Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Survivor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96755)

capodecina 08 Apr 2010 16:57

Tu de unde ai mai rasarit? Vezi-ti de treaba ta... era intre mine si shadowofnight.:D

moltisanti88 08 Apr 2010 17:04

De fapt discutia e deschisa si nu pot sa nu intru in conversatia asta citind argumentele tale complet ilogice si nefondate.

capodecina 08 Apr 2010 17:09

Discutia e deschisa la titlul din topic, nu la ce discut eu cu shadowofnight. Asa ca stai pe dinafara si nu te mai baga in seama.:D

moltisanti88 08 Apr 2010 17:13

Tu ai caracterizat-o pe Cirie, iar asta intra sub titlul threadului. Daca nu urmaresti show-ul nu trebuia sa vii sa-ti dai cu parerea de la inceput.

capodecina 08 Apr 2010 17:53

Asa... si nu inteleg care e problema ta cum caracrerizez / fac in fel si chip / jignesc pe oricine. Si asta o discutam cu shadowofnight, ce nu intelegi? Mai ai de gand sa postezi la adresa mea? Vrei sa iti repet? Vezi-ti de treaba ta. :D

shadowofnight 08 Apr 2010 18:05

Pe site-ul CBS se poate vota pentru 'Best Case of Island Fever' si 'Best of the Rest', la nu stiu ce competitie au ei pe acolo. Imi pare rau ca nu am aflat mai demult, mai erau 2 categorii...:( La Best Tribal Council a castigat momentul in care Randy a folosit idolul fals. Cazatura lui Michael in foc a fost desemnata 'Most Shocking'.

@moltisanti: Fusei la live chat-ul cu Rob? :P Nu stiu daca te-am mai intrebat inainte...

moltisanti88 08 Apr 2010 18:09

Nu am fost :(. Browser-ul meu nu avea ceva plugin si nu am reusit sa intru sa vorbesc, dar as fi avut o intrebare foarte interesanta pentru Rob :P

shadowofnight 08 Apr 2010 18:15

Ce intrebare?:D
In cazul in care te intereseaza, el a adus o paturica de-a copilului(ca si luxury item).
Si a zis ca Amber e bine. O:-)

(Alea au fost raspunsurle la intrebarile mele, de data asta am reusit sa ii pun 2:)))

moltisanti88 08 Apr 2010 18:19

Eu l-as fi intrebat de sapca lui cu Boston Red Sox :D. Asta pentru ca stiu ca in 2004 si 2007, anii in care Rob a mai fost in Survivor (4 si 8), a purtat o sapca asemanatoare, iar echipa a castigat The World Series. Habar nu am ce inseamna asta, dar el a spus mai demult ca se considera responsabil pentru acele victorii pentru ca le-a purtat noroc si nu putea fi vorba de vreo coincidenta. As fi vrut sa-i reamintesc de acel moment si sa-l intreb daca crede se va repeta istoria si echipa aceea va avea iarasi acelasi noroc din cauza lui :P. Cam atat :))

shadowofnight 08 Apr 2010 18:26

Cred ca a fost o intrebare asemanatoare, dar nu mai stiu ce a raspuns. :P
Sorry.
Banuiesc ca la chat-ul cu Coach nu vei merge:)).

moltisanti88 08 Apr 2010 18:50

Poate doar ca sa-l injur :P. Dar sunt sigur ca o vor face altii pentru mine :)). Oricum o sa-si dea singur seama de greseala facuta episodul trecut. He's a little man. :P

shadowofnight 08 Apr 2010 19:08

Eu stiu...nu cred ca o sa ajunga injuraturile pana la el.:))
Si pana acum nu am vazut hateri pe acolo.
Oricum, eu merg sa-l intreb ce luxury item a avut:D.

ricutza 08 Apr 2010 22:06

mama ce tare ca s-a deschis topicul asta (chit ca asta s-a intamplat mai de mult, eu acum l-am descoperit)!

m-a durut sufletul saptamana trecuta cand a fost votat rob...speram sa se salveze cumva... dar imi place in continuare foarte tare si de russell. mi-ar placea sa castige russell, amanda sau colby (desi colby e super varza la strategie, dar na)....

sunt tare curioasa sa vad episodul de saptamana asta.

shadowofnight 08 Apr 2010 22:56

Originally Posted by ricutza:

mi-ar placea sa castige russell, amanda sau colby (desi colby e super varza la strategie, dar na)....

Dar Amanda e mai breaza? :P

moltisanti88 08 Apr 2010 23:02

mama ce tare ca s-a deschis topicul asta (chit ca asta s-a intamplat mai de mult, eu acum l-am descoperit)!

Ca un mic avertisment iti spun ca topicul include si o buna parte din spoilerele din acest sezon, deci nu citi ce a fost scris pana acum daca nu vrei sa ai o surpriza neplacuta :)

shadowofnight 09 Apr 2010 12:50

Impresiile mele despre jucatori dupa acest ultim episod mirific.

Heroes:
Amanda - "Best tribe on Survivor", asta a spus distinsa dupa ce au castigat Recompensa...:-O Fata draga, asta numesti tu 'best tribe', un trib care s-a injumatatit in 18 zile? Aoleu...
JT - Niciodata nu mi-a placut de el si raman in continuare la concluzia ca 90% din fanii lui sunt fete cu varste cuprinse intre 12-15 ani care se topesc dupa fata lui sau whatever. O sa fiu fericit, implinit, satisfacut cand va face cea mai proasta miscare din istoria jocului :)). Asta e pentru ca ai votat-o pe Cirie. >:P
Rupert - Ar fi fost foarte...util daca si-ar fi adus si creierul, macar ca si luxury item...
Candice - Nu stiu ce sa mai cred despre ea, in primele 4-5 episoade a fost foarte OK, acum parca s-a saturat de joc.
Colby - Batut de Russell si Coach, nu stiu ce a mai ramas din cel mai mare 'erou' ever...:(

Villains:
Sandra si Courtney - Le-am luat impreuna pentru ca sunt singurii jucatori ramasi in joc de care imi place in continuare. Courtney, chiar daca a absentat ultimele 6 episoade si nu a participat la aproape nicio competitie si nu se pricepe deloc la strategie, e amuzanta si mi-a placut de ea si in China. Si Sandra e mortala:x. Mi-a placut cum i-a inchis gura lui Jerri. Sper sa le mai vedem inca in vreo 7 sezoane:)).
Russell - Inca o dovada ca nu e cine stie ce jucator formidabil, a fost pacalit de Sandra. :)) Sandra >>Russell. Awesome:x
Coach - Am crezut si sperat ca va izbucni in plans la Tribal Council cand s-a luat de el Courtney:)). Imi pare bine ca a fost trimis acasa, chiar nu stiu de ce l-au mai bagat in sezonul asta. Din nefericire, e in juriu:(. Si cred ca stiu pentru cine va vota la Final Tribal Council. :P
Jerri - Nu am nicio idee. :|
Parvati - Primeste un punct de la mine pentru ca in ultima vreme se abtine de la rasul ala iritant al ei...@-)
Danielle - Imi place de fata asta pentru ca e foarte darnica; pare sa isi imparta creierul cu toate animalele si plantele de pe insula. :)

Si...
Jeff - Nu imi place deloc de el sezonul asta. In fiecare episod s-a vazut ca nu e ABSOLUT DELOC obiectiv. Din cauza asta, ma enerveaza la culme.

moltisanti88 09 Apr 2010 13:39

Mi-a placut mult ultimul episod :D. Eu nu ii iau pe fiecare in parte, dar pot sa spun ca daca nu ar fi pentru Sandra show-ul ar avea foarte mult de suferit. E singura de care mai imi place. Pe Russell, cu toate ca era printre favoritii mei la ineceput, sunt suparat pentru ca l-a votat pe Rob si tot tribul va suferi din cauza asta. Mai imi place si de Courtney si sunt curios cum va evolua Colby. Ceilalti sunt banali si neinteresanti.

Jeff(rey) :)) ma enerveaza si pe mine. Nu numai pentru ca nu e deloc obiectiv, dar mai da si sfaturi si face pe grozavul. Cred ca el se amuza pe seama celorlalti si am observat asta din primul episod cand a ras pur si simplu cand Stephanie si-a dislocat umarul.

Ma bucur mult ca a iesit poserul ala de Coach si sunt curios ce prostie va face JT episodul urmator. Ca de obicei, shadowofnight, nu imi amintesc exact spoilerele, deci nu stiu cine iese episodul urmator. Refresh my memory :p. Aaa..si inca ceva... Episodul viitor va fi the merge?

shadowofnight 09 Apr 2010 13:54

Jeffrey....:x:x:x cat de tare a fost faza aia=)).
Da, in fiecare episod face chestii din astea. Dar pe mine a inceput sa ma calce pe nervi numai din episodul 3, cand s-a luat de Rupert si de "strategia" lui. Iti amintesi cum debita el pe acolo ca vai Doamne, cum isi permite Rupert sa voteze un jucator puternic, doar ca sa isi pastreze numerele? Asta se intampla pentru ca el probabil credea ca il vor vota pe Colby, si nu e niciun secret ca ei doi sunt prieteni buni... Asta m-a deranjat cel mai mult.

Iti trimit pm cu spoilerele, vad ca au venit si altii care poate nu vor sa afle:D.

capodecina 09 Apr 2010 16:36

imi place in continuare foarte tare si de russell. mi-ar placea sa castige russell

Am sustinatori.:D

costyn162 13 Apr 2010 17:32

Fan survivor categoric. Ma bucur ca am gasit si o discutie pe aceasta tema. Pai vad ca se vorbeste despre ultimul sezon "Heroes vs. Villaines"...Incep prin a spune ca din prima zi am tinut cu tribul "Heroes" doar pentru ca imi plac multe persoane din tribul ala mai putin James( ma bucr ca l-au eliminat) si Candice (pentru ca nu prea se afirma cu nimic si aluneca prin joc foarte bine). Ma bucr ca eroii incep sa castige si daca ati observat raufacatorii au inceput sa piarda dupa eliminarea lui Rob care mi s-a parut cea mai proasta miscare din joc iar pentru 2 zile mi-am jurat ca nu ma mai uit. Pur si simplu fata lui Russel imi produce greata de aceea refuz sa ma uit la sezonul 19-Samoa unde stiu deja ca el va castiga. Sandra & Courtney, tin cu ele deoarece duc numele lui Rob mai departe deoarece au fost in alianta cu el, imi mai plac si de Parvati & Danniele. Ma bucur ca a fost eliminat Coach deoarece a contribuit cel mai mult la eliminarea lui Rob si dupa accea a avut si obrazul sa spuna ca ii pare rau. As vrea sa castige Amanda deoarece joaca bine, e puternica fizic iar premiul ar insemna o consolare pentru ea dat fiind faptul ca a ajuns in finala de 2 ori.

All times are GMT +2. The time now is 06:04.