![]() |
mda, nu am citit pana la capat dar oricum SIMPATIE FUNCIARA suna ca naiba mai potrivit fiind SIMPATIE NATIVA.
|
Originally Posted by halebardul:
|
pai ai reluat degeaba. tot aia e. tot ca naiba suna "simpatie funciara".
:-B |
bine.
uita. iarta. crede. |
nu pot sa cred ca ne-am blocat intr-un cuvant, destul de uzitat in sensul asta - cred eu.
|
nu ne-am blocat.
imi place de Hale ca reuseste sa treaca peste petele care i se pun pe oameni, de exemplu desi a avut pica pe mine acuma nu o mai are si vad ca si cu Dragomara o da la pace. nu-mi place hale ca i se pune pata asa, gratuit pe cate cineva si dupa aia te urmareste cu agresivitati de-ti vine sa-l impusti. antipaticul naibii! |
Cand te-oi alerga odata cu halebarda pe holuri... :P
|
Originally Posted by halebardul:
ai dreptate, aci îmi pierd vremea cu unii care habar nu ai cine sunt ei înşişi, da'ştiu totul despre ceilalţi. :( cei pe care-i plac aci ştiu deja asta, tot la fel de mult cum o ştiu şi restul detestaţilor. tb să ştii şi să vrei să priveşti dincolo de cuvinte. nu văd legătură ce are autoportretul cu bicicleta?! mă gândeam acum că tb să fie foarte trist, în viaţă reală, să trăieşti lângă oameni lipsiţi de imaginaţie, autoexilaţi în propria lor fiinţă - cred că asta e culmea egoismului. în fine, m-am plictisit de nonsensul ăsta de forum, deci nu te mai obosi să-mi răspunzi că nu mai citesc aci. |
Te-am iubit, proasto! :(
http://www.youtube.com/watch?v=o8Ge0...eature=related |
All times are GMT +2. The time now is 18:14. |