![]() |
ahaaaaa am inteles am inteles
tot in mirobolanta pipera? |
:)) Asta-i tare
N-ai vazut ce scrie la mine la location ? A propos, cum pana mea pot sa sterg locatia. Am umblat in profil si am ras tot dar tot ramane. :-/ |
am vazut am vazut, tocmai de asta ma gandeam ca esti in pipera...
dai la USER CP - edit options - si la afdditional information , a doua casuta |
User CP !!!!!!! futu-i ceaiu ma-sii uitasem complet ca exista tabul ala X(
era clar ca nu din profil era spilu ca acolo ma uitasem dar nu vedeam user CP-ul ala nici sa ma impusti. ma uitam k kalu numai inainte, la new posts. e singurul buton pe care il aveam in tinta :)) |
pfff. si ce minunatii am mai descoperit ingropate si uitate pe-acolo de cand mi-am facut contul.
aveam trecute hobby-uri si la ocupatie "engineer" :)) te doare capu nu alta. era total sa le afiseze si pe astea. gata acu nu mai stie nimeni my whereabouts o sa creada gagicile ca sunt din bucuresti si o sa am un succes fenomenal fetelor va astept pupici mmmmmmoa |
pai acolo e.... te descurci tu cumva.
anielaaaaa vad ca nu mai cauta nimic de vanzare si incep sa ma deprim. |
cre'ca are sedinta si umbla creanga prin oras :P
|
mai mult ca sigur... sau se da cu iutubu
|
ma dau cu iutubul si postez imagini inspirationale pe FB. imi mai actualizez pagina de FB a soarecilor...
azi am asa o neliniste neproductiva. am bagat dimineata 3 cafele pe nerasuflate ca am avut "girl talk" si a trebuit sa rezist (bine, brusc imi erau si simpatice colegele), iar apoi am avut treat cu bomboane de ciocolata. evident am atacat tot ce continea bautura (de data asta nu am mai dibuit bomboane cu whiskey, da' m-am multumit cu cele cu lichior). am trimis cateva mail-uri si acum astept sfarsitul programului ca sa rup usa. la naiba, si eu nu am inspectat tab-urile profilului lui Cham la timp... pfui ce-am pierdut! intreb ce iau cand aflu daca am fetita sau baiat pentru cadourile de Craciun. si anul trecut si acum 2 ani am avut baietei pentru cadou, sper ca anul asta sa-mi cada fetita ca m-am saturat de cumparat haine gri, verde inchis si bleumarin. dar daca imi cade baiat, intreb pe-acilea voi ce ati vrea de craciun daca ati fi copii, asa suflete sensibile cum sunteti. |
oui oui.... noi te ajutam sa iti zicem.
nu ne zici si noua facebucu tau? :D |
nici un FB, nimic. dupa aia ma stalkeritzi, perversilor!
|
imi zici pe privat :D
|
ce-mi dai? B-)
|
1 bere? :D
si pe site-ul asta e undeva 1 poza cu mine... deci no offence |
Mie si acu imi pare rau ca n-am vrut sa-i dau FB-ul lui Rapture cu care sunt si concitadin. Dar am un pacatos de principiu ca il dau doar la aia pe care-i cunosc personal. Oricum cu ea o sa ma intalnesc prin Stage sau Subway la un moment dat. Iar cu voi la vreun forumeeting (daca nu vine aniela cu soriceii k mie mi-e frica de animalutze cu multe picioare/mustati/etc :-S )
|
:-? hm, o bere.... hm... eu stiu... pai si eu am poza pe-aici. e un thread din ala unde m-am holbat la lume. si pe FB fac acelasi lucru. ma uit la poze sa vad cum arata lumea si pe unde mai bantuie.
|
prea putin nu? :D
|
Originally Posted by Chambord:
soarecii mei sunt simpatici!!!!!! X( si prietenosi, da? eu am adaugat o groaza de oameni pe FB. da' daca nu pun poze ii scot. eu vreau sa vad cum arata locurile pe la altii. preferatul meu e unul din India care pune fotografii cu ce vede el cand iese pe strada. wow wow wow! pana cand i-am vazut albumele eu credeam ca Bucurestiul e jegos... |
Originally Posted by iiii:
nu stiu daca putin. mai curand neconvingator :D |
Originally Posted by aniela07:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:56. |