![]() |
Originally Posted by Gloria:
Toti sunt f misto,Mafalda,mii de scuze,vad ca sunteti mai mare,eu am crezut ca e doar o..fetita! Ma bucur ca Gloria e blonda si smart. :) StefanDo very serious :) Data viitoare vin si eu,si sper sa vina si Buticut,imi place cum gandeste.. Cinemania esti tanar(credeam ca esti mai mare,avatarul ti-e de vina :P Se7en ,fa-te actor. Pitbull prietenos. Alex si Meda ,presupun ca scriu in Cinemagia-revista,niste hot-urbans -beauties... I feel pretty.. Sa mai fie intalniri! Bravo,felicitari,la mai mare :love: V-ati contrazis?Filmul lui Malaele a impresionat? |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
culmea, si asta mi s-a mai spus :D da' io tot nu-l schimb |
Nu, ca e regizor mare :lol:
|
|
Pai de unde sa stiu,daca dobitocii de la tv nu prea angajeaza tineri actori(mai putin Media Pro sa zicem).Frumosi ..Numele intreg,semnalmente,preferinte,filmografie si succes..Ei erau..mirii?
Ah ce pacat ca n-am fost..ca vorbeam asa frumos.Jur. :) |
|
Si..au trait fericiti pana la adanci batraneti? Sau nunta muta era una ..tragica? ia sa citesc eu cronica ta(dvs) :lol:
|
(La al treilea, iar nu mai vorbesc cu tine - un an.) |
Si daca nu mai traiesc un an? :)
Bine,inteles. Ati fumat (mai multi) la intalnire? |
Eu nu mai fumez din 9 august 2006.
|
interesante pozele. am citit odata o carte de body language.
|
Serios ca si eu tot asta credeam...dar ma gandeam sa nu ingros gluma,ca deja mentionasem de latura lui evil :D. Eu tot asemena remarci primesc atunci cand ma vad cu cineva face-to-face dupa ce am chat-uit pe net (am avut un forum meeting la un concert): I thought you were older :P.Odata cineva a spus pe un forum ca mai-mai sa-si taie capul daca nu am peste 25 de ani si i-am sugerat sa isi taie gatul :happy: . |
Originally Posted by buticut:
nu arata domle' evil, arata cool. :) aratati cu totii fff bine (bine, pe Pitbull si Leonard ii stiam). Frumos! |
N-am cinzeci, dom'le, am pasopt! Familia mea de la pasopt în camerä!
|
Originally Posted by Pitbull:
...but you are young @ heart :happy:. Si oricum pasopt nu e big deal. Johnny Depp are 45... :lol: |
Hai, mä päpuselul meu scump si dulce, acuma vrei sä-ncep sä-ti zic madam...? :((
|
Pe cand urmatoarea intalnire? Pe la vara,ca e cald?
|
BogdanAndro., n-ai observat ca jungla din fundal e completata magistral de blana din prima poza... :oops:
|
la vara ca e cald dar am vrea sa stim si unde
|
All times are GMT +2. The time now is 20:28. |