Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Concursuri Cinemagia?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95360)

StefanDo 18 Oct 2009 08:41

contrazi-ma, dar eu am sa repet ce am scris mai sus. Castigatorii au confirmat deja, iar premiile au fost trimiste. Nu-mi explic de ce tu nu ai vazut lista castigatorilor.

mai mult, de luna trecuta castigatorii primesc mesaje de atentionare pe contul lor de pe cinemagia. Daca nu ai primit unul, inseamna ca nu te aflai printre castigatori.

monici2008 19 Oct 2009 09:56

StefanDo, nu ma asteptam sa ma numar printre castigatorii la acel concurs, doar ca mi se pare corect ca daca tot participam sa vedem si cine a castigat.

Eu am castigat la concursul :"Invingatorul este intotdeauna singur" plus 2 carti din Biblioteca Coelho si nu am primit niciun mesaj de atentionare:D , insa am trimis un mail la cinemagia.ro cu datele mele.

StefanDo 20 Oct 2009 18:23

"monici2008
a câştigat Învingătorul este întotdeauna singur plus 2 cărţi din Biblioteca Coelho
9 oct · Comentează"

e un citat de pe wall-ul tau
totodata, acest mesaj apare si pe wall-ul prietenilor tai

bubulinaa 23 Oct 2009 10:28

un singur premiu de persoana

Buna ziua,
eu nu ma indoiesc de corectitudinea extragerilor, altceva ma framanta... Nu inteleg de ce se acorda cinci carti sau dvd-uri la o singura persoana, cand ar putea fi mai multi castigatori, fiecare castigand o singura carte sau un singur dvd sau un singur obiect promotional. In felul acesta ar creste sansele de castig ale concurentilor... Banuiesc ca merita sa fie luata in considerare aceasta optiune.

StefanDo 23 Oct 2009 10:40

am renuntat la concursuri gen "un obiect per persoana" dintr-un motiv obiectiv: expedierea coletelor in tara costa prea mult

oanastefana 28 Oct 2009 09:44

Ce se intampla cu concursurile de pe Cinemagia? Ieri nu a fost afisat niciun castigator...nu se mai afiseaza zilnic?

StefanDo 29 Oct 2009 11:45

in acest moment extragerile zilnice sunt in regula

ad3lyna 24 Nov 2009 12:12

buna

Am intrat pe pagina mea si imi apare ca am castigat : Totul despre Schmidt; Forrest Gump; Poştaşul sună întotdeauna de 2 ori; Profeţiile omului-molie; Uriaşul Hulk > Nu am primit nici un mesaj pe mail in care sa mi se ceara sa confirm datele.Cand o sa-mi primesc premiul? Multumesc anticipat

StefanDo 24 Nov 2009 12:54

orice participant la concurs se presupune a fi citit regulamentul. Acesta precizeaza ca TU trebuie sa verifici lista castigatorilor si sa ne trimiti mailul de confirmare. Ideea e ca trebuie s-o faci pana dispare concursul de pe site, altfel pierzi premiul. In cazul tau, concursul a disparut, dar inca mai avem cartile de la Littera, prin urmare o sa facem o ultima exceptie ;)

trimite mailul de confirmare la adresa din regulament, o sa-ti raspunda colega mea madalina

cremaxx 24 Nov 2009 17:23

Am citit pe undeva pe acolo,la concurs, ca daca ne inscriem de mai multe ori la unul dintre concursuri vom fi descalificati din start.

Ei bine,intrebarea este: cum imi pot da seama(fara sa-mi notez undeva anume)daca am mai participat la un concurs anume sau nu?:-/

StefanDo 24 Nov 2009 17:41

esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

Disciple 24 Nov 2009 17:52

Cand se vor anunta castigatorii concursurilor "The Orphan" si "The Road"?
Ca stau demult in asteptare...

cremaxx 24 Nov 2009 17:54

Originally Posted by StefanDo:

esti descalificat daca te inscrii la acelasi concurs de doua ori in aceeasi zi.

Este chiar atat de greu sa tii minte (fara sa-ti faci carnetel special pentru asta) la ce concursuri te-ai inscris azi si sa lasi pe maine o alta inscriere? :D

M-am speriat atat de rau, ca o sa fiu descalificat, incat m-am gandit doar ca o sa fiu direct descalificat daca mai particip inca o data ....:D

StefanDo 24 Nov 2009 18:00

pai o sa fii descalificat, da

@disciple
ziua extragerii este precizata in regulamentul concursului

cremaxx 24 Nov 2009 18:04

Pot sa imi fac mai multe conturi folosind alte adrese de e-mail si mai apoi sa particip cu fiecare cont la concurs?:)

StefanDo 24 Nov 2009 18:07

doar daca ai mai multe buletine ;)

bineinteles, poti sa-i inscrii pe tata, mama si tot restul familiei

Alexa_Gray 18 Dec 2009 07:26

Buna ziua,
Am castigat obiecte promotionale de la filmul New Moon si am trimis mail de confirmare chiar in prima zi cand s-au afisat castigatorii. Au trecut deja 2 saptamani si nu am primit nici un telefon, nici un mail nimic. Din ce am citit aici pe forum poate sa treaca mai mult de 1 luna, ok, intrebarea mea este, banuind ca cineva ma va contacta prin telefon, trebuie sa ma duc sa ridic premiul de undeva sau va veni acasa prin curier? mentionez ca sunt din Bucuresti.
Va multumesc

StefanDo 18 Dec 2009 08:13

vei primi un mail in pre-ziua expedierii

ralucutza1307 23 Dec 2009 09:05

Buna. In primul rand multumeeeesc pentru premiu. In 17.12.2009, am castigat o invitatie la Hollywood Multiplex. In al doilea rand vreau sa va intreb cand poate fi folosita invitatia? Doar saptamana aceasta (21-24 dec)? Sau pot sa folosesc invitatia si sapt viitoare?
Multumesc

StefanDo 23 Dec 2009 11:01

dupa cum spune regulamentul (pe care se presupune ca l-ai citit):

Art. 2. Premiul constă într-o invitaţie de 2 locuri la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Această invitaţie este valabilă în zilele de luni până joi din săptămâna următoare afişării câştigătorului. Invitaţia se va ridica de la cinematograf pe baza unui act de identitate.

deci mai poti merge azi si maine

All times are GMT +2. The time now is 05:51.