![]() |
Originally Posted by KORBEN:
las' ca nu suna rau si - spre norocul tau - traversez o perioada cand imi reprim fluxul moralizator... :) islamul este o religie tanara, salbatic-virgina si, evident, are probleme de crestere si maturizare. agresivitatea islamului vine de aici... va avea ani grei, va fi posedat..., pt ca nu are un sprijin economic si de civilizatie. va mai trece inca mult timp pana vor apare disidentii in interiorul islamului. si mai mult timp va trece pana va apare un curent reformator - de fapt salvator... spectacolul confruntarii merita sa fie urmarit. mai ales asezat comod-superior in fotoliul unui ateist care a inteles... |
@korben Sa pui pe aceeasi linie cruciadele cu ceea ce se intampla acum in Irak si prin alte parti musulmane ale lumii,mi se pare o mare eroare. In primul rand acum este o alta cultura, alte posibilitati de informare, exista si o doza f. mare de libertate.
Oricum , uite niste linkuri delicioase mai jos. Sper sa-ti placa. ;) Eroul Un cantec frumos Cel putin la a doua, m-a cucerit muzica, poate imi spui si mie ce inseamna. |
|
whatever
@ herbert ca tot e in trend, as folosi "tsumani moralizator" ar fi mai potrivit @k`s minunata si evidenta explicatia @nume nu mi se pare ca ateismul e ceva strident sau neobisnuit e de ajuns sa te uiti las tiri si dai de pamant cu toti dumnezii mortilor si malelor si tatilor si ranitilor in alta ordine d iodei singuru film "serios" cu muzica e dancer in the dark. jksp e o panarama [placuta la privit si ascultat si nimic mai mult |
Originally Posted by KORBEN:
|
@Korben
Tot nu mi-ai spus ce canta aia acolo.... |
All times are GMT +2. The time now is 01:35. |