![]() |
Si eu tot prin mall. Oi fi femeie... :))
|
Well... Pe acestea le-am terminat.
Crysis 2 Aliens vs. Predator God of War III Gran Turismo 5 Dante's Inferno Mai am 6 "ïn lucru", cand o sa am si timp de ele... :)) P.S. Sunt toate pe consola, laptopu' nu-mi permite sa ma joc cu el, zice ca win 64 nu vede jocuri. :D Nota bene, un ex coleg imi spunea ca daca scot windows-ul 64, nenorocitul de laptop nu mai vede cei 8 gigi de ram, but, fuck the ram, cred ca ar merge si cu 4, ma joc mai incet asa... :)) Daca e vreun priceput in domeniu, rog deranj pe problema. :) |
|
eu zic ca the sims este un joc destul de reusit !!!!!!!!
imi place si need for speed shift !!!!! |
Pentru amatorii de jocuri de strategie : Sid Meyer's Civilization 4 ( varianta Beyond The Sword ). :)
Jocul ala aproape a atins perfectiunea in domeniu ... ;) |
Originally Posted by SNOWMAN34:
Ti s-a mai spus ca problema nu e de la Win 64 eu am win 64 si joc fara probleme precum multi altii asta in caz ca vrei sa joci warcraft 1 da ala nu va merge probabil Trimite-mi un mesaj cu modelu de laptop...si sa nu imi spui Sony Vaio ... denumirea completa sunt curios ce video ai pe jucaria aia. |
Crysis 2 un joc foarte reusit
Dead Space 2 un joc de zile mari care m-a tinut cu sufletul la gura (dar si cu nervii :) ) pe toata durata jocului |
Ultimul joc pe care l-am savurat a fost Call of Juarez, primul. Urmează, când ajung în ţară, să îl joc pe al doilea.
Mi-a plăcut enorm pentru că a avut de toate... plus că m-am jucat cu două caractere. Şi nici nu mi s-a părut uşor... numai eu ştiu cât am înjurat calul blestemat care numai în râpă mă ducea sau indienii necruţători. :D |
Originally Posted by Paraiah:
E un Sony serie F model VPCF12M1E :D la video scrie Nvidia G Force GT 330M. E ceva de el? :)) Oricum, mi-am luat Move asa ca am de lucru pana vad ce fac cu nenorocitul de computer... :)) |
Originally Posted by Coshava:
Dupa parerea mea Sid Meyer's Civilization 5 e mai bine realizat!;) |
nu am mai jucat un joc de aproape 2 ani, eu jucam la greu Gothic 2 si 3 precum si The Elder Scrolls Oblivion
|
Maine o sa apara The Witcher 2 si peste aproximativ o luna Duke Nukem Forever...Don't miss them!A!Un joc pe care il recomand Dragon Age 2!L-am terminat de 2 ori acum iau seria de la inceput!Si ca tot veni vorba de laptop-uri,check this,doar de curiozitate:D http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx si daca nu va place incercati varianta desktop http://www.dell.com/us/p/alienware-a...s&cs=19&~ck=mn
Niste informatii in plus:Apare Serious Sam 3:BFE un joc tampit dar bun! si The prototype 2..:D |
Originally Posted by Sorin87:
|
Originally Posted by Manusa:
|
Dead Space rlz. Un substitut foarte bun pentru Resident Evil, in spiritul vechi al jocurilor.
|
dar hai sa va intreb si eu ceva : mai tineti minte Bomberman? Prince? Volfied? eu astea le jucam cand am descoperit eu jocurile pe pc.
|
Originally Posted by iiii:
http://www.youtube.com/watch?v=NfBmT1DJb0U Wolfenstein 3D!Asta a fost primul meu joc pe PC.Aveam un Pc puternic la vremea aceea un P4 de 2.4 single-core,30 gb hard-disk,GPU 64 geforce 4(agp8x series) si 128 RAM!Inainte de el jucam Mario,un joc cu tancuri,impuscam rate cu pistolul la TV pe un fel de consola(un fel de T-Rex al consolelor de azi,o relicva) in care trebuia sa bagi o caseta cu diferite jocuri si care se strica deseori impreuna cu telecomenzile pe care le avea.Dar primul meu joc pe ceva care functiona cu electricitate a fost Tetris,pe un fel de Playstation portabil pe care scria "999999 in 1" dar care avea defapt doar vreo 5 sau 6 jocuri diferite fiecare cu mai multe "MOD-uri" si canta cateva note atat de interesante ca ii dadeam tot timpul restart. |
Originally Posted by Vortex:
|
Da, Terminator, Nitendo era ceva mai "sofisticat".
|
nintendo avea joisticurile rezistente, nu se stricau des... precum cele de la terminator :( , tin minte ca erau patratoase
|
All times are GMT +2. The time now is 21:07. |