![]() |
Pentru inspiratie si comparatie:
topurile criticilor pt sondajul indiewire: http://www.indiewire.com/survey/annu...s_survey_2009/ |
Mindria de a fii roman - Politist, adj. inainte de Inglourious Basterds...:)
Two Lovers ar fii putut sa fie un film bun daca nu era finalul ala de toata jena... |
Originally Posted by Chambord:
Nu pot sa cred ca au bagat The Hurt Locker atat de sus, chiar primele 3. Un film dezamagitor, propaganda americana, cu look de Generation Kill. E aproape o blasfemie. |
@windom: ai vrut sa spui probabil "finalul ala inteligent, natural, emotionant, ne-siropos".
@marius: nu e un film rau dar subscriu ca e overrated si propagandistic. |
trebuie sa vad si eu two lovers, poate-mi schimb topul (inca nefacut :D)
|
Uita-te Stefane, dar apasa STOP cu vreo 10 min inainte de final ca sa ramii cu sentimentul ca ai vazut un film bun...:P
|
Originally Posted by Windom:
daca insa vrei sa ramai cu sentimentul ca ai vazut un film FOARTE BUN atunci lasa sa mearga si ultimele 10 min :D |
bine, atunci o sa sar PRIMELE zece minute :) Aşa cum o să mi se pară?
|
Originally Posted by StefanDo:
O sa para fara cap. |
Originally Posted by Chambord:
Fara cap dar bun (daca te opresti unde trebuie>:) ) Desigur, daca esti amator de happy-end-uri irationale aruncate acolo parca din alt film (vezi cu ocazia asta si The Last Word - ala cu Winona) atunci fa un efort si rezista pina la creditele finale...:P |
=)) maestre tu ai vazut HAPPY-END ????!!!! Happy fucking end ?!?!?! #-o Nooo |
Atita timp cit personajul lui Phoenix nu a avut atita singe-n putza incit sa termine totul asa cum ar fii trebuit, pentru mine e happy-end...;) Dar cum sa faca el asta si sa dezamagim noi publicul cu un final realist? Mai bine trintim acolo un final care sa impace cumva si capra si varza...
|
oh, da
stiind sinopsisul tocmai am aflat si cum se termina filmul :)) |
Scuze pentru spoiler, banuiam ca o sa se ajunga aici.:">
|
Originally Posted by marius_em:
Glumesti, nu? THL e orice, numai propagandistic nu. Daca ti s-a parut asa, inseamna ca nu prea esti familiarizat cu Kathryn Bigelow si ca nu-i percepi asa cum trebuie ironia. Pacat. Cat despre Two Lovers, taman finalul m-a facut sa-l pretuiesc - de mult n-am mai vazut un personaj atat de tragic (Joaquin), incapabil sa ia, macar odata, o decizie care sa-i apartina si sa nu-i fie indusa de ceilalti. |
Wtf is wrong with you people? Nu va dati seama ca au trintit finalul ala numai ca sa faca pe plac celor care apreciaza sentimentalismul ieftin?:-q De ce nu a avut curaj regizorul sa mearga pina la capat si sa spuna lucrurilor pe nume? De ce nu s-a putut sa avem un final realist, demn de un film pe masura? Un film european nu s-ar fii sfirsit in veci astfel si o sa le reprosez mereu asta americanilor - SENTIMENTALISMUL DE 2 BANI...
Apreciez si eu un anumit tip de happy-end - exemplu Blue Velvet, dar acolo e vorba de ironie crunta si nu doar un happy-end facut doar de dragul de a avea happy-end, doar ca sa plece acasa multumiti John & Jane Doe, mina in mina reflectind la cit de frumoasa e viata. Grow up you Hollywood basterds... Ca nu mai inghitim asa ceva(:| (nu mai sintem pe vremea lui Douglas Sirk>:) ) |
Mie mi s-ar fi parut mai romantic si mai hollyoodian daca ar fi plecat cu blonda.Varianta aleasa de scenarist mi se pare mult mai realista;mai trista si mai dura.
Scuze pentru off.,n-am putut sa m-abtin. |
Nu pricep la care sentimentalism te referi si, mai ales, la care happy end? Two Lovers are un final sumbru, to say the least. O viata alaturi de o femeie pe care n-o iubesti n-are nimic happy. |
Nu vreau acum sa discut finalul in amanunt pentru a nu creea spoilere (desi e cam tirziu pentru asta). Au trecut citeva luni bune de cind am vazut eu filmul insa, din cite imi amintesc, personajul lui Phoenix, dupa ce a pierdut pe una dintre tipe a luat o anumita hotarire pe care nu o duce pina la capat. Se intoarce, ramine cu cealalta, imbratisind ideea "whatever works" (ca tot am vorbit si despre filmul respectiv zilele astea). Nu e un happy end in adevaratul inteles al cuvintului dar este, cu toate acestea, un happy end daca ne gindim la cealalta alternativa pe care personajul o avea si la care a renuntat. Consider ca regizorul a ales un asemenea final pentru a face pe plac publicului si ca cealalta varianta era mult mai realista...
|
Nu cred ca a-ti trage un glontz in cap inseamna "sa ai sange in puta" however. It trebuie o scula mare si sangele aferent ca sa alegi sa traiesti, chiar daca asta inseamna sa te minti pe tine insuti.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:25. |