Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95690)

keepwalking 26 Feb 2010 09:16

chambord, esti paranoic.
pur si simplu, am facut o gluma, relevand faptul ca "drujba" inseamna, in ruseste, "prietenie".
dar, na, n-ai cu cine...

Chambord 26 Feb 2010 09:22

Prostovane, nu te jignisem cu nimic. Doar facusem o observatie. Chiar trebuia sa te intzepi ?
Si nu cunosc nenorocita de limba rusa asa ca imagineaza-ti ca n-aveam cum sa ma "prind".

illotempore2002 26 Feb 2010 09:59

Chamb, tre sa admiti ca de data asta chiar ai fost paranoic.
:)

dar nu-i nimic, tuturor ni se intampla. Gluma cu drujba a fost total neofensiva. n schimb cea cu "prostovane" nu prea. uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.
dar io tot as vrea sa te cunosc, ma jur :x

Gospin 26 Feb 2010 10:04

Unde s-a ajuns de la o litera gresita!
Ca am scris in loc de "meet", "meat" :)

Rapture 26 Feb 2010 10:21

nu-i bai.

hellsteed 26 Feb 2010 10:45

cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?

Chambord 26 Feb 2010 10:47

Originally Posted by illotempore2002:

uneori vbesti fix ca halebardul, din putul plin cu frustrare si complexe de inferoritate.

Asta e o constatare de psiholog ratat ? Pt ca asa suna. Nu am nici un complex de inferioritate (fata de cine ?!?!), frustrare nici atat (avand ca obiect ce ?).

Paranoia si complexe de inferioritate par a avea cei care ma considera / au o problema cu:
halebardul. Gen Mistah J ... si altii.

Si eu tineam sa te cunosc. Not anymore.

illotempore2002 26 Feb 2010 11:01

Da, psiholog ratat (:|

E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?

illotempore2002 26 Feb 2010 11:03

Originally Posted by hellsteed:

cine are placerea de a avea o cafea cu mine in 27 martie in Bucuresti ? Ne vedem la Baneasa ?

In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)

Chambord 26 Feb 2010 11:05

Da, psiholog ratat (:|

E limpede pt orice agarici ca agresivitatea vine din complexe de inferioritate, ce asa mare scofala?Nu tre sa fii psiholog ca sa intelegi asta, intelegi tu?

Asta te-au invatat in facultate ? :))
Poate veni si ca reactie de aparare la un o atitudine constant rau-voitoare din partea cuiva.

Daca nu ti-au spus si asta, poti sa inveti acum de la mine. Gratis. De data asta. Next time cand te invat ceva vii si cu 1 RON. Vezi, nici macar nu iau mult ;)

hellsteed 26 Feb 2010 11:13

In ce zi pica? Ador sa beau cafele in aeroporturi :) Daca vrei o primire faina, imi aduc si prietenii :)

Pica sambata.. Well nu neaparat la Baneasa.. In cele din urma tre sa ajung in gara so...

Dragomara 26 Feb 2010 11:22

Originally Posted by danT:

Pe Dragomara - as vrea tare mult s-o cunosc (ca mi-a facut deja - pe privat - o declaratie de dragoste:"> )... Cit se poate de personal, ca sa zic asa.:) Dar doar daca e caprita din poza!:D

Din păcate reciproca nu e valabilă, nu-mi plac cei care dau tot din casă, nici înainte, darmite după ce-ţi "trec" pragul. :D O căpriţă alpinistă m-ar tenta să fiu (am primit zilele astea ceva poze superbe cu temerarele astea patrupede). ;) :P

Windom 26 Feb 2010 11:24

Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)

hellsteed 26 Feb 2010 11:26

cand am fo in Padis am pus de-un chase... eu aveam securea...tipa alerga.. eu ma impiedicam de toate obstacolele...

Dragomara 26 Feb 2010 11:41

Originally Posted by Windom:

Mi-ati dat o idee cu drujba...:-? Am putea face un meeting tematic - noi avem niste zone izolate misto pe aici (padure, liniste & stuff) - sa facem un Carpathic Chainsaw Massacre...;) Un fel de survival horror - cu un drum rezolvam toate si animozitatile de pe forum...
No ce ziceti?;;)

Zic că ai prea mult timp liber, şi prea multă energie! ;)
Singura chestie pe care mi-o doresc, de prin alt secol, e o mud wrestling, problema e că încă nu m-a enervat nimeni într-atât! =)) =))

----
Nu te bagi la o sapă, un tăiat de viţă-de-vie, ceva?! Chestii dintr-astea.. bărbăteşti. :P :P

vave 26 Feb 2010 13:02

Mda, m-am hotărât. :))
Cinemania, hellsteed, SoricicaMov. :P

Judex 26 Feb 2010 16:20

Facem forumeeting pe aeroport? ;)

hellsteed 26 Feb 2010 17:51

Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)

Dragomara 26 Feb 2010 18:02

Pe toţi. Cre'că am mai spus-o de vreo 5 ori, doar-doar o ieşi de-un mud wrestling. ;)

Judex 26 Feb 2010 18:23

Daca esti in Bucuresti, cu cea mai mare placere. :)

In mod normal, da. Eventual te preiau de-acolo si ne vedem cu cine mai doreste in vreo bodega-n drum spre gara - acolo am inteles ca vrei sa ajungi. Depinde si de cat timp ai tu la dispozitie intre aterizare si tren. Per total, mi-ar face mare placere sa bem o bere impreuna. ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:13.