![]() |
+1 Ozu
+1 Shion Sono ;) |
+1 Ferrara
+1 Panahi +1 Ozu +1 Maddin -1 Mikhalkov -1 Hong -1 Sono @anaemona ai ales FIX ACELEASI 5 filme de Maddin pe care mi le pusesem in cap sa le vad.Wunderbar. |
Originally Posted by Federico:
PS: scuzati off-topicul. Or go fuck yourself. |
+1 Yasujirô Ozu
+1 Abel Ferrara |
Originally Posted by Mercutio:
Faptul ca, desi ma intereseaza regizorii respectivi, sunt altii pe care as vrea sa-i vad in turneu inaintea lor (cum ar fi Sharunas Bartas, care nu doar ca mi-e strain, dar e si primul regizor baltic de care am auzit pana acum) . De-asta o sa mai schimb o parte din voturi, desi chiar nu prea as vrea sa le dau -1 unora... -1: Robert Altman William Wyler Abel Ferrara Bruno Dumont (schimb din +1 in -1) +1: Yasujirô Ozu Guy Maddin Jafar Panahi Nikita Mikhalkov Sang-soo Hong |
Salutare!Eu sunt mai nou pe acest site...Pot participa in turneu?
|
Salut! Oricine poate participa la turneu daca il gaseste interesant. Citeste regulile pentru selectie din primul mesaj al topicului. Regulile turneului propriu-zis vor fi anuntate la scurt timp dupa terminarea selectiei, iar ultima zi de selectie e miercuri.
|
Dar nu mai pot propune regizori,nu?
|
Nu, esti cu o zi in intarziere :P Oricum sunt destule propuneri interesante dupa parerea mea.
|
+1 Pedro Costa
+1 Francois Truffaut +1 Nuri Bilge Ceylan +1 Yasujiro Ozu +1 Robert Altman +1 Aleksandr Sokurov +1 Ermanno Olmi +1 Guy Maddin +1 Jafar Panahi +1 Pier Paolo Pasolini +1 Abel Ferrara +1 Aki Kaurismaki +1 Kaneto Shindo +1 Chris Marker -1 Joao Carlos Monteiro -1 Denys Arcand -1 Jacques Tati -1 Shion Sono -1 Maurice Pialat -1 Sharunas Bartas -1 Bela Tarr -1 Vera Chytilova -1 William Wyler -1 Dan Pita -1 Krysztof Kieslowski -1 Agnieszka Holland -1 Paul Verhoeven -1 Otto Preminger -1 Zhang Yimou -1 Jane Campion -1 Nikita Mikhalkov -1 Sang-soo Hong -1 Bruno Dumont |
+1
Ermanno Olmi Abel Ferrara Chris Marker Bela Tarr Věra Chytilová -1 Denys Arcand Pier Paolo Pasolini Shion Sono Maurice Pialat |
+1 Abel Ferrara
+1 Denys Arcand |
pasolini ar fi b]iat fain, de n-ar fi așa de comunist. oedipus rex e f. fain totuși.
|
Arcand -1
Costa -1 Maddin -1 Chytilová -1 |
-1 Francois Truffaut
|
-1
João César Monteiro Jacques Tati Robert Altman Aleksandr Sokurov Jafar Panahi |
Mercutio, i-ai mai dat un - lui Altman chiar asa, deloc nu-ti place? :)) Nu ma sesizam daca nu era pus de mine.
|
La fel si pentru Tati. Mai multa atentie pls :D
|
Originally Posted by anaemona:
n-am observat. ba imi place foarte mult, doar ca am vazut toate filmele. as fi preferat sa discutam images si 3 women. iar acum votez incercand sa mai fac sa intre in lista vreun regizor propus de mine. unii propun, justifica propunerile, iar altii vin si dau cu minus, fara sa stii de ce si cum. it's unfair! |
ok. pentru ca l-am vazut si pe Tati in intregime.
recent chiar am vazut Le vacances de monsieur Hulot. filmele lui Tati au o valoare mai mult istorica. nu prea merge sa confrunti un film de-al lui cu unul actual. eu, asa cum am mai spus, sunt impotriva marilor regizori in acest concurs. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |