Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   De ce e lumea asa snoaba uneori ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97332)

Judex 12 Aug 2010 19:51

Propun de pe-acum Cuplul Anusului Uman si Real Deopotriva: Iaurtel-+Libelula=LOVE.

Se-aude, Disciple? ;)

dragonfly_drk 12 Aug 2010 21:24

Originally Posted by danonino:

still, in cele mai multe cazuri, cei de la real au o logica mult mai buna si au mintea mult mai ascutita.

Se observa lucrul asta si de la un simplu joc de carti, unde trebuie sa numeri, sa contabilizezi si sa judeci logic actiunile adversarului.

nu stiu cum zici tu chestia asta, cand la toate jocurile de carti care le-am jucat, am castigat... =))

dragonfly_drk 12 Aug 2010 21:26

Originally Posted by Judex:

Propun de pe-acum Cuplul Anusului Uman si Real Deopotriva: Iaurtel-+Libelula=LOVE.

Se-aude, Disciple? ;)

judex, te intinzi... iar ai baut?... sau vrei sa te cuplez si eu cu cineva sa iti placa bine... asa, macar pe net sa te simti satisfacut... ciocu mic... sau daca vrei, scrie despre snobism. cred ca iti este foarte cunoscut termenul, in fond il regasesti in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda... sau ti-ai acoperit oglinzile din casa, ca sa nu iti vezi moaca?... ;))

Judex 12 Aug 2010 22:46

Libelulo, nu sunt cel mai frumos barbat din lume dar nici nu imi acopar oglinzile, pentru simplul motiv ca nu sunt tu. Insa tu ar trebui sa-ti acoperi degetele cu care tastezi si sa dai bandajelor senzori catre politie - esti atat de proasta incat numai aia te-ar intelege!
Hai la revedere din nou!

dragonfly_drk 12 Aug 2010 22:49

Libelulo, nu sunt cel mai frumos barbat din lume dar nici nu imi acopar oglinzile, pentru simplul motiv ca nu sunt tu. Insa tu ar trebui sa-ti acoperi degetele cu care tastezi si sa dai bandajelor senzori catre politie - esti atat de proasta incat numai aia te-ar intelege!
Hai la revedere din nou!

ai noroc ca m-a binedispus melodia pe care ai pus-o la dedicatii muzicale ca altfel de mult te-as fi facut tot o apa si un pamant.... ;)... oricum, vocabularul tau nu inceteaza sa ma uimeasca... apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!

Judex 12 Aug 2010 22:53

Originally Posted by dragonfly_drk:

Hai la revedere din nou!

apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!

Avem unul dintre martorii agresiunii. Esti pasibila de amenda penala, dom'soara. ;)

dragonfly_drk 12 Aug 2010 22:55

Hai la revedere din nou!

apropo, ce iti mai face nasul?...

hai pa!

Avem unul dintre martorii agresiunii. Esti pasibila de amenda penala, dom'soara. ;)

never ever, eu tin cu tine... ;)

Judex 12 Aug 2010 22:56

Daca tii cu mine vii acum si-mi sugi pula, k? ;)

LE
Cu conditia sa fii femeie majora gatu' ma-sii...

dragonfly_drk 12 Aug 2010 22:58

Daca tii cu mine vii acum si-mi sugi pula, k? ;)

never ever... vad ca nu ai fost demult satisfacut. imi pare rau pentru tine... sunt destule curve pe centura, incearca acolo, pe aici nu prea ai cu cine... ;)

Judex 12 Aug 2010 23:00

Well, aia e, daca tu asa crezi. Your fault/ :P

dragonfly_drk 12 Aug 2010 23:10

daca nu e sex, ca sa nu zic futai, va luati macar la bataie?

ti-ar placea sau ti-ai dori?
=))

dragonfly_drk 12 Aug 2010 23:24

daca nu e sex, ca sa nu zic futai, va luati macar la bataie?

ti-ar placea sau ti-ai dori?
=))

nu ar fi relevant.

Macar de ar iesi un din astea doua, mai se anima comunitatea

imi pare rau sa te dezamagesc dar azi nu ma bat cu nimeni... sunt pasnica... poate maine vei avea mai mult succes... ;)

redmen 31 Aug 2010 11:56

Pentru cei care inca se intreaba de ce e lumea asa snoaba uneori ... la editura Nemira va aparea in curand Istoria snobismului de Frederic Rouvillois.

All times are GMT +2. The time now is 15:17.