![]() |
Originally Posted by Pitbull:
…ªi zvârlitã pe fereastrã, Pauline-n drum cãzu: “Dumneavoastrã, dumneavoastrã, Pot sa mor ºi nu-þi zic…TU !” El se enervã mai tare ªi se nãvãli pe scãri, Doar cu gând de rãzbunare Pentru-aceste neobrãzãri. ªi ajuns degrabã-n drum, O-apucã de umeri bine ªi...un strigãt: “Sunã ceasul, Deºteptarea, Pauline !” |
Pentru cã nu adorm aºa uºor,
Buchisesc din scoarþã-n scoarþã Roºul uºor e rozul iluzor, Un volum semnat de Foarþã. |
La TCM privind trândav,
Vãzui Fraþii Karamazov. Hollywood va ºti ce-i sufletul slav Abia când o seca Marea Azov! |
ªi fiindcã n-o sã sece-n veci,
Vor sta ºi vor privi zãlud, Strivindu-ºi sufletele reci Cu înc-un film... tip Hollywood. |
Originally Posted by Proletar:
La TCM privind trândav, Vãzui Fraþii Karamazov. Va ºti U.Sam ce-i aia slav Când o seca Marea Azov! (Din foarfeci putintel am tuns; Acuma ritmul curge uns.) |
pitbule, mai ai de tuns ca sa merga ritmul uns... la tcm privind hulpav privii cei "frati karamazov". va sti u'sam ce-i aia slav cand o seca marea azov! |
Fratern accentul, în räspär,
Scäpatu-mi-a, într-adevär. Nu zicem, frate, sä te tii, C-un sut în dos, sunând: "frat�*�*". |
Recunosc, sunt un novice
În a catrenului matrice. Dar sã nu fie cu bãnat, Eu, mãcar, am încercat! |
Greu era, mäi Proletare, Sä-ntreprinzi o mäsurare, Spre-a-ti cruta novicul ghiers De-a se poticni din mers: Recunosc, sunt un novice N-a catrenului matrice. Dar nu fie cu bãnat, Eu, mãcar, am încercat! |
foaie verde PD-L
ti-ai tras cablu de tv, tot te uiti la TCM ca sa revezi filmele... |
Originally Posted by Floydman:
pai nu, ca nu e vorba de respectabila facultate teceme (tehnologia constructiilor de masini) :) |
desi ai ritm usor ciupit, da-i inainte, proletare, caci, in sfortarea ta cea mare, aproape ca ai reusit... |
sa le fie tarana usoara!...
cred ca pastorel suspina
lacrimand cu ochii-i, tristii... cine, oare, e de vina c-au murit epigramistii??? |
Cä bine zici, mäi Ratatouille,
Ca Pästorel, altul, zäu, n-ouille! Väzut-ai ce-am postat, sä fie, In topicul de Poezie? |
Re: sa le fie tarana usoara!...
Originally Posted by ratatouille:
Tot se misca incontinuu Rime roze,ciclam,move.. Sa nu disperam,nu-nu. E vero,e pur si muove.. :lol: |
Degeaba îl repeti pe "nu",
N-o sä rimeze cu-"ncontinuu". Mai bine-ai încerca, acu', Un parastas Dumitru Tinu. |
da, am vazut, mai, pitbullus si tare mult m-am amuzat de perle cum pe lume nu-s... si totusi una ti-a scapaaaaaaaaaaaat... e vorba de conflictul pe care pastorel l-a avut cu sadoveanu, scriitor prosovietic, autor al sintagmei "lumina vine de la rasarit" si caruia pastorel i s-a adresat astfel: cu fatza la rasarit si cu curul dezvelit nu e greu de presupus ce-o sa-ti intre din apus... |
Sunt altele, de-acelasi soi,
In epigramele citate. Cât fu Ceahläul de balsoi, Tot a-ncasat-o... pe la spate! |
stau si ma gandesc eu, raul: era mai de caragatza de maria-sa, ceahlaul, o-ncasa direct ... prin fatza! |
Ca pisica pe sofa
Torc alene ,lang'cafea. Si cu spleen si alambic Seman cu cel ..Arpagic (Motanel de Blandianã). Amar' ca o buruianã, Ma gandesc vantos dar shui Unde esti,cher Ratatouille? :love: Miaaouu.Rrrr. |
All times are GMT +2. The time now is 11:11. |