![]() |
Originally Posted by Judex:
ba da, la desert |
Eu nici nu stiu cu ce sa ma mai promovez...le-am oferit baietilor poze de pe blogul meu (jos,cu mine)si tot nu am reusit nimic:(
vreti o poezie,guys? |
Originally Posted by EgOisM:
|
Originally Posted by EgOisM:
Nimeni n-a vibrat - nici la Homer, nici mäcar la haiku. |
si asa ai pus punct. pe i.
incepusem sa luam in serios treaba. acu pe bune, voturile alea-s reale? au crescut inimaginabil de repede, cu rasturnari spectaculoase. |
Dpmdv sunt pe bune, n-am umblat la nimic, nici nu sunt sigur ca am acces la asa ceva pt ca n-am incercat.
|
|
moamaaaaaaa ce buna e breee din toate directziile B-)
ah 'tu-i ceaiu masii de treaba ce-nseamna sa te grabesti si sa votezi inainte de a incepe campania :(( si, wow, 3 useritze cu peste 10 voturi cand dincolo nimeni nu sare de 4:D destrabalare totala |
|
nu cumva tu esti sarpele in poza aia ? :D
|
Nu. :|
|
corinka, da ce facushi mama cu flacaii astia de i-ai aburit sa te voteze asa :-O Ai o echipa intreaga de fotbal dupa tine. ;)
|
Nationala Statului Vanuatu ?
|
Originally Posted by hellsteed:
e o posibilitate. ce marfa ar fi sa se califice la World Cup si sa o vedem pe corinka antrenoare dand indicatzii de pe margine ;;) |
da n-ai vrea tu draga hellsteed sa stam mai bine pe continent, intr-o metropola ceva, ca se anunta plictis mare pe insula. |
avand in vedera ca oricum am biletul pt insula Afroditei (nu asa i se mai zice ciprului ?) prefer si continentul.. undeva sus la inaltime nu ? ne luam doi magari (alegi tu pe cine vrei :) ) cu noi, desagile si purcedem.
conform statisticii : i'm all 1,79 % into u |
am vazt ca te duci totusi pe insula. pai bafta si sa te-ntorci bogat, sau (si) cu o sirena. |
Originally Posted by Cinemania:
sau poate oferta ei e pe Insula Serpilor? :P |
S`a strigat ... FRAUDA !!!
|
Ii zice Ban Island. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:16. |