Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Dominic 01 Dec 2009 23:45

Originally Posted by keepwalking:

Originally Posted by corinka:

Sunt din aia 'extravaganti', tunsi asimetric, cu ochelari cu rame dreptunghiulare, cu geanta pe umar si fular la gat. :-&

corect! :))
apropo, nu voi pricepe niciodata ce tot cara in gentile alea!!

eu am niste banuieli totusi
1. ar fi vorba de iarba frate, d`aia care se fumeazaB-)
2. o lama..cutit, briceag, bic, sticla, orice bun la taiat vene (emo style)
3. a 2 a pereche de tenisi negri cu buline albe
4. muuult gel, fixativ, farduri, machiaj
5.biiineinteles cdu` cu minimal sau dnbB-)
cam pana aici cu originalitatea si gustul...curentul asta care a inceput si la noi de cativa ani buni imi aduce aminte de videoclipul de la Pink Floyd - Another Brick In The Wall

moltisanti88 01 Dec 2009 23:46

Sunt din aia 'extravaganti', tunsi asimetric, cu ochelari cu rame dreptunghiulare, cu geanta pe umar si fular la gat. :-&

Cu fular la gat, da... si nici sa-i impusti nu l-ar da jos chiar daca s-ar afla intr-o cafenea sau alte locatii asemanatoare.

Judex 01 Dec 2009 23:53

Vedeti, buey, ca nu stiti nimic? Geanta e goala la sosire si plina la plecare.
Am vazut personalitati marcante ale filmului romanesc - din vechea generatie, sa fie clar! :D - care procedau astfel. Dar nu foloseau o geanta ciudat de mare, ci pur si simplu o punga de plastic.

redmen 02 Dec 2009 07:46

Pe mine ma enerveaza cuvantul Romanica si persoanele care il folosesc.

marius_em 02 Dec 2009 08:14

Originally Posted by redmen:

Pe mine ma enerveaza cuvantul Romanica si persoanele care il folosesc.

O, da! O gluma rasuflata de-acum, asta cu Romanica. Mai mai enerveaza si Huidu cand faca aia cu "rusinica". Cred ca urasc diminutivele in general.

keepwalking 02 Dec 2009 08:17

ma enerveaza cei care spun "State", in loc de "Statele Unite", sau "afara", in loc de "strainatate"

corinka 02 Dec 2009 08:19

Sunt enervanti si cei care, in loc de "ma duc in Grecia sau in Turcia", spun "ma duc la greci, la turci etc.". X( Nu pot sa-i mai aud!

Judex 02 Dec 2009 08:47

Ma streseaza pronuntia populara a pluralului unor populatii: engleji, portugheji, finlandeji, poloneji...

Gospin 02 Dec 2009 09:56

ma enerveaza cei care spun "State", in loc de "Statele Unite", sau "afara", in loc de "strainatate"

Chestia cu "afara" ma enerveaza si pe mine, ar mai fi ceva!
"Smecherii" imbracati numai la firma sau cum se spune acum mai nou "firmati" B-) care stau la colt de bloc si "sparg" seminte. In fiecare seara sunt prezenti!

Pitbull 02 Dec 2009 10:08

Idealismul naiv si încäpätânat al unora, care ne omoarä cu bunele lor intentii.

ricutza 02 Dec 2009 13:03

Originally Posted by moltisanti88:

Cu fular la gat, da... si nici sa-i impusti nu l-ar da jos chiar daca s-ar afla intr-o cafenea sau alte locatii asemanatoare.

fularele/esarfe si gentile mari dau dependenta. Va rog nu va luati de ele. :P
Eu am ajuns sa stau cu esarfa/fular (desi e mult mai subtire decat un fular si mai groasa decat o esarfa obisnuita) si in casa din simplul motiv ca in perioada asta rece nu mai suprt sa stau cu gatul descoperit.
Si in cafenele mi s-a intamplat de foarte multe ori sa raman cu esarfa/fular la gat chiar daca e mult mai cald decat afara, pentru ca o data ce-mi intra frigul in oase imi e mult mai greu sa ma incalzesc. De cele mai multe ori, pana sa ma incalzesc calujmea trebuie deja sa plec din cafenea.

In concluzie nici esarfele si nici gentile mari nu mi se par relevante pentru a caracteriza pseudointelectualii. :P

keepwalking 02 Dec 2009 13:04

Originally Posted by ricutza:

In concluzie nici esarfele si nici gentile mari nu mi se par relevante pentru a caracteriza pseudointelectualii. :P

La barbati, da!

ricutza 02 Dec 2009 13:11

Originally Posted by ricutza:

La barbati, da!

:))
ok, trebuie sa recunosc ca barbatii sunt usor dubiosi in astfel de conditii.
Dar chiar si-asa, in calitatea mea de posesoare atat a unui numar mare de genti imense (care de cele mai multe ori si cantaresc deosebit de mult) cat si a unei multimi de esarfe, nu pot sa spun ca nu-i inteleg chiar deloc deloc.

keepwalking 02 Dec 2009 13:29

ricutza,

pot intelege inventarul bogat al unei genti feminine, dar nu pot pricepe care sunt acele lucruri de care are nevoie un barbat cand iese prin targ.
eu nu port la mine decat un portofel, un telefon mobil si cheile de acasa.
astia ce au in gentile alea? stie careva?

cremaxx 02 Dec 2009 13:40

Cred ca voi sunteti nervosi din fire.Sau suferiti cu nervu'.

Poi pe mine ma enervati voi cand va vaitati ca va enerveaza aia care se simt enervati de altii.:))

Glumeam....Ma enerveaza doctorii atunci cand le spui ca ai o problema la plamani ,iar ei iti zic ca te doare spatele.:-?

Cinemania 02 Dec 2009 13:42

si cand esti nervos de obicei razi ?

corinka 02 Dec 2009 13:50

Probabil ca tocul de ochelari, portofelul, chei, diverse pliante, fluturasi (referitoare la vernisaje, expozitii), programul filmelor, revistele "7 seri"," Zile si nopti" etc., o agenda si, eventual, carti. Asa imi imaginez eu continutul gentilor misterioase.

Ricutza, si eu ma refeream in special la barbati. Genti mari port si eu, e un adevarat haos in interiorul lor. Iar cand plec in delegatii iau si geanta de laptop (fara laptop), ca sa imi pun dosarele inauntru.

Apropo, ce parere aveti despre cei care merg cu laptopurile la mall? In Iulius, la Cluj, e o adevarata moda sa stai in zona de luat masa cu laptopul in fata.
Aveam o vorba cu tatal meu, prin care defineam categoriile astea de oameni (pseudointelectualii, cei care se afiseaza cu laptopuri la mall, cei care isi agata zorzoane de oglinda retrovizoare a masinii, care isi impodobesc masinile ca pe brazii de Craciun cu luminite albastre, rosii etc., soferii care isi pun in parbriz placute cu numele sau porecla etc. etc.): ii numeam CRASTAVETI (Initial tata incepuse sa le spuna oameni-castravete sau castraveti, dupa care eu am schimbat putin notiunea si am inceput sa le zicem crastaveti). Crastavetii astia mi se par cam enervanti.

paul_aramis 02 Dec 2009 14:39

ricutza,

pot intelege inventarul bogat al unei genti feminine, dar nu pot pricepe care sunt acele lucruri de care are nevoie un barbat cand iese prin targ.

alea e ca să aibă unde să înghesuie. cum zicea judex: e goale la venire. da' pline la plecare.

redmen 02 Dec 2009 14:49

Tinand cont de lipsa de eleganta a barbatilor din Romania e normal sa ni se para ciudat cand vedem astfel de barbati.In alte tari acesti barbati sunt peste tot.Si prefer pe unul cu esarfa la gat decat pe unul cu lantul peste jerseu si care vorbeste de il aude toata strada.

cremaxx 02 Dec 2009 14:53

Originally Posted by paul_aramis:

ricutza,

alea e ca să aibă unde să înghesuie. cum zicea judex: e goale la venire. da' pline la plecare.

Trebuie sa faca ceva cu mainile si asta considera ei ca e cel mai bine ca sa dea frumos.

Unii oameni sunt atat de complexati incat daca le dai drumul afara:)) fara nimic la ei vor face o cadere nervoasa sau se vor apuca de ceva...de fumat de ex.

All times are GMT +2. The time now is 20:05.