![]() |
Originally Posted by Pitbull:
|
OK, s-a pus candidatura lui EgOisM.
Obiectii, cineva? (Si cu asta, cred cä avem necesarul de moderatori acoperit pe-o bunä bucatä de timp de-acum încolo... S-o investim, numai, si pot încuia topicul.) |
user-ii banati in trecut nu sunt eligibili
|
esti sigur?
:D |
of
userii banati permanent in trecut nu sunt eligibili |
Pânä acum, nimänui nu i-a trecut prin mine o asemenea näzbâtie: ieri bannat, azi moderator.
A bubuit de undeva ideea, normal cä a generat si reactia fireascä, sub forma unei reguli care s-o stopeze. Stef, cred cä putem s-o punem pe EgO la video, si ne linistim si noi un timp. (Mai ales cä topicurile astea au luat-o razna räu de tot...) Topic închis. |
oftam pentru illo, care a tinut sa ma "inchida" cu replica ei (si ea a fost banata o data sau de doua ori pentru cateva zile)
@pitbull sincer sa fiu, nu cred ca sectiunea de video are nevoie de un alt moderator, nu scrie nimeni acolo poate ego vrea in alta parte |
Of, bine, l-am deschis din nou - da-l curät si de bälärii de-acum încolo, cä nu mai merge.
Regula se poate aplica rezonabil: Nu e vorba de bannäri scurte de avertisment, ci de bannäri lungi si/sau repetate, pentru abateri grave. (Ce sä mai vorbim de alea "permanente", gratiate la Marea Schimbare dintr-un spirit de generozitate de care acum unii abuzeazä. |
ok, dar fara excese (de curatare) :)
tu, mistah, cu atitudinea asta mergi exact in directia de acum un an ;) |
Originally Posted by StefanDo:
|
esti sigura, Egoism? unde vrem noi?
well, eu am niste preferinte anume, ti le zic in privat :D |
Originally Posted by Liviu-:
EgO a spus deja cä acceptä "unde vrem noi". Am putea-o repartiza acolo - desi sectiunea e cam lesinatä; cred cä EgO s-ar potrivi într-o zonä mai activä. Clasic, eventual...? Apropo, pentru cä la Animatie e liniste, si n-a fost bannat niciodatä, l-as propune pe Neuptolem. Semioltene, dai un zaibär? |
Bai, ati rupt topicu' asta in 4! Noi moderatori.. Offtopic...Mov si Moved...ce fuck!??? :-S :|
|
Fac eu ordine, ai räbdare...
Topicul ästa nu mai are nevoie de prelungiri. O punem pe EgOisM la Clasic, pe tine nu te mai punem nicäieri cä n-ai vrut, mersi recunostintä - pa! Si nu mai avem nevoie de mesaje aiuristice aici, propunând moderatori tot felul de dude. Orice mesaj off-topic îl mut la locul lui - sau, dacä n-are nici un loc, la Offtopic Asylum. Gata. |
Originally Posted by Pitbull:
|
OK. Iti multumeste Dragomara pentru un mesaj de azi, apropo de moderatori, zice cä de data asta, chiar ai dat-o gata.
Gata. |
bai nu la Clasic, ce naiba ma Pitbul, te-ai tzacanit?
|
Originally Posted by illotempore2002:
Nu prea conteaza unde o pune. Nu trebuie sa fie as in ceea ce priveste sectiunea, doar sa modereze cum trebuie... |
X(
|
Alex Leo Serban la clasic.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:54. |