Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   puncte pentru dvd (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96923)

lorenne 22 May 2011 09:23

Originally Posted by klaudya_e:

Originally Posted by lorenne:

Originally Posted by klaudya_e:

Originally Posted by lorenne:

Imi puteti spune si mie ce trebuie sa fac pentru a primi DVD-ul ? Am strans de curand 2000 de puncte si nu stiu cum sa le folosesc.

ai 109 puncte
tre. 2000 de puncte din ContribuĊ£ii filme, actori/Poze filme, actori

Eu , personal, vad ca am 2007 puncte , nu mi explic unde ai vazit tu numarul asta...

Am inteles , multumesc pentru lamurire , eu credeam ca de fapt conteaza totalul de puncte care la mine depaseste 2000 .

fresie 31 May 2011 15:03

Care este misterul diparitiei astazi a circa 60 de puncte din numarul meu total de puncte pentru DVD, desi nu s-a mai acceptat nicio contributie de pe data de 24.05 si nu pot da vina pe o eventuala penalizare?

fresie 06 Jun 2011 18:22

Astazi au mai disparut 9 puncte. Sper sa existe o explicatie.

Manusa 11 Jun 2011 19:29

Fresie ....trebuie sa fie cv fenomene paranormale in legatura cu punctele tale :)).....de dispar asa in mod misterios.....oricum sa las gluma, nu cred ca vom primi vre-un raspuns la intrebari......cel putin nu in curand ....poate la anu? :( Spun asta pt ca am si eu cateva intrebari mai sus si nu mi-a raspuns nimeni...

arnoldroland 12 Jun 2011 23:54

Am si eu o imagine in curs de aprobare la actrita Ashley Kay (rol principal in Sweatshop) de cel putin 2 luni (aprox.), oare, se va mai aproba vreodata sau macar va fi observata de cineva candva? nu stiu de ce, dar cred ca nu, sper sa ma insel...:-O

arnoldroland 13 Jun 2011 16:13

Ei bine, astazi imi retrag cuvintele :)

Ionutzmovie 21 Jun 2011 01:05

-

camd v-au ajuns dvd-urile ultima data?

arnoldroland 23 Jun 2011 18:14

n-au ajuns

chuckyfan 25 Jun 2011 10:47

Originally Posted by Ionutzmovie:

camd v-au ajuns dvd-urile ultima data?

acum vreo doua saptamani cred, poate 3

Manusa 27 Jun 2011 21:40

Acum vreo luna au ajuns....totusi ajung si asta e bine :).

girlprinceton 30 Jun 2011 18:10

cum fac sa comand dvd?..adica cum le arat la aia de la provideo ca am 2000 de puncte?Cam in cat timp ajunge?

klaudya_e 30 Jun 2011 19:03

tre doar sa faci comanda cand strangi 2000 de puncte.cate puncte ai?
ajunge cam in 2-3 luni

paul2000 19 Aug 2011 22:13

Am o serie de imagini in curs de aprobare de mai bine de 3 luni! Mai exista vreo sansa sa se aprobe?

vave 20 Aug 2011 09:33

Nu.

tantibus 27 Aug 2011 19:05

Acest site este o bataie de joc, nu stiu de ce mai contribuiti si eu am pus 3 POZE de 2 saptamani si nu am primit nimic 3 poze nu 30 sau 40 sau 50 si nu sau acceptat din pacate si daca e vorba de claritatea lor eu spun ca sunt bune este o pierdere, de vreme va spun eu si din cate vad multa lume si-a dat seama ca asa si este .S-a adunat multa frustrare pe aici se observa multa lume nemultumita eu zic ca trebuie sa faceti ceva ,daca nu o sa aveti de suferit multa lumea o sa abandoneze,raspunsurile din partea voastra vin greu punctele le acceptati la fel de greu nu stiu de ce care e motivul nu mai sunt bani,chef sau pur si simplu suntem in Rromania.
Cand m-am inscris am zis ca o sa fie bine frumos am auzit lucruri dragute despre acest site dar cu timpu mi-am schimbat parerea si nu doar eu cum am vazut multa lume e nemultumita:-S

chuckyfan 27 Aug 2011 20:10

Originally Posted by tantibus:

Acest site este o bataie de joc, nu stiu de ce mai contribuiti si eu am pus 3 POZE de 2 saptamani si nu am primit nimic 3 poze nu 30 sau 40 sau 50 si nu sau acceptat din pacate si daca e vorba de claritatea lor eu spun ca sunt bune este o pierdere, de vreme va spun eu si din cate vad multa lume si-a dat seama ca asa si este .S-a adunat multa frustrare pe aici se observa multa lume nemultumita eu zic ca trebuie sa faceti ceva ,daca nu o sa aveti de suferit multa lumea o sa abandoneze,raspunsurile din partea voastra vin greu punctele le acceptati la fel de greu nu stiu de ce care e motivul nu mai sunt bani,chef sau pur si simplu suntem in Rromania.
Cand m-am inscris am zis ca o sa fie bine frumos am auzit lucruri dragute despre acest site dar cu timpu mi-am schimbat parerea si nu doar eu cum am vazut multa lume e nemultumita:-S

acum tre' sa-ti dau dreptate. site-ul o ia in jos. va e greu sa mai angajati niste oameni care sa se ocupe de el?

buticut 28 Aug 2011 18:06

\m/ Raises hand! Eu ma pot voluntariza pentru asa ceva :D, daca aveti nevoie. Am poze puse de anul trecut cred, care au fost acceptate, dar mi se pare ca nu am primit puncte pentru ele, not sure.

chuckyfan 28 Aug 2011 18:35

si eu m-am oferit voluntar, dar n-am primit raspuns, asa ca tre' sa speram ca-si va reveni.

guesswh0 28 Aug 2011 19:48

Ma ofer voluntar sa va anunt ca va oferiti in zadar:D
Cred ca mesajul lor este destul de clar,spus "printre randuri", ca nu vor recruta pe nimeni.
Daca ar fi avut aceasta intentie, ar fi facut asta de muuuult timp.

tantibus 30 Aug 2011 12:38

Pai si atunci beizadelele de ce nu se pun pe treaba?De ce se misca cu incetinitorul eu va spun ca nu mai au fonduri,nu ca e multa munca si vezi Doamne nu fac fata dar nu stiu cum sa o spuna B-) si atunci ne tin asa pe noi astea care tot contribuim cu poze ,sinopsisuri in suspans si mai :-B accepta din cand in cand ceva poze la niste persoane sa nu fie chiar suspect .

All times are GMT +2. The time now is 11:09.