![]() |
Si eu zic ca e :) se vede ca are unele treburi nedeprinse de un pusti de 13 ani ;) da am ras copios ce sa mai :)) in special la ala cu numaratul pan la nuj cate mii a fost genial :))
|
Nu el a iniţiat acel topic.
ON: Bunicul vorbind despre gresia proaspăt pusă în casă: "... că mi-a pus pietre în casă, bine era cu un covor... măcar călcam pe moale!" |
Originally Posted by copila_satanista:
O da in s.f - uri rau de tot pentru varsta lui :)) E intradevar ceva putred la mijloc :P |
Originally Posted by vave:
stiu ;) si totusi |
Vorba multa,ochiul vanat! /Imi apartine/ :))
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Trecând pe lângă un tip ce făcea portrete şi caricaturi, o întreb pe persoana ce mă însoţea:
Cât costă tipul ăla? |
Originally Posted by paul_aramis:
Din fericire, I've never been answered that... But from now on I'll think twice before using it... Ultima perla a fiicei mele: "Pacaleala de 1 martie" |
El: Vezi că asta e cu cacao.
Eu: Cu pesmet vrei să zici. X( Amândoi vorbeam despre scorţişoară. :)) |
profesor de desen, cand vede o "capodopera":
asta-i hartie de impachetat gogosi! |
Galagie mare in birou .. discutii aprinse ..chestii... trestii. in urmatoarea secunda un coleg se ridica si zice:
"Ma duc pe terasă să trag o ţigară, poate aşa mai aud si eu nişte linişte" :)) |
:)) trebuia sa vina aci ca fugea repede inapoi cu drag la voi in birou
|
mda... clar lol ^^ |
Tarfa, pralina, boarfa, jegoasa...
Pentru numele lui Dumnezeu, poligamia e strict masculina! |
la magazinul de paine:
aveti graham? da doua paini! parca ati spus ca vreti graham.. dar painea graham nu e paine? B-) |
Mi-am amintit de o replica memorabila primita pe strada acum vreo 2 ani. Mergeam cu a mica intr-un carucior sport de genul asta
![]() si ma opreste o femeie si ma intreaba: "Vai ce frumos carucior, de unde l-ati cumparat? Ca vreau si eu unul din-asta de unica folosinta" :-O |
Imi povestea un prieten despre ce vorbeau doi intr-o tabara.
Primul: Ba vezi ca-ti pute gura Al doilea: Da' ce ma mi-ai spus sa ma spal pe dinti?:-/ |
Verisoara mea de 6 ani in timp ce imi luaum sosete in picioare : ''Voi baietii va luati ciorapi si noi fetele ne luam strampi in picioarae '':)
|
cineva care vorbea despre profesionalism:
ăştia au două viteze: lent şi rezemat |
|
All times are GMT +2. The time now is 04:41. |