![]() |
Originally Posted by klaudya_e:
|
Care este misterul diparitiei astazi a circa 60 de puncte din numarul meu total de puncte pentru DVD, desi nu s-a mai acceptat nicio contributie de pe data de 24.05 si nu pot da vina pe o eventuala penalizare?
|
Astazi au mai disparut 9 puncte. Sper sa existe o explicatie.
|
Fresie ....trebuie sa fie cv fenomene paranormale in legatura cu punctele tale :)).....de dispar asa in mod misterios.....oricum sa las gluma, nu cred ca vom primi vre-un raspuns la intrebari......cel putin nu in curand ....poate la anu? :( Spun asta pt ca am si eu cateva intrebari mai sus si nu mi-a raspuns nimeni...
|
Am si eu o imagine in curs de aprobare la actrita Ashley Kay (rol principal in Sweatshop) de cel putin 2 luni (aprox.), oare, se va mai aproba vreodata sau macar va fi observata de cineva candva? nu stiu de ce, dar cred ca nu, sper sa ma insel...:-O
|
Ei bine, astazi imi retrag cuvintele :)
|
-
camd v-au ajuns dvd-urile ultima data?
|
n-au ajuns
|
Originally Posted by Ionutzmovie:
acum vreo doua saptamani cred, poate 3 |
Acum vreo luna au ajuns....totusi ajung si asta e bine :).
|
cum fac sa comand dvd?..adica cum le arat la aia de la provideo ca am 2000 de puncte?Cam in cat timp ajunge?
|
tre doar sa faci comanda cand strangi 2000 de puncte.cate puncte ai?
ajunge cam in 2-3 luni |
Am o serie de imagini in curs de aprobare de mai bine de 3 luni! Mai exista vreo sansa sa se aprobe?
|
Nu.
|
Acest site este o bataie de joc, nu stiu de ce mai contribuiti si eu am pus 3 POZE de 2 saptamani si nu am primit nimic 3 poze nu 30 sau 40 sau 50 si nu sau acceptat din pacate si daca e vorba de claritatea lor eu spun ca sunt bune este o pierdere, de vreme va spun eu si din cate vad multa lume si-a dat seama ca asa si este .S-a adunat multa frustrare pe aici se observa multa lume nemultumita eu zic ca trebuie sa faceti ceva ,daca nu o sa aveti de suferit multa lumea o sa abandoneze,raspunsurile din partea voastra vin greu punctele le acceptati la fel de greu nu stiu de ce care e motivul nu mai sunt bani,chef sau pur si simplu suntem in Rromania.
Cand m-am inscris am zis ca o sa fie bine frumos am auzit lucruri dragute despre acest site dar cu timpu mi-am schimbat parerea si nu doar eu cum am vazut multa lume e nemultumita:-S |
Originally Posted by tantibus:
acum tre' sa-ti dau dreptate. site-ul o ia in jos. va e greu sa mai angajati niste oameni care sa se ocupe de el? |
\m/ Raises hand! Eu ma pot voluntariza pentru asa ceva :D, daca aveti nevoie. Am poze puse de anul trecut cred, care au fost acceptate, dar mi se pare ca nu am primit puncte pentru ele, not sure.
|
si eu m-am oferit voluntar, dar n-am primit raspuns, asa ca tre' sa speram ca-si va reveni.
|
Ma ofer voluntar sa va anunt ca va oferiti in zadar:D
Cred ca mesajul lor este destul de clar,spus "printre randuri", ca nu vor recruta pe nimeni. Daca ar fi avut aceasta intentie, ar fi facut asta de muuuult timp. |
Pai si atunci beizadelele de ce nu se pun pe treaba?De ce se misca cu incetinitorul eu va spun ca nu mai au fonduri,nu ca e multa munca si vezi Doamne nu fac fata dar nu stiu cum sa o spuna B-) si atunci ne tin asa pe noi astea care tot contribuim cu poze ,sinopsisuri in suspans si mai :-B accepta din cand in cand ceva poze la niste persoane sa nu fie chiar suspect .
|
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |