![]() |
Jensen Ackles - cel mai frumos!!
![]() Misha Collins ![]() |
2 Attachment(s)
Attachment 593
Attachment 594 daca nu ma insel, pe langa cariera de actor, MW prezinta cu succes hainele(inclusiv chilotii) unor designeri celebri. |
jude law
![]() Johnny Depp ![]() ![]() Scott Speedman ![]() Daniel Sunjata ![]() |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Attachment 625
rupt din "soarele Toscanei": Raul Bova.... |
Edward Norton
![]() ![]() ![]() |
|
Ryan Reynolds
![]() Christian Bale ![]() Josh Duhamel ![]() |
|
Alan Rickman
![]() Guillaume Canet ![]() Marlon Brando ![]() Robert Downey Jr. ![]() |
^ mai mult de incantatori, toti.
|
Ethan Hawke :x :x :x
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Rapture:
Toti au aparut si pe lista mea :)). Crush-ul meu on Alan Rickman e asa de wrong, fiindca e mai in varsta decat tatal meu, dar nu-mi pasa :D. Are pachetul complet: voce, looks, miscari http://www.youtube.com/watch?v=X4-gNN8WRHo :x:x:x Tango in a gas station? Yes, please! Apropo de handsomeness, Inception cast = WIN. DiCaprio, Gordon-Levitt, Hardy, Murphy si chiar si Watanabe :x:x , care pentru un asiatic e really handsome. Spun asta pentru ca in general Japonezii & Co. nu-mi spun nimic :P. De fapt, in ciuda aparentelor, 2/3 of my biggest crushes ever are Latins (desi crushes suna superficial, pentru ca mai degraba ii admir). L-am numit Trioul J, pentru ca toate numele au initiala J, desi la unul dintre ei am trisat putin :)). |
Terence Stamp
![]() ![]() Laurence Olivier ![]() ![]() |
|
|
Mark Strong seamana cu Andy Garcia.
![]() Zis iz Arnold ![]() ![]() |
Nu esti singurul care a remarcat asta.
Intr-adevar, in unele poze seamana cu Andy Garcia. Dar Mark Strong e mai frumos...:-* |
Tocmai mi-a povestit un prieten din America noul episod din Californication. Personajul principal este jucat de David Duchovny, care a ajuns la varsta de 50 de ani. El e:
![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 06:17. |