![]() |
Inteleg, inteleg, either way, eu nu m-am mai simtit in largul meu in aer de cand aveam vreo 9 ani si pe masura ce-am mai inaintat in varsta m-am tot paranoizat. :P
|
N-ai zburat cu mine. :D
|
Originally Posted by erectia eunucului:
|
Sunt fericit pentru ca mi-a luat ea cravata pt nunta. B-)
|
Sunt fericita pentru ca am avut curaj sa fac o chestie pe care n-am mai facut-o de peste 10 ani.
(m-am tuns cu breton:))) |
uau
ne arati si noua o poza, sau tre sa asteptam anonimu k sa te vdm? ;) |
Lasa ca la Anonimu o vedem pe Illo cu breton.
|
@als
Da, o sa-mi schimb imaginea avatarului imediat ce fac poza cu breton.X_X |
Gloria, vin eu sa te fotografiez. :)
N-am nici o cursa pana dupa nunta si mai tin cate ceva minte din scoala. :D |
pai tu nu o pozai pe illo?
O:-) |
Nu i-am facut nici o fotografie.
|
Sunt fericit pt ca viitoarea mea nevasta m-a lasat sa-i conduc Audi-ul. Iar acum imi face chiftele marinate.
|
Sunt fericit c-am gäsit pe net "Niste bäieti grozavi", un film la care am lucrat cu multä pläcere.
|
Sunt fericit pt ca am cerut-o de sotie si a acceptat.
|
Sunt fericit c-o sä bem la nuntä!!!! :D
|
Da Doamne sa betzi la nunta!
:D Da Doamneeeeeeeeeeeee! p.s. sunt fericita c-or sa bea la nunta! |
In septembrie.
Illo, te accept numai daca vii cu Marx. Pit, bem de ne sar capacele. |
sunt fericita ca am terminat de pictat suficiente planse cat sa umplu sarma de intins rufe din baie....baia mea arata foarte misto acum :)
am o sarma intreaga plina cu picturi: portrete, mese pline cu sticle de bautura :D , tampoane, ochelari .... vreau sa dau cu vopsea rosie pe gresia de pe jos si in cada, sub forma de picaturi si pete, ca sa para ca a avut loc o crima in baie la mine....crima din psycho se pricepe cineva? |
Mai asteapta o saptamana ca iti vine ciclul.
|
sunt fericit ca e cam racoare afara...as fi si mai fericit daca ar da cu furtuna vreo cateva ore
si sunt fericit ca femeia de serviciu nu a apucat azi dimineata sa-mi faca ordine pe birou (cred ca iar imi stingea pc-ul ca o apucata X( ) |
All times are GMT +2. The time now is 17:23. |