![]() |
Care mai tii cu Real Madrid?
http://www.youtube.com/watch?v=1Jejx...eature=related De las glorias deportivas que campean por España va el Madrid con su bandera limpia y blanca k no empaña. Club castizo y generoso todo nervio y corazon, veteranos y noveles,veteranos y noveles miran siempre tus laureles con respeto y emocion. |
|
^ vita de vie au fost foarte tari aseara, ca intotdeauna de altfel. imi pare rau ca nu am ramas sa ii ascult si pe cei de la urma. abia astept suie si ocs.
|
marti concert parazitii la bnr in cadrul festivalului Club A , ora 19:30
|
|
Vine cineva sambata la Suede?
|
|
am fost ieri la acel mirobolant concert de la universitate, hmmm multa pustime, garoi, multi gura casca cu steaguri in maini, am ascultat cum debita unu pe scena despre telefon 3 g, si etc, se chinuia omu sa scoata o rima de rap.
am ascultat numai melodia de la Morometii - Romania trezeste-te!!!! si ma gandeam cum as pune super glue pe mana si l-as apuca pe 1 q Sapro de barba, exact ca in jackass 3d ( Ryan Dunn).... asa ca am ascultat melodia si am plecat spre Lipscani Area, la discutat cu niste berici. cine nu a fost nu a pierdut nimic |
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
depinde unde vrei să stai. Cel mai scump bilet e 100 de lei, cel mai ieftin 50. Acuma, nah, mă gândeam la un 75 de lei dar încă nu ştiu sigur detaliile. Probabil mâine voi fi sunată şi voi afla mai multe. Deocamdată vroiam să îmi fac o idee cam cine ar vrea să vină
|
Prezent,clar :D
|
Normal, cum sa lipsesti tocmai tu?!
|
deci, avem două persoane până acum?
Doll, hai şi tu. :P Aşaaa... ca la licitaţie. două persoane o dată, două persoane de două ori, cine oferă mai mult... Nu fiţi ruşinoşi, nu fiţi zgârciţi... Vom face istorieee...=)) \m/ |
As vrea, dar nu stiu sigur daca pot. Parca vad ca pana ma hotarasc eu se dau toate biletele :-S
|
Păi, iei beletul de pe net, ca să nu te mai poţi răzgândi... :)). Dacă te hotărăşti, noi te primim cu drag.:-*
|
Am fost aseara la Zdob si Zdub in Bistrita. Au fost destul de buni, dar neseriosi. Au intarziat aproximativ o ora si jumatate:|.
Seara asta canta Phoenix, cred ca o sa ma duc si la ei. Totusi fiind prima editie a festivalului, organizarea a fost destul de buna. |
:O nu creeed ca la voi cel mai scump bilet la scorpions e 100 de lei!! fuuu...ck you guys :))
|
Originally Posted by FreakDoll:
Originally Posted by danoninoo:
Sigur, sigur esti fanul lui |
Ce aude mandea la radio acum 1 minut :
Concert Red Hot Chili Peppers , 31 august 2012 , Stadionul National, Bucuresti , Romania, Europa :D |
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |