![]() |
Recomandarile de azi
Michael Clayton (2007)
Michael Clayton Regia: Tony Gilroy Cu: Tilda Swinton, George Clooney Genuri: Dramă, Thriller Boom Drama ora 18:50 un premiu şi 6 nominalizări Oscar + alte 5 premii/nominalizări Hard Target (1993) Vânătoare de oameni Regia: John Woo Cu: Jean-Claude Van Damme Genuri: AcţIune, Aventuri Action Star ora 19:15 Coeurs (2006) Inimi Regia: Alain Resnais Cu: Sabine Azéma, Lambert Wilson Genuri: Dramă Boom Drama ora 20:45 2 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare Scarecrow (1973) Sperietoarea Regia: Jerry Schatzberg Cu: Gene Hackman, Al Pacino Genuri: Dramă Cinemax 2 ora 21:00 Nuovomondo (2006) Lumea noua Regia: Emanuele Crialese Cu: Charlotte Gainsbourg, Vincenzo Amato, Aurora Quattrocchi Genuri: Dramă Boom Drama ora 22:50 6 premii şi o nominalizare Venetia + incă 1 premiu/nominalizare Adaptation. (2002) Hoţul de orhidee Regia: Spike Jonze Cu: Nicolas Cage Genuri: Dramă Boom Drama ora 00:45 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări |
stie cineva de unde pot lua subtitrarea filmului "los hombres de paco"?
|
asta vreau să văd eu
Wait Until Dark (1967) - Asteapta pana se intuneca
Regia: Terence Young Cu: Audrey Hepburn, Alan Arkin Genuri: Dramă, Horror, Thriller TCM - ora 20:00 o nominalizare Oscar + alte 2 nominalizări |
astă seară mă uit la:
Death Proof (2007) - Maşina morţii
Regia: Quentin Tarantino Cu: Vanessa Ferlito, Kurt Russell, Rosario Dawson Genuri: AcţIune, Crimă, Thriller PRO Cinema - ora 22:00 o nominalizare Cannes |
Numai filme bune, azi.
Iris (2001) - Iris
Regia: Richard Eyre Cu: Kate Winslet, Judi Dench Genuri: Dramă Cine Star - ora 20:30 un premiu şi 2 nominalizări Oscar + alte 8 premii/nominalizări ------------ The Dreamers (2003) - Visătorii Regia: Bernardo Bertolucci Cu: Eva Green, Louis Garrel, Michael Pitt Genuri: Dramă Cine Star -ora 22:00 o nominalizare Festivalul Filmului European ----------------- A fost sau n-a fost? (2006)- A fost sau n-a fost? Regia: Corneliu Porumboiu Cu: Teodor Corban, Mircea Andreescu, Ion Săpdaru Genuri: Comedie, Dramă PRO Cinema -ora 22:00 2 premii Cannes + incă 1 premiu/nominalizare --------- Five Minutes of Heaven (2009) - Cinci minute in Rai Regia: Oliver Hirschbiegel Cu: Liam Neeson, James Nesbitt, Anamaria Marinca Genuri: Dramă Cinemax 2 - ora 22:55 2 premii şi o nominalizare Sundance ---------- The Darjeeling Limited (2007) - Un tren numit Darjeeling Regia: Wes Anderson Cu: Adrien Brody, Jason Schwartzman, Owen Wilson Genuri: Aventuri, Biografic, Comedie, Dramă HBO - ora 23:20 un premiu şi o nominalizare Venetia |
deseară sper să mă uit şi io la TV! :P
Saturday Night and Sunday Morning (1960)- Sâmbătă noaptea, duminică dimineaţa
Regia: Karel Reisz Cu: Shirley Anne Field, Albert Finney Genuri: Dramă CineMAX- ora 21:00 3 premii şi 3 nominalizări BAFTA ---------------------- Goodfellas (1990) - Băieţi buni Regia: Martin Scorsese Cu: Robert De Niro, Ray Liotta Genuri: Biografic, Crimă, Dramă PRO Cinema- ora 22:00 un premiu şi 5 nominalizări Oscar + alte 10 premii/nominalizări ----------------------- The Night of the Iguana (1964)- Noaptea iguanei Regia: John Huston Cu: Richard Burton, Ava Gardner Genuri: Dramă TCM- ora 00:05 un premiu şi 3 nominalizări Oscar + alte 6 premii/nominalizări ----------------------- Cactus Flower (1969)- Floarea de cactus Regia: Gene Saks Cu: Walter Matthau, Ingrid Bergman, Goldie Hawn Genuri: Comedie Comedy Star- ora 00:20 un premiu Oscar + alte 5 premii/nominalizări |
Recomandările mele:
The Bourne Ultimatum (2007) - Ultimatumul lui Bourne
Regia: Paul Greengrass Cu: Matt Damon, Julia Stiles Genuri: AcţIune, Thriller CineMAX- ora 19:05 3 premii Oscar -------------- Sturm (2009)- Revelaţia Regia: Hans-Christian Schmid Cu: Kerry Fox, Anamaria Marinca Genuri: Dramă Cinemax 2 - ora 23:05 3 premii şi o nominalizare Berlin ----------------- Barton Fink (1991)- Barton Fink Regia: Joel Coen Cu: John Turturro, John Goodman Genuri: Comedie, Dramă TVR Cultural- ora 23:20 3 premii Cannes + alte 4 premii/nominalizări ------------------- The Boxer (1997)- Boxerul Regia: Jim Sheridan Cu: Daniel Day-Lewis Genuri: Dramă Cine Star- ora 23:50 un premiu şi o nominalizare Berlin + alte 3 premii/nominalizări ---------------------- Fuera de carta (2008)- Specialitatea casei Regia: Nacho G. Velilla Cu: Javier Cámara :x :x , Lola Dueñas Genuri: Comedie, Romantic, Dragoste HBO Comedy- ora 02:00 |
Babel (2006)
# Cu: Cate Blanchett, Brad Pitt, Gael Garc�*a Bernal # Gen film: Dramă # un premiu şi 5 nominalizări Oscar + alte 10 premii/nominalizări @ Cine Star 19:40 28 Weeks Later (2007) # Cu: Mackintosh Muggleton, Rose Byrne, Imogen Poots, Jeremy Renner # Gen film: Horror, SF, Thriller @ HBO 00:30 |
Knocked Up, cu superba Katherine Heigl, de la 22:25 pe Cinemax.
O comedioara simpatica, numai buna pentru o seara de duminica. |
Asta vreau io să văd deseară:
Deliverance (1972) - Eliberarea Regia: John Boorman Cu: Burt Reynolds Genuri: Aventuri, Dramă, Thriller TCM - ora 22:00 3 nominalizări Oscar + alte 7 nominalizări |
Ala da film, Drago.B-) S-ar putea sa-ti revina in minte ori de cite ori o sa auzi o cobza ori un guitzat...:P
|
a, da, tare film!
tot pe tcm l-am vazut recent. burt reynolds, jon voight, ned beatty (responsabil cu guitatul:) |
Din păcate TV-ul a căzut; să vezi ce m-oi isteriza când va tb să plătesc reconectarea! :D X(
|
Recomandările mele:
Slaughterhouse-Five (1972) -Abatorul cinci
Regia: George Roy Hill Cu: Michael Sacks, Ron Leibman Genuri: Comedie, Dramă, RăZboi, SF Cinemax 2 -ora 22:35 un premiu Cannes + incă 1 premiu/nominalizare ------------ Joshua (2007)- Joshua Regia: George Ratliff Cu: Sam Rockwell, Jacob Kogan Genuri: Thriller HBO- ora 22:50 un premiu şi o nominalizare Sundance -------------------- P2 (2007)- Nivelul groazei Regia: Franck Khalfoun Cu: Rachel Nichols, Simon Reynolds, Wes Bentley Genuri: Horror, Thriller HBO- ora 00:35 ---------- One Night Stand (1997)- Aventură de-o noapte Regia: Mike Figgis Cu: Wesley Snipes, Nastassja Kinski Genuri: Dramă Cinemax 2- ora 00:40 un premiu şi o nominalizare Venetia |
Maine este Rambo 3 pe ProTv?
|
Recomandările mele:
Waking Life (2001)- Vis şi realitate
Regia: Richard Linklater Cu: Wiley Wiggins Genuri: AnimaţIe, Dramă, Fantastic Cine Star - ora 20:20 un premiu şi o nominalizare Venetia --------------------- The Bourne Ultimatum (2007) - Ultimatumul lui Bourne Regia: Paul Greengrass Cu: Matt Damon, Julia Stiles Genuri: AcţIune, Thriller CineMAX - ora 22:35 3 premii Oscar (dintr-ăsta am mai văzut în vreo 2-3 rânduri ceva părţi. ;) ) |
Originally Posted by Dragomara:
Se presupune ca vei avea cel putin un vis lucid dupa ce vezi filmul ala. :D |
Recomandarea mea , sau la asta mă uit io. :)
Lonesome Jim (2005)- Singuraticul Jim
Regia: Steve Buscemi Cu: Casey Affleck, Liv Tyler Genuri: Comedie, Dramă TVR 2 -ora 23:10 o nominalizare Sundance |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
Regie:Eric Darnell, Tom McGrath Distributie:Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer Gen: Acţiune * Animaţie * Aventuri * Comedie HBO Comedy ora 19:30 The Green Mile (1999) Regie:Frank Darabont Distributie:Tom Hanks, Michael Clarke Duncan Gen: * Crimă * Dramă Tv1000 ora 23:00 4 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur |
All times are GMT +2. The time now is 04:28. |