![]() |
|
mmm?
|
Ai închis frumºaþã de topic... :((
|
ihi
|
Dar io iubeam la el... :( :love:
|
nu s-ar fi terminat intr-un mariaj fericit, so... :)
|
Pun si eu o intrebare domnului moderator de forum Stefan Dobroiu si daca se poate sa primesc un raspuns din partea dumnealui ar fi excelent.
Cum se face ca utilizatorul RinTinTin poate folosi la semnatura un link catre un blog de filme si eu ca nou utilizator ce eram acu ceva vreme am primit din partea d-lui. Dobroiu un mesaj privat cum ca nu pot face reclama pe forumul cinemagia la blogul personal despre filme? |
ti-a sters cineva semnatura?
|
Originally Posted by StefanDo:
nu mi-a sters-o nimeni, dar din moment ce mi-ai scris ca nu-mi pot promova blogul despre filme aici, am inteles ca nu-mi pot promova blogul aici... |
Poate ar fi bine sä reglementäm mai exact si regimul linkurilor, ca sä nu mai încapä dubii.
Vorbind la modul foarte general, e firesc ca orice user sä-si poatä promova website-ul personal (din moment ce chiar în formatul profilului existä aceastä optiune). Dacä e un website de profil cinematografic, cu atât mai mult. In plus, toti avem dreptul sä postäm linkuri de orice fel, în topicuri specifice (de la cele uzuale, cinematografice, peste tot prin sectiuni, pânä la träsnäile de la "copy-paste-uri, dadaisme si aberatii"). In schimb, ar trebui sä existe anumite conditii limitative, în functie de urmätoarele criterii: - promovarea excesivä (atât în profil, cât si în semnäturä, în exagerat de multe mesaje, etc.) - site de profil non-cinematografic - site non-personal - site cu caracter vädit comercial - site propagandistic (cu atât mai mult, dacä are un caracter legal discutabil: prozelitism religios, rasist, sovin, homofob, discriminatoriu în orice fel, etc.) - vechimea userului si nivelul lui de activitate pe forum. (In fond, mai ales în ultima vreme, apar destui spammeri care simuleazä legitimitatea, postând câte douä-trei mesaje scurte, formale si inutile despre filme, ca pretext pentru a strecura linkuri cätre site-uri comerciale, în semnäturä sau profil - pe care-i stârpim scurt.) Am putea organiza elementele de mai sus într-un paragraf al regulamentului, privitor la linkuri. |
ok, la un moment dat asta era regula: fara link-uri spre posibili concurenti in semnatura. Daca ai fi avut un site si nu un blog specializat, acel link sigur n-ar fi supravietuit.
dar mi se pare ciudata aceasta reactie: "da' daca n-a murit capra mea, a vecinului de ce traieste"? :w00t: |
|
ciudat raspuns din partea unui moderator. daca exista niste reguli sa fie valabile pentru toti si le voi respecta. daca regulile nu exista sau pot fi incalcate sau degeaba exista, ce rost are sa ne dam rotunzi ca nu ne rostogolim daca nu ne impinge cineva... daca regulamentul forumului precizeaza ca nu am voie sa trec un blog despre filme ca semnatura ma voi conforma bineinteles asemenea celorlalti utilizatori. |
nu stiu ce te-a deranjat, pana la urma link-ul tau este inca in semnatura ;)
regula e asta: fara link-uri catre posibili concurenti nu o incalci |
Si, la o adicä, de unde pânä unde "posibili (sau imposibili!) concurenti"? :shock: Care-s äia? :? Sä mi-i arate si mie cineva - si-i mänânc cu fulgi cu tot! :w00t: Rog seriozitate. :sleep:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by nume:
Rog SERIOZITATE |
Pe mine ma nemultumeste ca n-ai de ce sa fii nemultumit...
|
De corectat
La sectiunea concursuri - 5 invitatii duble la "Cititorul" la varianta de raspuns - "Cate Oscaruri a obtinut acest film?"....niciuna din cele trei variante nu este corecta....Raspunsul corect este 1 Oscar. Eventual intrebarea putea suna ceva de genul "cate nominalizari a avut filmul?"...si in cazul acesta raspunsul corect ar fi fost 5. Multumesc...si felicitari pentru noua prezentare. Mult succes in continuare.
|
interlocutorii tai au folosit un limbaj decent, prin urmare avertismentul primit este cat se poate de meritat
|
All times are GMT +2. The time now is 11:40. |