi...)

redmen 18 Apr 2009 18:14

Care e cel mai slab/prost critic de filme dupa liternet ?

Pitbull 18 Apr 2009 18:43

Giulia Ghika-Dobre
(Ce-i drept, am väzut acolo texte si mai slabe - dar ale unor tras-împinsi, nu critici.)

Unde petreceti la noapte?

Suspect de bizar 18 Apr 2009 18:51

Mă duc la Înviere ori la o mănăstire din judeţ,ori la o biserică din cartier.Dupaia venit acas',băgat un film,mai citit un pic „Pe-un picior de plai” şi culcat dimineaţa pe la vreo 4-5 dacă nu mai târziu.

Pitbull 18 Apr 2009 18:58

Mmm, admirabil mod de-a-ti petrece noaptea de Inviere! :)

Ce ziceti de eliberarea lui Becali?

Suspect de bizar 18 Apr 2009 18:59

Nu mi-o plăcut niciodată de Cioban,da' mă bucur că datorită lui ajunge Vadim în Europarlament.

Pitbull 18 Apr 2009 19:04

E, las' cä nu-i totul pierdut... Poate n-ajunge! :P

Dacä Principele Radu candideazä la presedintie, îl votati?

Suspect de bizar 18 Apr 2009 19:05

Îi greşit ce spui,domnul Radu candidează.Nu există familie regală în românia.Cum nu există nici preşedinte al Marii Britanii.

Pitbull 18 Apr 2009 19:11

Ba existä - dar numai de facto, nu si de jure.
Deci, dacä va candida, îl votati?

redmen 18 Apr 2009 20:46

Giulia Ghika-Dobre

Gresit.Daniel Goace :)

Ma bucur ca l`au eliberat pe Gigi.Nu stiu pe cine as vota,nu cred ca o sa isi atraga prea multi alegatori principele.Poate daca regele Mihai ar fi fost mai tanar cu 15 20 de ani si ar fi candidat ar fi avut sanse foarte mari sa castige.

Suspect de bizar 18 Apr 2009 20:47

Nu există nici decum.O familie de hoţi trădători ce au părăsit ţara când avea poporu' nevoie de ei.Şi acum mai jefuiesc ce pot.Nu-l votaţi pe derbedeu.

redmen 18 Apr 2009 20:53

Au fost poftiti sa paraseasca tara .. si tronul.Sau cealalta varianta.

Pitbull 18 Apr 2009 20:57

Vai de mine, Suspy - cum ai putut tu, un bäiat rezonabil si cu bun-simt, sä crezi toate aberatiile astea ale lui Vadim! Noroc cä nu te crede nimeni, iar eu (cu tristete) te înteleg... Nu mä supär pe tine, mä supär PENTRU tine, cä te-a înjosit asa securistul versificator antiromân si antiuman. Cu voia lui Dumnezeu, o sä-ti treacä.

OK, iar acum corectura necesarä:

Există de facto, prin voia lui Dumnezeu.O familie de patrioţi fideli, ce au fost izgoniţi din ţară când avea poporul nevoie de ei. Şi acum mai dăruiesc ce pot. Să-l votaţi pe Prinţ!

@Redmen: nu "poftiti", ci ALUNGATI - cum va recunoaste si Suspy, când va schimba kur-papier-ul antinational al lui Vadimache cu niste cärti de istoria patriei. Iar noi îl vom ierta si respecta. :)

redmen 18 Apr 2009 21:05

Da .. eu o zisesem cu un cuvant mai bland.Mi`ar fi placut sa avem monarhie dupa `90 ... dar nu a fost sa fie :)

P.S. Dar despre criticu` meu dupa liternet ce se aude ? E postat mai un mesaj doua in urma.

Pitbull 18 Apr 2009 21:12

A, Goace... Nu-l citesc; parcä-mi umblä vag prin minte ceva amintire nepläcutä...

Toatä viata am fost monarhist convins, cu sufletul plin de respect pentru Maiestatea Sa Regele Mihai de România.
Când credeti cä ne va da Dumnezeu înapoi Coroana Românä?

Suspect de bizar 18 Apr 2009 21:14

A scris ceva Vadim de ei?Io unu n-am găsit.Nişte hoţi,îi ilogic,nu poţi fi regele unei republice.Dacă au fost poftiţi trebuiau să refuze,să moară pentru ţară,cum au făcut-o mulţi alţii.În schimb au fugit si au venit după '89 să mai fure şi ei câte ceva.

redmen 18 Apr 2009 21:15

Pai probabil nu`l citeste nimeni.Azi am avut neplacerea sa citesc ce a scris pe acolo.

Nu prea cred ca Dumnezeu isi va face simtita prezenta pe partea asta.

Gresit.Nici dupa `90 nu au fost bineveniti la noi in tara.Studiaza cazul.

Pitbull 18 Apr 2009 21:39

Suspy, taci si citeste!
Uite, nici mäcar nu stii în ce conditii au plecat - mai mare rusinea! Dacä mie mi-ar cere cineva pärerea despre Charlemagne, as pune mai întâi mâna si m-as documenta, nu m-as repezi sä zic: "A tras-o-n Ţeapă pe Mary Stuart fincä era unguroaicä!"

@Redmen: Ba eu sune CONVINS cä Dumnezeu îsi va face simtitä prezenta si pe partea asta - când va fi cazul. Stie El cum le rânduieste!

Cine din cei patru Regi ai nostri a fost cel mai bun, si de ce?

All times are GMT +2. The time now is 19:50.