Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Bad girls ,girls with guns (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93396)

Pitbull 01 Feb 2009 20:35

Originally Posted by Pauline Kael:

Sa stearga cineva postarea aiuritului de mai sus.Cu pozele supradimenionatesi oripilante..Te-ai trezit si tu la pagina 5 sa faci pe duru,cu uniforma dictoanelor in engleza pe tine.Esti off topic si n-ai maniere.

Le-am sters eu.
Cazee, te rog, pune poze on-topic, si de dimensiuni comode.
Sau, dacä-ti displace topicul, ignorä-l.
Dacä-l consideri däunätor pentru forum, reclamä-l în Condicä.
ok pupici merci

Cazeemeer 01 Feb 2009 21:03

Sa stearga cineva postarea aiuritului de mai sus.Cu pozele supradimenionatesi oripilante..Te-ai trezit si tu la pagina 5 sa faci pe duru,cu uniforma dictoanelor in engleza pe tine.Esti off topic si n-ai maniere.

Am postat ceva off-topic, dar referitor la subiect (meta-topic, daca vrei), un comentariu la modul in care arata acest subiect. Si nu erau poze oripilante, erau niste legaturi chimice formate in procesul de diviziune celulara, o vaca, pagina de titlu a primei editii a unei carti de Daniel Defoe, un ficat uman, sigla aeroportului Luton si lansarea unei masini. Nimic necuviincios.
PS: "Dictonul" in cauza nu e un dicton, e doar o propozitie care nu suna bine in romana.
PPS: O sa fiu lipsit de maniere in continuare, daca tot am inceput, si o sa va reamintesc ca in limba romana se obisnuieste ca semnele de punctuatie sa fie precedate de spatii, acest lucru sporind semnificativ lizibilitatea textelor si reducand riscul de a fi luata in ras de fel de fel de aiuriti fara maniere.

Pauline Kael 01 Feb 2009 21:14

Amuza-te singur,esti neinteresant,oricat ai incerca.Si la pozele alea,pune-l pe Nesuptolem sa-ti faca un scenariu din care sa faceti un filmulet in care sa jucati numai voi doi.
Good night,Guten Nacht,pashol na turbinca,Tov.cazimirovici,cu litera mica asa,in sî-cul tau cu i din i.
Nu-mi mai raspunde,nu voi citi.

Neuptolem 02 Feb 2009 17:19

Eu chiar nu inteleg ce tot aveti cu mine si nu teleg nici rostul la acest topic. :(( :(( :((

Pitbull 02 Feb 2009 17:22

Existä un rost al acestui topic, dar la el, nici unul.

Pauline Kael 02 Feb 2009 18:21

Pitbulle draga,apai sterge-l dar,topicul, ca vad ca de ieri va sta in gat.Si cand incepusem si eu sa prind curaj creativ si poetic si ma pregateam sa raspund frumosului comentariu.Bun ,cred ca va trebui sa cer sa-mi stergeti contul ca n-are sens.Vorbesc serios.daca nu,o sa-mi iau singura campii si bannare definitiva,nu mai suport .
Si a mai aparut si mortaciunea asta,nu -i ajunge cat si-a luat-o la topicul lui cu messengerul.Starneasca mila dar,care e un sentiment tare placut.Pardon,domnisoara,ca asa arata in avatar.

Pitbull 02 Feb 2009 18:27

Nu.
Topicul nu va fi sters.
Nu mor caii când vor javrele.
(Câinii sunt nobili, dar termenul "javrä" are si conotatii bipede, deci e folosibil.)

Neuptolem 02 Feb 2009 19:53

Pitbulle draga,apai sterge-l dar,topicul, ca vad ca de ieri va sta in gat.Si cand incepusem si eu sa prind curaj creativ si poetic si ma pregateam sa raspund frumosului comentariu.Bun ,cred ca va trebui sa cer sa-mi stergeti contul ca n-are sens.Vorbesc serios.daca nu,o sa-mi iau singura campii si bannare definitiva,nu mai suport .
Si a mai aparut si mortaciunea asta,nu -i ajunge cat si-a luat-o la topicul lui cu messengerul.Starneasca mila dar,care e un sentiment tare placut.Pardon,domnisoara,ca asa arata in avatar.

Autorul randurilor de mai sus ii, FEMEIE??? :o

Dar ce ti-am facut? :((

Pitbull 02 Feb 2009 19:56

Lasä, posteazä în alte topicuri.
Nu aici.
Lasä.

Pauline Kael 03 Feb 2009 16:34

Originally Posted by Cinemania:

bad girls....ma gandesc din prima la Ilsa, tigroaica din Siberia, lupoaica SS-ului etc.

http://www.imdb.com/title/tt0074729/

Uite-o pe Ilsa:
http://www.imdb.com/title/tt0071650/

Disciple 03 Feb 2009 20:05

Gagica din Transporter 2-Amber Valleta o cheama pe actrita daca nu ma insel.Filmul e o gluma proasta,dar ea e o prezenta foarte sexi!:D

Pauline Kael 03 Feb 2009 21:04

E o poza cu ea pe pagina intai a topicului,Disciple :)Adica e cu tipa rea,nu cu Amber Valetta. :lol:

Pauline Kael 03 Feb 2009 21:24

Si mi-e f f f dor de Victor si Hands. :( :) :love:

Cinemania 04 Feb 2009 06:59

Uite-o pe Ilsa

e tare rau Ilsa asta...mai ales sa o vezi si in filme nu numai in poze...brrrrr

Pauline Kael 01 Mar 2009 18:31

Emily Watson,Equilibrium:

victor584694 06 Mar 2009 19:18

victor584694 06 Mar 2009 19:22

victor584694 06 Mar 2009 19:25

victor584694 06 Mar 2009 19:35

marcusARCUS 07 Mar 2009 08:35

Dupa cum se vede va plac numai Femme Fatale chinezesti(majoritatea)care vorbesc americana...Bravo tata

All times are GMT +2. The time now is 04:29.