Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai vizionat film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96967)

Windom 24 Aug 2007 08:07

Filme vazute de mai multe ori:
Twin Peaks - de vreo 5 ori
Mulholland Drive - 6 ori
The Shining - 12 ori, cred :D
The Exorcist - 7 ori
Dances with Wolves - 5 ori

Filme pe care as vrea sa le vad pt a doua oara, dar nu prea mai sint sanse sa fie difuzate:
Limbo, Kat, Dancing at the Blue Iguana, Exotica....

dav0s 25 Aug 2007 00:24

Mai intai de toate, vreau sa spun ca acest topic m-a determinat sa inregistrez aici. Recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc toate posturile insa iata filmele cele mai vizionate de mine:

Groundhog day - 5x (ironic nu?)
Defending your life - 4x
Amelie - 3x
..........
Total Recall x5 (de 2x a fost decizia mea, insa de 3x pur si simplu altcineva a avut controlul telecomenzii)

angel_4u 25 Aug 2007 16:42

ma uit cam in fiecare luna la Monster In Law :oops: l-am invatat pe dinafara :D

devil_doll 25 Aug 2007 16:59

doamne ajuta :lol:

lady_mystyque 26 Aug 2007 23:06

lol.... monster in law macar dak era ceva mai de duamne ajuta ca nu am pretentii la cine stie ce.... :lol: dar gusturile ......in fine..... nu se discuta

thequietsurfer 27 Aug 2007 11:34

Tot ea e cea care scria k nu poate urmari "Taxi Driver" pana la capat, asa ca....
Ignorance is bliss!!!

angel_4u 27 Aug 2007 15:41

what's the problem? :hmm:

StefanDo 27 Aug 2007 15:53

angel_4u, ti-am trimis si-un mesaj privat, dar banuiesc ca nu l-ai citit: te rog mult, scoate acea fotografie imensa din semnatura. Semnatura nu poate contine decat text. Mersi!

thequietsurfer 27 Aug 2007 17:13

@angel_4u
Nu stiu pana unde ai apucat sa vezi Taxi Driver, dar vreau sa te intreb:
You talkin' to me?

Pitbull 27 Aug 2007 17:16

@thequietsurfer:
Nici eu nu stiu pânä unde a apucat sä vadä "Taxi Driver", dar...
I think she might.

thequietsurfer 27 Aug 2007 17:39

Avand in vedere k a scris:
Quote:

hmm...taxi driver. dar nici nu-mi doresc sa-l termin

si ca ne intreaba what's the problem p-aicea nu cred ca face parte din categoria
celor capabili sa se autoeduce sau sa se lase indrumati. Nici eu nu-s vreun connaisseur rafinat da macar nu fac gafe de genu asta. O fi si exhibitionista(vezi semnatura imensa) si masochista(expunandu-se directelor
forumiste) de scrie asa nonsalant tot ce circula prin capsoru' ala al ei impermeabil.

angel_4u 28 Aug 2007 16:17

nu vazusem gata mi-am scos semnatura! HAPPY NOW?? morocanosi mai sunteti :? dak asa sunteti pe un forum credeti-ma k nu as dori sa va cunosc in realitate...

thequietsurfer 28 Aug 2007 17:28

Si io kre imi doream sa te intalnesc... :(( :(( :(( :(( :(( :((

Pitbull 28 Aug 2007 19:02

Stai linistitä, în realitate ai voie sä-ti pui la semnäturä tot ce vrei! De-aia cineforumeetingurile sunt asa de rare, cä nu-ncäpem de semnäturi! Anu' trecut, eu aveam o semnäturä cu "In cäutarea timpului pierdut" (citat integral - copy-paste dupä toate cele treispe volume), I.M.M. o adusese pe Marilyn Monroe (si aia e moartä de nu stiu câti ani, îti dai seama cum mirosea!), iar Supastar avea la semnäturä ditamai Turnu' Eiffell, de ne-au dat afarä de pe terasä si-a trebuit sä tinem forumeetingu-n parc.

angel_4u 28 Aug 2007 21:16

:)

crin3l 29 Aug 2007 02:08

Originally Posted by Windom:

Mulholland Drive - 6 ori

Si cam de cand ai inceput sa il intelegi ... de la a cata vizionare :D

seven7seven 29 Aug 2007 10:56

Originally Posted by crin3l:

Originally Posted by Windom:

Mulholland Drive - 6 ori

Si cam de cand ai inceput sa il intelegi ... de la a cata vizionare :D

Il intelegi de la prima.. :huh:

Windom 29 Aug 2007 15:10

Recunosc, l-am inteles pe deplin de-abia dupa a doua vizionare, dar, dupa cum am mai spus-o, cind ma uit la un film de Lynch nici nu ii caut neaparat o logica clara din prima. ;)

seven7seven 29 Aug 2007 17:35

Eu fac invers, prima data logica, si apoi la a doua vizionare - experienta vizuala. Hm, ar trebui sa-ncerc si cu reteta ta.. :)

cine-fill 29 Aug 2007 17:37

Nea Marin miliardar - de n ori
Seria BD

All times are GMT +2. The time now is 16:29.