![]() |
Am mai spus-o acum cateva zi-le cand a dat iar strechea-n tine. Imi amintesti uneori de un episod din Seinfeld cand se tampeste personajul Elaine intr-o anumita conjunctura.
Deci acum nu era vorba ca esti nefericita din cauza mea, ci din cauza posibilitatii de a te ciocni de mine prin ceea ce ai vrea sa-ti fie o vacanta placuta. PS Fraiere, Adrian Iovan nu zboara pentru Wizzzzzzzz... :-O |
oh, te rog, nu cobi......gandul de a ma ciocni de tine, intamplator, oriunde, imi reteaza orice pofta de vacanta. :-&
nu stiu cine e adrian iovan, nu m-am culcat niciodata cu el (jamais couche avec adicatelea) |
PS
Fraiere, Adrian Iovan nu zboara pentru Wizzzzzzzz... :-O[/quote] el zboara pentru astea mari..am uitat :)) am vazut pe ce avioane zburatzi voi.. :)) si tu akm o sa-mi zici k "wizzzz" astia (kre imi aduc aminte de ceva anume,de cum spun americanii sau britanicii la treaba mica ) sunt mari si cunoscutzi..si eu n-o sa te cred :D |
=)) =)) =)) =)) =))
|
am uitat sa-ti zic Judex, prietenul tau este minunat :x
ne-am vazut si aseara. nici nu-mi explic cum poate fi prieten cu tine :D |
Originally Posted by illotempore2002:
cata rautate ... illo u should be an a movie...a bad bad movie :> |
nu, e realitate. Ma jur.
|
|
eu nu contest k e adevarat sau nu... dar puteai sa nu zici chestia asta... recunoaste k-ti place sa-l provoci pe judex...asa k...si tu o cautzi cu lumanarea :) |
Sunt nefericit pt ca asta:
10 341/342 OTP-VIE-OTP 15.07.2009 05:35 10:25 A318 YR-ASC RE Scurt Sper sa nu ai bilet aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Originally Posted by Judex:
de ce? prabusesti avionu cu ea? :)) |
Bai ce glume ai...........:(
|
Originally Posted by Judex:
hai nu te supara :D dar..totusi..las-o pe illo..nu vezi k tot ce face, face k sa te chinuie? |
sunt nefericita ca nu sunt in stare la ora asta din cauza oboselii si a stresului de azi sa-mi gasesc un tren pt maine de la Viena la Zagreb :( maine plec in vacanta si inca nu stiu cum ajung la zagreb :(
|
Sunt fericit ca am terminat-o cu illotempore2002. :D
A'...stati! era pe alalalt! Imi puteti muta mesajul, please! Mie mi-e lene! :) |
dar de ce nu ai ales o ruta bucuresti-seattle-zagreb, de ce prin viena? stii, uneori avioanele ajung mai tarziu ca trenurile. |
nu stiu daca glumesti sau nu, sunt prea obosita, thing is ca mi-am luat bilet de avion ieftin pt viena pt ca , in mintea mea foarte inteligenta, de la viena pana la Zagreb era o aruncatura de batz (ma gandeam vreo 4 ore de mers cu trenu). azi am aflat ca de fapt sunt vreo 9 ore.
:( eh.....inca nu am gasit nimic dar pana maine dimineata gasesc io ceva |
intra pe
http://www.hznet.hr/iSite3/default.aspx pune la OD numele statiei de unde pleci - Wien pune la DO gara Zagreb unde vrei sa ajungi - Zagreb si gasesti. tre sa te descurci in croata, dar e mai mult decat nimic. |
Hale, esti un baiat de minune!
Vino sa te imbratisez >:D< Am gasit avion, thanks god, dar a doua zi asa ca tre sa o frec maine o zi prin Viena in loc sa o fi frecat pe sub vreun palmier pe malu' marii :(( |
Misto, deci nu merge cu mine!!!!!!!!!!!!!!!!11B-)
Aoleu, o freaca aia o zi prin Viena........... Pai poate ii da Egoism o sugestie. :) |
All times are GMT +2. The time now is 17:00. |