![]() |
Propun de pe-acum Cuplul Anusului Uman si Real Deopotriva: Iaurtel-+Libelula=LOVE.
Se-aude, Disciple? ;) |
Originally Posted by danonino:
nu stiu cum zici tu chestia asta, cand la toate jocurile de carti care le-am jucat, am castigat... =)) |
Originally Posted by Judex:
judex, te intinzi... iar ai baut?... sau vrei sa te cuplez si eu cu cineva sa iti placa bine... asa, macar pe net sa te simti satisfacut... ciocu mic... sau daca vrei, scrie despre snobism. cred ca iti este foarte cunoscut termenul, in fond il regasesti in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda... sau ti-ai acoperit oglinzile din casa, ca sa nu iti vezi moaca?... ;)) |
Libelulo, nu sunt cel mai frumos barbat din lume dar nici nu imi acopar oglinzile, pentru simplul motiv ca nu sunt tu. Insa tu ar trebui sa-ti acoperi degetele cu care tastezi si sa dai bandajelor senzori catre politie - esti atat de proasta incat numai aia te-ar intelege!
Hai la revedere din nou! |
ai noroc ca m-a binedispus melodia pe care ai pus-o la dedicatii muzicale ca altfel de mult te-as fi facut tot o apa si un pamant.... ;)... oricum, vocabularul tau nu inceteaza sa ma uimeasca... apropo, ce iti mai face nasul?... hai pa! |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
never ever, eu tin cu tine... ;) |
Daca tii cu mine vii acum si-mi sugi pula, k? ;)
LE Cu conditia sa fii femeie majora gatu' ma-sii... |
never ever... vad ca nu ai fost demult satisfacut. imi pare rau pentru tine... sunt destule curve pe centura, incearca acolo, pe aici nu prea ai cu cine... ;) |
Well, aia e, daca tu asa crezi. Your fault/ :P
|
ti-ar placea sau ti-ai dori? =)) |
imi pare rau sa te dezamagesc dar azi nu ma bat cu nimeni... sunt pasnica... poate maine vei avea mai mult succes... ;) |
Pentru cei care inca se intreaba de ce e lumea asa snoaba uneori ... la editura Nemira va aparea in curand Istoria snobismului de Frederic Rouvillois.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:17. |