![]() |
Imaginatia ta zburdalnica intelege numai ce vrea ea. :))
Nu, nu am filmat din doua motive sanatoase: nu am avut cu ce si chiar daca as fi avut, nu as fi vrut. Ioi, mi-am amintit ca in timp ce mergeam spre sauna ne-am intalnit cu iranianul ce era doar intr-un prosop si cu patratelele la iveala. Bun baiat! :) |
Ti-am zis ca n-am mancat burrito niciodata. Deci, ce patratele? Poate cubulete de cartofi...:-?
|
Originally Posted by Judex:
|
Pai am citit la dadaisme despre meniurile finlandeze...
Quote:
|
Sambata la BANEASA la cafea, bere cineva ?
|
Nu uitaţi de Ora Pământului! AMR mai puţin de 5 minute. Io una am "savurat-o" aseară; la noi are cineva grijă să aveam câte o oră/ sau mai multe, ale pământului aproape în fiecare săptămână! :D
|
Originally Posted by hellsteed:
|
Ieri m-am întors şi după câteva peripeţii de pe drum cu oameni sub influenţa alcoolului, am fost tare încântată că bunicii m-au aşteptat cu clătite.
Azi, am aflat că am de facut un raport [o analiză de 3000 de cuvinte] până sâmbătă! Grozav! :(( Mâine mă duc acasă, deci mult timp pierdut pe drum+oboseală. Dacă scap cu bine şi din asta, I'm the freaking best. :)) Oh joy! I just love it! :D |
Tocmai am fost sa alerg si am fortat ca vita, iar acum am aflat ca muschii care ma dor se numesc vastus lateralis.
Am nevoie de o antrenoare!!! |
|
Originally Posted by Neuptolem:
I guess I know who. ;) |
You are wrong! |
Maybe. Maybe not. Vorba filmului. :D
|
Ciudat pentru mine, dar: mi-e dor de mare. :-<
|
Rad intruna de cand am vazut asta:
![]() =)) |
Ma uit la "Neinvinsa-i dragostea". Am ajuns la minutul 24, cand o fute Geo Costiniu pe fi-sa, cred. Nu? :-?
|
În ultima vreme primesc zilnic cereri de prietenie, bănuiesc că nu sunt singura. Lucrul ce nu-l înţeleg e de ce majoritatea cred că sunt un "el". :-?
Ce am făcut bine?! :D |
PS: prietenii ştiu de ce: http://filetransfer.ro/d/ft700a5e125...8e89051c39d769 |
Beau un sprit:
http://www.youtube.com/watch?v=ip5QrTH3e3Y |
uorking ....
|
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |