![]() |
Am auzit si eu de faza cu minerii. Nu-mi suna prea bine... :-?
|
kkt, intoxicare mizerabila povestea cu minerii.
dar de extradarea lui nicolae popa din jakarta, omul lui vantu de la gelsor, se mai aude ceva? nimic! ce kkt si vantu asta, si-a aranjat bine apele cu basescu! acum vad ca robert turcescu e propus pentru presedinte interimar la tvr, unde probabil ca va si ramane. dupa ce au pupat bine la basescu, acum isi iau rasplata toate slugile de la realitatea tv. alte nume sinistre din aceeasi categorie: rodica culcer, ion cristoiu, emil hurezeanu. |
buuu-huuu-huuu vin minerii!
|
150 de mineri... fugiti, vin minerii, comunistii si mogulii!
Asa le place pedelistilor sa manance rahat, doar doar uita lumea ca ei sunt la putere si ei sunt responsabili de tot cacatul in care inotam. |
din pacate, mitingul a fost o basina rasuflata.
|
de ce?
|
Ce trebuiau să facă să ia cu asalt guvernul?
|
bineinteles, trebuiau macar sa darame vreo doua garduri, asa, ca orice om disperat, nu?
dar, na, n-ai cu cine... |
da și pe urmă Bocsescu să pozeze în victimă și să-i facă huligani?
Să spună iarăși :uite ce-au făcut minerii ? |
Eu as propune un protest de tip ghandist sau de tipul celor din Africa de Sud. Oamenii in strada, nimeni n-a mai cumparat nimic din magazine. S-au adunat si au cantat :) . La noi macar o hora. C-asai frumos.
|
|
o noua mineriada ar fi o mare greseala! inca una si nu ne va mai primi nimeni in curtea lui...
mineriadele si-au pus definitiv amprenta pe imaginea proasta a Romaniei si asta ne-a costat enorm.. mai ales cea din '90...nu stiu cati dintre voi au trait-o,eu stiu si mi-e rusine c-am fost nevoita sa vad asa ceva...si nu numai la televizor... o prostie iliesciana.... si inca tot mai ne mai da inapoi... |
chestia cu mineriada a fost o diversiune ordinara.
si apoi, sa spui ca ce a facut iliescu inca ne da inapoi reprezinta o decuplare de la realitate. de sase ani ne conduce basescu, nu iliescu! e penibil sa dai vina pe iliescu pentru starea de rahat in care se afla romania acum! |
Poate nu mineriada, poate nu e solutia sa dai vina pe iliescu acum, poate sa nu`i dai ocazia lu` boc sa pozeze in victima dar s`o dai in dansul pinguinului la ceea ce a fost numit pe buna dreptate "mitingul saraciei" ?! :-&
|
keep, Iliescu a fost primul, el avea puterea sa schimbe ceva inca de la inceput...
si n-a facut-o! a preferat sa perpetueze o stare de postcomunism prostesc si fara sens... si Base este unul dintre aia care a fost in gasca asta la inceput, asa ca, a avut de unde vedea si invata destul... si...da! mineriadele inca mai sunt o pata urata pe obrazul Romaniei.... crezi ca lumea civilizata le-a uitat asa usor? |
Pata urata ? Pentru cine ?
Ultima caracterizare dura facuta de "colegii" europeni a fost "spital de nebuni de 237 mii km²". Mai are importanta ce credem noi despre .. noi ? |
Protest de tip ghandist !!! Oricum cu violenta nu rezolvam nimic. Descarcam nervi. Dar pentru asta as oferi alternativa sexului. Asa ca oameni buni , puneti de-o orgie in fata la palat. Aratati-va frustratea si solutia ei .
|
Da, se uita. Pentru ca nimanui nu-i pasa.
Oricum, se deviaza mult. Lucurile sunt clare. Ai avut managementul statului, ai facut erori, intentionate sau nu, asuma-ti raspunderea. Daca tot o dam cu comunistii, minerii, Iliescu, vor trece nu 20 de ani, ci 50 si noi tot despre astea vom vorbi, in loc sa facem ceva. Astea sunt treburi ce trebuie judecate, adica trebuie sa ajungem la o concluzie si sa mergem mai departe. Iliescu a facut asta, bun, condamnat, si mai departe. Minerii au facut asa, bun, ii omoram pe toti, si mergem mai departe. Dar n-au nici o legatura cu ce se intampla acum, sau sunt doar marginale. M-am saturat sa fim blocati in aceeasi retorica. Toate guvernele care au fost, si toate care vor veni au scuza asta... aia dinainte. Bun, amice, aia dinainte, dar TU? Tu ce naiba faci? De ce nu ne spun cand ii alegem ca nu-si vor asuma nici o raspundere, si vor da vina pe aia dinainte daca treaba nu le iese? |
pai, are, ca intai in fata noastra trebuie sa ne reabilitam, sa nu ne mai fie noua rusine cu noi...
sa ne recapatam deminitatea si repectul ca neam si pe urma sa avem pretentia de a ne respecta altii... mie mi-a fost rusine sa spun ca sunt din Romania! mi-a fost rusine sa vorbesc romaneste pe strada, in alta tara... |
Cred ca daca tara noastra oferea o imagine cu cat mai putine pete in prezent, nu mai statea lumea in loc sa se uite si la cele din trecut, dar cum noi suntem o pata imensa cu totul ...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:52. |