Sa-mi bag pula, omule, mi-ai dat toate planurile peste cap. E incredibil de sublim ultimul screenshot. As simti c-as comite un pacat pe care nu mi l-as putea ierta daca n-as marturisi cat de mult poa' sa-mi placa.
Originally Posted by omudindulap:
Cateva cadre dintr-un film descoperit recent, The Weeping Meadow
|
Superbe si astea. Toate. Nu cunosteam filmul dupa titlul dar la poza asta deja-vu stilului era atat de puternic incat am fost la un milimetru sa nu ma loveasca in plina figura numele-de-nerostit-fara-sa-verifici-intai-pe-google al grecului.
Originally Posted by omudindulap:
Potential enorm. Ce altceva ti-ai mai putea dori decat o perpendiculara pe spatele cuiva. Si mainile, in felul in care sunt dispuse, creeaza o intensa simetrie si impregneaza cu plumb
atentio-fag (asta-i pentru
White1 ) aripile cadrului. Insa fundalul nu colaboreaza cu acelasi fler. E si haotic un pic, dar in primul rand ofera un contrast indigestibil.
Plot rascolitor insa ma enerveaza ceva la cum conturul saltelei hartuieste pe trei laturi intregi conturul pozei.
Perpendicularitate, axialitate, da, bun. Insa reflexiile lampilor pica de-a-mpulea rau si background-ul e confuz, indistigibil, iar restul elementelor sunt plasate inarmonios.
Perfecta!
Interesante cele doua centre de interes ale pozei si dialogul compozitional dintre ele, insa cromatica e prea spalacita.
Cristina: alea din X-Men, sau ce pula mea o fi ala, sunt de o banalitate terifianta. Sorry.
Namaste: minunate ultimele doua serii, in special cea din cel mai minunat film al lui Kurosawa. Foarte picturale.