Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta gătitului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96837)

copila_satanista 24 Mar 2010 21:02

eu am pus si nitica maioneza si crema de branza gen almette :D

anaemona 24 Mar 2010 21:36

Fetelor, dragelor :) eu o sa-mi intind in curind niste avocado pe piine, cu usturoi pe deasupra si-o sa ma gindesc la ciupercile voastre. :))

MariaMona 24 Mar 2010 22:37

Azi n-am facut decat cartofi prajiti si o salata verde, insa ca sa nu va plictisiti, va arat un tort - facut in decembrie la ziua lui Emi:

copila_satanista 25 Mar 2010 06:39

MariaMona,
e si-o manutza deja p-acolo :))

MariaMona 25 Mar 2010 09:29

tentatia era mare

S.naicuL 25 Mar 2010 16:46

traiasca nevastamea ca e bucatareasa de nota 9.69 :D
la inceput a experimentat toate soiurile de mancaruri pe mine... acu, e din ce in ce mai buna B-)

vave 25 Mar 2010 20:29

Uneori imi vine cate o pofta sa/si o comit. Azi mi-am amintit de perioada liceului si am executat: chipsuri cu inghetata. :))

paul_aramis 27 Mar 2010 12:05

no, dacă nu eram pe ignore, ţ-aş fi spus că ficatu' de ghiţă se "face" mai întâi prin macerare în lapte. da' nu pot ca să îţi zic.

paul_aramis 27 Mar 2010 12:37

ba se poate. da' n-ai tu voinţa aia ...:D

Judex 29 Mar 2010 17:10

In blnder nu, in chopper da. Bine, nu e tocmai pasat, ci taiat, ciopartit.

Sa stii ca-mi place avatarul tau. Extrem de apetisant. :D

Judex 29 Mar 2010 17:57

Eu am reusit sa ma razbun halind broaste-n portul Tomis pe un grup care manca peste si incerca sa-mi provoace scarba. :D

MariaMona 29 Mar 2010 22:42

Morcovii cruzi sigur merg in blender, am facut eu la copii, dar nu se face chiar pasta ca si fiert. Poti sa faci o pasta cu mar crud. Ar trebui sa fie yummy.

vave 31 Mar 2010 17:32

Mi-ai amintit de:
Suc proaspăt cu mere şi morcovi.=P~ =P~
sau
Mere rase cu morcovi şi biscuiţi. =P~ =P~

MariaMona 01 Apr 2010 08:40

Ce bunatati faceti de Paste? Eu am facut ieri prajitura mea preferata - Analele istoriei si am vopsit ouale (din cauza de serviciu si plecare m-am apucat mai repede anul asta). Unde mergem o sa facem ciolan fiert cu salata de cartofi, pasca, ciorba de miel si, daca nu ploua, miel la protap. Voi? A, si drob.

copila_satanista 01 Apr 2010 08:41

eu nu mai fac nik anu asta k plec la tara si se duce pastele ... o punem de gratare si aia e

Gospin 01 Apr 2010 09:39

hmm, prajitura cu lămaie, ideea mea, si reteta mea adusa :D. Mai face mama, Carpați, cozonaci, si pască :-?.
Celelalte sa nici nu aud. Drobul nu-l suport, carne de miel nu consum, si orice alt preparat traditional pastelui.
Doar pui... si carne de porc (pe gratar) :)

miercuri 01 Apr 2010 12:22

Drobul e singra chestie care imi place din meniul de pasti.

Judex 01 Apr 2010 13:33

Originally Posted by miercuri:

Drobul e singra chestie care imi place din meniul de pasti.

Same here. ;)
La mine in familie se mananca totusi si alte preparate traditionale de Pasti, cum ar fi drobul prajit la tava in coji de oua vopsite sau jumatatile de oua fierte in tzatziki, care evident au legatura intre ele. Miercuri, ring any bell? ;)

vave 03 Apr 2010 17:35

Cred că anul acesta e singura dată când nu voi face prăjituri, mă voi apuca de o salata de fructe cât de curând. :)
Oricum mi-am cumpărat nişte brioşe de ciocolată... o să vreau să încerc şi eu să fac astfel de minunăţii. :D

vave 04 Apr 2010 22:25

Am rugat-o pe mama să îmi facă Tort cu mere şi azi am mâncat o minunăţie de tort. Este, cred, singurul tort ce îmi place cu adevărat. :D
Mâine o să vin cu reţeta şi cu ceva poze, dacă vă interesează.
Mi-am făcut anul trecut de ziua mea, dar nu mi-a reuşit pentru că am improvizat o cratiţă... deşi la gust a fost pe gustul meu. :)

All times are GMT +2. The time now is 05:42.