Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Noi moderatori pe Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95392)

EgOisM 30 Apr 2009 15:09

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by corinka:

Unde e moderator Egoism?

Deocamdatä, nicäieri - desi fusese si ea propusä, initial, si cred cä ar fi bunä.
As vedea-o la Video sau la Clasic... Ce zici, EgO?

As vrea la Video,poate urca traficul.

Pitbull 30 Apr 2009 15:18

OK, s-a pus candidatura lui EgOisM.
Obiectii, cineva?
(Si cu asta, cred cä avem necesarul de moderatori acoperit pe-o bunä bucatä de timp de-acum încolo... S-o investim, numai, si pot încuia topicul.)

StefanDo 30 Apr 2009 16:27

user-ii banati in trecut nu sunt eligibili

illotempore2002 30 Apr 2009 16:31

esti sigur?
:D

StefanDo 30 Apr 2009 17:02

of

userii banati permanent in trecut nu sunt eligibili

Pitbull 30 Apr 2009 17:06

Pânä acum, nimänui nu i-a trecut prin mine o asemenea näzbâtie: ieri bannat, azi moderator.
A bubuit de undeva ideea, normal cä a generat si reactia fireascä, sub forma unei reguli care s-o stopeze.

Stef, cred cä putem s-o punem pe EgO la video, si ne linistim si noi un timp.
(Mai ales cä topicurile astea au luat-o razna räu de tot...)
Topic închis.

StefanDo 30 Apr 2009 17:10

oftam pentru illo, care a tinut sa ma "inchida" cu replica ei (si ea a fost banata o data sau de doua ori pentru cateva zile)

@pitbull
sincer sa fiu, nu cred ca sectiunea de video are nevoie de un alt moderator, nu scrie nimeni acolo

poate ego vrea in alta parte

Pitbull 30 Apr 2009 17:15

Of, bine, l-am deschis din nou - da-l curät si de bälärii de-acum încolo, cä nu mai merge.

Regula se poate aplica rezonabil:
Nu e vorba de bannäri scurte de avertisment, ci de bannäri lungi si/sau repetate, pentru abateri grave. (Ce sä mai vorbim de alea "permanente", gratiate la Marea Schimbare dintr-un spirit de generozitate de care acum unii abuzeazä.

StefanDo 30 Apr 2009 17:19

ok, dar fara excese (de curatare) :)

tu, mistah, cu atitudinea asta mergi exact in directia de acum un an ;)

EgOisM 30 Apr 2009 19:05

Originally Posted by StefanDo:

oftam pentru illo, care a tinut sa ma "inchida" cu replica ei (si ea a fost banata o data sau de doua ori pentru cateva zile)

@pitbull
sincer sa fiu, nu cred ca sectiunea de video are nevoie de un alt moderator, nu scrie nimeni acolo

poate ego vrea in alta parte

Unde vreti voi!:)

illotempore2002 30 Apr 2009 19:08

esti sigura, Egoism? unde vrem noi?

well, eu am niste preferinte anume, ti le zic in privat :D

Pitbull 30 Apr 2009 19:46

Originally Posted by Liviu-:

Poate interveni cineva la sectiunea animatie si sa stearga toate off-topicurile de acolo? Macar acolo sa fie liniste...

Deci, ar fi nevoie de un moderator suplimentar la Animatie.
EgO a spus deja cä acceptä "unde vrem noi".
Am putea-o repartiza acolo - desi sectiunea e cam lesinatä; cred cä EgO s-ar potrivi într-o zonä mai activä.
Clasic, eventual...?

Apropo, pentru cä la Animatie e liniste, si n-a fost bannat niciodatä, l-as propune pe Neuptolem.
Semioltene, dai un zaibär?

Neuptolem 30 Apr 2009 21:01

Bai, ati rupt topicu' asta in 4! Noi moderatori.. Offtopic...Mov si Moved...ce fuck!??? :-S :|

Pitbull 30 Apr 2009 21:04

Fac eu ordine, ai räbdare...
Topicul ästa nu mai are nevoie de prelungiri. O punem pe EgOisM la Clasic, pe tine nu te mai punem nicäieri cä n-ai vrut, mersi recunostintä - pa! Si nu mai avem nevoie de mesaje aiuristice aici, propunând moderatori tot felul de dude. Orice mesaj off-topic îl mut la locul lui - sau, dacä n-are nici un loc, la Offtopic Asylum. Gata.

Neuptolem 30 Apr 2009 21:10

Originally Posted by Pitbull:

O punem pe EgOisM la Clasic, pe tine nu te mai punem nicäieri cä n-ai vrut, mersi recunostintä - pa!

:)) Fa dom'ne ce vrei! Pune-o pe EgOisM la Clasic, daca vrea, pe mine nicaieri..:) ca oricum nu ma intereseaza si nu dau 2 lei pe a fi sau a nu fi moderator CineMagia - alt stres in plus! dar mi s-a urat cu viata?!? =))

Pitbull 30 Apr 2009 21:18

OK. Iti multumeste Dragomara pentru un mesaj de azi, apropo de moderatori, zice cä de data asta, chiar ai dat-o gata.
Gata.

illotempore2002 01 May 2009 09:18

bai nu la Clasic, ce naiba ma Pitbul, te-ai tzacanit?

Liviu- 01 May 2009 09:28

Originally Posted by illotempore2002:

bai nu la Clasic, ce naiba ma Pitbul, te-ai tzacanit?

Nu prea conteaza unde o pune. Nu trebuie sa fie as in ceea ce priveste sectiunea, doar sa modereze cum trebuie...

illotempore2002 01 May 2009 09:30

X(

Pauline Kael 01 May 2009 11:46

Alex Leo Serban la clasic.

All times are GMT +2. The time now is 21:54.