![]() |
Celor care cred cä lumea asta cu iubire va scäpa... ;)
|
Originally Posted by Plutonierul:
bine am venit in lumea ta lume-n care nu poti visa ci e lume in care poti realiza |
Originally Posted by Nae:
u should get a BFG (see Quake) :P |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
nah... wouldn't do the trick either. daca nu are creier, n-ai in ce sa tragi... asa ca ma las de treaba asta cu armele. poate un zambet ajuta mai mult... who knows? |
poate se usuca si cade... :D |
Gen denis stelistu e fratele lui imm?
|
what?? :shock:
|
Seamana in gand, au aceleasi buse.
|
|
damn... you make my head hurt. tell me, is stupidity contagious?
|
|
Stii ce e cel mai dureros ? Esti nasoala fata mea. Ca tine vad pe centura o gramada. Cand trec cu masina pe acolo intorc capul ca sa nu-mi golesc bolul alimentar. Si nu, bol nu inseamna aici chestia de plastic chinezeasca din care mananci tu seminte varsate.
|
nu-i asa ca propui chestia asta mai des? parca asa am auzit...
|
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
|
i'm telling you...she's lost it!!
|
[quote="Pitbull"]
] mai e verbul a tine,ce faceti dormiti toti? |
[quote="irene marlyne monroe"][quote="Pitbull"]
] mai e verbul a tine,ce faceti dormiti toti?[/qu scuze ca va scriu voua ,as putea sa numesc o alta tema pe cinemamagia"IRENE MARLYNE LA UN PAS DE MOARTE dar incerc sa ma descarc si scriu la cine simt.mi- s-a intamplat ceva ingrozitor,am fost la un pas de moarte!e clar ca gandirea pe care o aveam este cea mai buna ca omul este mai important decat tot,decat si bani!fiindca daca ti se intampla ceva toate cele ce ai nu iti mai sunt de folos!sa vezi ce tampita ,am facut curatenie,si mutat mobila cu biroasul si aveam prelungitorul in priza si s-a desfacut si eu am vrut sa il refac pt a scrie dupa acea la calc.la biroas(treb sa stept,sau sa ma duc la priza de la tv)si l-am desfacut ca m-a tentat sa vad cum e si am uitat ca era in priza si melancolica cum eram o data m-a trezit CA M-AM CURENTAT CA AVEAM MAINILE PE CELE DOUA LITE ,nu stiu cum de mi s-a pus pata pt asa ceva?si nu stiu cum dumnezu nu m-a corentat calumea daca era in priza si eu cu mainile pe lite-prelungitor-era ca si cum aveam mainile in priza,am AVUT MARE NOROC,DACA NU EXISTA O EXPLICATIE LOGICA.sau poate erau mainile pe lite ssi nu pe tot intrerupatorul cu fier! faza e ca astazi m-am si gandit la moarte,ca NU mi-as dori-o repede,am atattea de realizat,dar am facut curatenie si aspiratorul meu defiecaredata ia f.f.mult par,si mai demult nu imi pica,iar acum imi ramane imi mana de fiecare data cand dau cu mana prin par,si ma cam ingrijoreaza caci prietena vecinei mele din costesti ,a murit de cancer tanara si spunea ca ii cadea parul f.tare.dar poate eu exagerez cu gandirea! eu oricum cred ca sunt sanatoasa.e bine ca nu s-a intamplat mai mult decat o spaima,si e adevarata gandirea filozofilor caci treb.sa iti traiesti prezentul si nu trecutul sau viitorul!uff m-am descarcat putin! |
[quote="irene marlyne monroe"][quote="irene marlyne monroe"]
Originally Posted by Pitbull:
acum stau sa ma gandesc ca poate nici MARILYN MONROE nu a vrut sa moara,ci doar poate a fost un accident sau o crima cu siguranta,drept pt.care se vede in cate fete s-a incarnat(spiritul ei persista pana azi )nu degeaba au fost atatea pers.care si-au recunoscut si trairile ,lucrurile comune lui marilyn,altfel nu ar fi zis nimeni nimic,.SIMT ASTA SI CA A VRUT SA TRAIASCA desi a trecut prin momente dificile.EU NU DORESC sa am partea rea a ei ci succesul ei doar,iar eu sunt si eu,personalitatea mea,ci doar am niste calitati de ale ei comune.asa ca eu voi fi eu ,dar si usoara tenta din succesul ei.nu degeaba eu am scris irene marlyne si nu exact numele ei,si apoi lucrul de mai sus cu a fost vazut de alti si apoi zis mie,felului meu de a fi,de a poza,aduc4e cu marilyn.si e adev.am vazut ub film cu viata ei pe acasa recent si m-am regasit chiar si in vorbele ei.ea vorbea de unele lucruri exact cum am vorbit si eu si am trait acele momente si stiu asta pt. ca le-am avut si apoi am vazut filmul cu aceleas cuvinte pe care le-am rostit si eu in moment asemanator. si cred ca intr-adevar spiritele mortilor inca traiesc,sunt convindsa ca chiar altveva ma face sa cred acest lucu.o fiinta apropriata si iubitoare a murit ,iar eu ieri seara am visato era un pic suparata,trista,cred ca ma certa dar dupa atata timp am visat-o,apoi de fiecare data cand mananc imi cade jos ceva din tot cea ce mananc si se zice ca vror si mortii.si plus alte lucruri. nu stiu cum de ma descar asa voua,dar poate m-am atasat ,iAR faptul ca nu ne cunoastem ne ajuta sa vb.ce vrem.... |
[quote="irene marlyne monroe"][quote="irene marlyne monroe"]
SPER CA NU MA INTELEGETI GRESIT,TREB.SA GANDITI SI IN VARIANTE SI CEEA CE SPUN POATE FI ADEVARAT.EU SUNT LUCIDA SI GANDESC BINE,OK NU SI PERFECT E IMPOSIBIL. |
Päi slavä Domnului cä n-a fost mai räu. Da' stii ceva? Mie chestii d-astea mi s-au întâmplat cu zecile... Am aici niste instalatii, ca vai de mama lor. Când le repar, sau ceva, mä curentez aproape de fiecare datä.
Bäi, ästia! :x Färä caterincä! S-o speriat copila. |
Ia sä facem noi putinticä artimeticä... Se dä un om adult, si mai ales de o facturä intelectualä mai evoluatä, trecut de prima tinerete... Se ia si se omoarä miseleste, sau se sinucide pägâneste, sau se accidenteazä ghinioneste... Omu' nostru (care acuma nu mai e tomnai om, ci ceva ce "fiintä stralä" se cheamä), se-apucä el (sau ea, sau it) sä-si analizeze viata a trecutä. si sä-si programeze karma pentru viata a viitoare (cam cum instalezi tu Windows XP-u' când ti se buleste sistemu' - da färä reformatare! Cu salvare de date, pricipisi?) E, în cazu' lui procesul ästa poate dura câteva zeci de ani (nu doar 30 de minute, ca la Windows!) Acuma, se ia un copil, se duce în pädurea Bäneasa si se strânge de gât pânä nu mai face urât. Persoana strângätoare (de gât) ajunge la Jilava, iar copilul strâns (tot de gât) ajunge tot în astral... Acolo, face si el ce-a fäcut adultu' nestrâns (de nici un gât), si fiindcä-i mai mic si nu stie mai nimic - pac! E gata cu karma urmätoare mult mai repede (asa, în fo câtiva ani...) Asijderea dac-avem un sälbäticut din jungla Amazonului, sau un boschetärut din jungla Bucurestiului - ästia nu prea are probleme. INTREBARE: In cât timp ar fi de asteptat sä se reîncarneze Marilyn a noasträ? Päi... Marilyn a noasträ, nu prea avea cum sä se reîncarneze mai devreme de anul 2000... hai sä zicem 1990, minimum. Asa cä fätucile-alea care zic cä-s ea înviatä din morti sau reîncarnatä din astrali, sä mai puie si ele copituta pe-o cärtulie, ceva... Când o fi sä vinä, o veni ea, nici o grijä - da' stii ceva? Nici mäcar nu-i musai sä fie iar fätucä. blondutä si actritutä. Se prea poate ca-n urlätorul ciclu sä fie oarece profesor de fizicä în Portocalia, sau ministru' lucrärilor publice la Lhassa, sau, te pomenesti, Episcopu' Noii Zeelande! Cä nici urmätoru' Papä n-o fi vesnic, nici äi de dupä el, si peste vreo 60-70 de ani om avea iar alegeri la Vatican! |
Asta-mi aminteste altä fazä asemänätoare.
Träia o datä un bou. Pe el îl chema Henry C. Roberts. Roberts ästa credea cä gata, a priceput el ce-a vrut Nostradamus. Si s-a apucat si-a scris o carte. Fi-sa, evident, era o vacä - si o chema Lee Roberts. Ea s-a märitat cu un boulet mai tânär, Harvey Amsterdam, si amândoi cäzuti în kur fiind de admiratie, au reeditat cartea - cu "update", mä-ntelegi. A mai updateat-o si vitelu' äl tânär, Robert Lawrence, si-n editia asta a ajuns la mine. M-am luat cu mâinile de cap. Nu zic de Vlaicu Ionescu si de alti criptologi seriosi, cä - vorba lui Keyzer - n-au ce sä caute în acelasi topic cu cireada asta (deci, considerati cä n-am zis nimic!). Da' la ce nivel arätau "decriptärile" fameliei Roberts? Päi cam asa: II:50 Quand ceux d'Hinault, de Gand & de Bruxelles Verront a Langres le siege devant mis, Derriere leurs flames seront guerres cruelles, La pluye antique, fera pis qu'ennemys. Räzboiul va devasta diverse orase din Olanda, Belgia si Nordul Frantei. :shock: Sau: III:73 Quand le regne parviendra le boiteux, Competiteur aura proche bastard, Luy & le regne veront si fort rogneux Qu'ains qu'il guerisse sont fait sera bien tard. Eveniment care precis a avut loc pe vremea lui Nostradamus si acum nu mai prezintä nici un interes. :(( Sau: III:27 Prince Lybinique puissant en Occident François d'Arabe viendra tant enflammer; Scavans aux lettres sera condescendent, La langue Arabe en François translater. O aliantä între Libia si Franta si construirea unui reactor nuclear. :D ASTA era nivelul cärtii! Ei, si acum, ciresica de pe tort. Vitelu', Robert Lawrence, povesteste in prefata ca într-o zi, când era el mic, a auzit niste zgomote ciudate din biroul lu' bunicä-su (bou' äl bätrân. Henry Roberts), si s-a dus sä vadä ce era: l-a väzut pe tata-mare îmbräcat cu ceva ciudat, stând la birou si vorbind într-o limbä pe care n-o întelegea. Si urmeazä concluzia: "Pe-atunci, m-am mirat, dar acum, în sfârsit, stiu: BUNICUL MEU A FOST REINCARNAREA LUI NOSTRADAMUS!" :w00t: :w00t: :w00t: |
@imm
e destul de nasol sa te electrocutezi mi sa intamplat si mie... |
Originally Posted by KORBEN:
salutare,vreau sa va mai anunt de micile mele asctivitati,astazi am filmat ceau darviwn,si am participat la partea cucu intrebarile,dar vreau sa zic ca mi-au soptit numai prosti,si cred ca sunt cam penibila desi sunt cumintica ,sper sa nu dea joia pana de pasti pe 27,si lucrurile nasoale,dar a iesit calumea aveti ce vedea s-au vazut si chilotei ,funduletul,...desi acum imi pare rau dar mi-au dat si un pahar de sampanie ...si eram si ametita....dar cred ca vor avea ce discuta carcotasiiiiiiii! oricum sa nu ma interpretati gresit! |
no interpretation needed darilng, really, don't worry. |
tu de ass refund ai auzit?
|
:lol: :lol: i gotta see that!! cand va fi difuzata emisiunea?
|
VREAU SA VA ZIC CA ASEARA AM UITAT FOCUL MICUT APRINS LA UN OCHIULET SI ERA SI GEAMUL DESCHIS SI VA DATI SEAMA DACA BATEA VANTUL SI SE STINGEA!1!!!!VISAM PANA NU MA MAI TREZEAM!DAR E OCHEI SE PARE CA SUNT MAI PIUTERNICA DECAT ... |
this is a sign from GOD!! :? |
Better luck next time cu gazele! GOD HELP US! |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
eshti fratzi?
|
|
atreia oara acum ERA SA MOR.ce moarti se intampla,nu stiu,dar am inceput sa ma speri.am fost sa imi iau ceva si cand am urcat cu liftul pa etajul meu ,inaintez sa ies,dar pac liftul coboara ca era chemat la parter si coboara cu usile dechise,CEEA CE NU AR FI NORMAL.eram cam speriata,dar se pare ca din nou a fost ok .DAR AM NEVOIE DE AFECTIUNEEEEEEEEEEEEEEEE SI SA STEA CINEVA ACUM CU MINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.EH DAR N-AM CHEF SA SUN PE NIMENI.PUPICI |
cum am zis mai sus, God is trying to give u a message...
ma irene, la ciao darwin cu ce era competitia la care ai participat? dintre cine si cine...si cand o da la tv? :shock: |
Din pacate au bagat-o astia si in promo. Saptamana asta parca e! In semn de protest eu zic sa mergem la o bere cat timp e emisiunea asta. Si asa prosti vedem toata ziua in jurul nostru. :lol:
|
salutare,pai este joi seara,sapt.aceasta.DAR sunt si beata si spun prosti soptite.asa ca va fi deosebit si cu siguranta carcotasi vor avea de vorbit! |
irene, fulgusor instelat, dar in meseria asta a DIVELOR de pe Dambovita exista un comportament mai sobru in "Saptamana patimilor"???
eu nu sunt deloc bisericos, dar observ, din cate relatezi aici cu... sufletul la gura, ca Dumnezeu te pazeste, te iubeste... |
Originally Posted by herbert:
auzi,iti multumesc pt cuvintelul frumos"fulgusor instelat"sper sa nu se topeasca prea repede,drept pt.care treb.sa ne gandim si la prezent sa traim/distram..dar toate cu limita.iar eu NU sunt diva a dambovitei,cand m-ai vede tu acolo sau avea intr-o astfel de ipoataza atunci sa vorbesti!eu chiar poate regret ca mi-am inceput viata sexuala tarziu (la aproape 22 si acum am 23ani)si poate nu am gustat din toate placerile vietii inca..dar in nici-un caz nu voi merge pe dambovita,asa ca nu vorbi ceea ce nu e! poate prostioare mai facem,dar suntem oameni nu roboti perfecti! |
da ce naiba..mai intai v-a imbatat si apoi ati facut emisiunea?...sau ai baut doar tu :shock: :?
|
|
SALUTARE VOTATI-MA,DACA VRETI LA CONCURSUL DE SOSII -MARILN MONROE WWW.CANAL.RO |
Am orbiiiiit! Make her stop!
|
este concursul sub cel de animale.cum va par cu peruca????? |
Tu chiar esti ea...? Ca daca da...atunci... :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Si zi-mi te rog, la Ciao Prostie...care is cele 2 echipe...daca nu s-a mai pus intrebarea asta pana acum... :) |
Originally Posted by M0n0:
cxe parere aveti de mine la conc.de sosi pe canal,ma aseaman cu marlyn???/ |
vai! de abea ashtept!
maine seara ... :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:20. |