Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cadre preferate adunate de prin filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96989)

Kriss_Kringle 25 Mar 2012 12:49

Excelente cadrele din There will be blood,omu'.Sincer ma asteptam ca Federico sa le puna daca tot vorbea de PTA zilele trecute.:))

Namaste 25 Mar 2012 13:22

Malombra 25 Mar 2012 13:32

namaste, ce film e acela?

Kriss_Kringle 25 Mar 2012 13:38

Originally Posted by Malombra:

Namaste asked me to give you this concerning your question: http://www.youtube.com/watch?v=zKvhVssO348
Just kiddin':))

omudindulap 25 Mar 2012 13:39

Los viajes del viento? :P

Cristina_ 25 Mar 2012 13:48

Namaste 25 Mar 2012 13:51

Originally Posted by Malombra:

Da, Los Viajes del Viento. :)

omudindulap 25 Mar 2012 13:53

Ferris Bueller's Day Off

Malombra 25 Mar 2012 13:55

bă porKKy pigule!
arată interesant viajes ăla, poate îmi fac timp de el.
l.e. prea multă culoare pe topicul ăsta

Cristina_ 25 Mar 2012 15:32

omudindulap se vede clar ca e dedicat sufleteste filmelor.Cred ca in proportie 90% daca ii arati o poza dintr-un film sau o imagine cu actori imediat recunoaste.La el tot acest potential s-ar pierde daca nu l-ar folosi intr-o meserie critic de film de exemplu.

Namaste 25 Mar 2012 17:22

Kurosawa's dreams:

Malombra 25 Mar 2012 18:38

omudindulap 27 Mar 2012 01:42

Federico 27 Mar 2012 07:59

Sa-mi bag pula, omule, mi-ai dat toate planurile peste cap. E incredibil de sublim ultimul screenshot. As simti c-as comite un pacat pe care nu mi l-as putea ierta daca n-as marturisi cat de mult poa' sa-mi placa.

Originally Posted by omudindulap:

Cateva cadre dintr-un film descoperit recent, The Weeping Meadow

Superbe si astea. Toate. Nu cunosteam filmul dupa titlul dar la poza asta deja-vu stilului era atat de puternic incat am fost la un milimetru sa nu ma loveasca in plina figura numele-de-nerostit-fara-sa-verifici-intai-pe-google al grecului.

Originally Posted by omudindulap:

Potential enorm. Ce altceva ti-ai mai putea dori decat o perpendiculara pe spatele cuiva. Si mainile, in felul in care sunt dispuse, creeaza o intensa simetrie si impregneaza cu plumb atentio-fag (asta-i pentru White1 ) aripile cadrului. Insa fundalul nu colaboreaza cu acelasi fler. E si haotic un pic, dar in primul rand ofera un contrast indigestibil.

Quote:

Plot rascolitor insa ma enerveaza ceva la cum conturul saltelei hartuieste pe trei laturi intregi conturul pozei.

Quote:

Perpendicularitate, axialitate, da, bun. Insa reflexiile lampilor pica de-a-mpulea rau si background-ul e confuz, indistigibil, iar restul elementelor sunt plasate inarmonios.
Quote:

Perfecta!
Quote:

Interesante cele doua centre de interes ale pozei si dialogul compozitional dintre ele, insa cromatica e prea spalacita.

Cristina: alea din X-Men, sau ce pula mea o fi ala, sunt de o banalitate terifianta. Sorry.

Namaste: minunate ultimele doua serii, in special cea din cel mai minunat film al lui Kurosawa. Foarte picturale.

Federico 27 Mar 2012 08:08

Uite si replica mea la TWBB.

A treia. A treia e nemiloasa. E de o frumusete feroce.

Namaste 27 Mar 2012 09:34

omule, pe frățiorul mai mic l-ai văzut?

Windom 27 Mar 2012 10:06

1 Attachment(s)
Attachment 1832

Federico 27 Mar 2012 10:57

Cristina_ 27 Mar 2012 11:08

Originally Posted by Federico:

Cristina: alea din X-Men, sau ce pula mea o fi ala, sunt de o banalitate terifianta. Sorry.

Daca zici de cele 5 cadre cu femeia in rochie rosie si tipul cu ochelari sunt din Highwaymen.
Nu mi se par banale dar daca tu zici atunci asa este.Banala e poza care apartine de mine cea cu bigudiuri si cu tigara care am pus-o in gluma.:))
O sa revin eu zilele astea cand am timp cu revansa,imi vin in minte niste cadre din Sunshine! Dar nu il am in pc si nici timp sa il scot de pe net.

Chambord 27 Mar 2012 11:25

Nevazut inca. Abia a aparut.

All times are GMT +2. The time now is 02:10.