![]() |
chambord, esti paranoic.
pur si simplu, am facut o gluma, relevand faptul ca "drujba" inseamna, in ruseste, "prietenie". dar, na, n-ai cu cine... |
Prostovane, nu te jignisem cu nimic. Doar facusem o observatie. Chiar trebuia sa te intzepi ?
Si nu cunosc nenorocita de limba rusa asa ca imagineaza-ti ca n-aveam cum sa ma "prind". |
Chamb, tre sa admiti ca de data asta chiar ai fost paranoic.
:) dar nu-i nimic, tuturor ni se intampla. Gluma cu drujba a fost total neofensiva. n schimb cea cu "prostovane" nu prea. uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate. dar io tot as vrea sa te cunosc, ma jur :x |
Unde s-a ajuns de la o litera gresita!
Ca am scris in loc de "meet", "meat" :) |
nu-i bai.
|
cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?
|
Originally Posted by illotempore2002:
Asta e o constatare de psiholog ratat ? Pt ca asa suna. Nu am nici un complex de inferioritate (fata de cine ?!?!), frustrare nici atat (avand ca obiect ce ?). Paranoia si complexe de inferioritate par a avea cei care ma considera / au o problema cu: halebardul. Gen Mistah J ... si altii. Si eu tineam sa te cunosc. Not anymore. |
Da, psiholog ratat (:|
E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu? |
Originally Posted by hellsteed:
In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :) |
Asta te-au invatat in facultate ? :)) Poate veni si ca reactie de aparare la un o atitudine constant rau-voitoare din partea cuiva. Daca nu ti-au spus si asta, poti sa inveti acum de la mine. Gratis. De data asta. Next time cand te invat ceva vii si cu 1 RON. Vezi, nici macar nu iau mult ;) |
Pica sambata.. Well nu neaparat la Baneasa.. In cele din urma tre sa ajung in gara so... |
Originally Posted by danT:
|
Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;) |
cand am fo in Padis am pus de-un chase... eu aveam securea...tipa alerga.. eu ma impiedicam de toate obstacolele...
|
Originally Posted by Windom:
Singura chestie pe care mi-o doresc, de prin alt secol, e o mud wrestling, problema e că încă nu m-a enervat nimeni într-atât! =)) =)) ---- Nu te bagi la o sapă, un tăiat de viţă-de-vie, ceva?! Chestii dintr-astea.. bărbăteşti. :P :P |
Mda, m-am hotărât. :))
Cinemania, hellsteed, SoricicaMov. :P |
|
Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)
|
Pe toţi. Cre'că am mai spus-o de vreo 5 ori, doar-doar o ieşi de-un mud wrestling. ;)
|
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |