![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
Cazee, te rog, pune poze on-topic, si de dimensiuni comode. Sau, dacä-ti displace topicul, ignorä-l. Dacä-l consideri däunätor pentru forum, reclamä-l în Condicä. ok pupici merci |
PS: "Dictonul" in cauza nu e un dicton, e doar o propozitie care nu suna bine in romana. PPS: O sa fiu lipsit de maniere in continuare, daca tot am inceput, si o sa va reamintesc ca in limba romana se obisnuieste ca semnele de punctuatie sa fie precedate de spatii, acest lucru sporind semnificativ lizibilitatea textelor si reducand riscul de a fi luata in ras de fel de fel de aiuriti fara maniere. |
Amuza-te singur,esti neinteresant,oricat ai incerca.Si la pozele alea,pune-l pe Nesuptolem sa-ti faca un scenariu din care sa faceti un filmulet in care sa jucati numai voi doi.
Good night,Guten Nacht,pashol na turbinca,Tov.cazimirovici,cu litera mica asa,in sî-cul tau cu i din i. Nu-mi mai raspunde,nu voi citi. |
Eu chiar nu inteleg ce tot aveti cu mine si nu teleg nici rostul la acest topic. :(( :(( :((
|
Existä un rost al acestui topic, dar la el, nici unul.
|
Pitbulle draga,apai sterge-l dar,topicul, ca vad ca de ieri va sta in gat.Si cand incepusem si eu sa prind curaj creativ si poetic si ma pregateam sa raspund frumosului comentariu.Bun ,cred ca va trebui sa cer sa-mi stergeti contul ca n-are sens.Vorbesc serios.daca nu,o sa-mi iau singura campii si bannare definitiva,nu mai suport .
Si a mai aparut si mortaciunea asta,nu -i ajunge cat si-a luat-o la topicul lui cu messengerul.Starneasca mila dar,care e un sentiment tare placut.Pardon,domnisoara,ca asa arata in avatar. |
Nu.
Topicul nu va fi sters. Nu mor caii când vor javrele. (Câinii sunt nobili, dar termenul "javrä" are si conotatii bipede, deci e folosibil.) |
Dar ce ti-am facut? :(( |
Lasä, posteazä în alte topicuri.
Nu aici. Lasä. |
Originally Posted by Cinemania:
http://www.imdb.com/title/tt0074729/ Uite-o pe Ilsa: http://www.imdb.com/title/tt0071650/ ![]() ![]() |
Gagica din Transporter 2-Amber Valleta o cheama pe actrita daca nu ma insel.Filmul e o gluma proasta,dar ea e o prezenta foarte sexi!:D
|
E o poza cu ea pe pagina intai a topicului,Disciple :)Adica e cu tipa rea,nu cu Amber Valetta. :lol:
|
Si mi-e f f f dor de Victor si Hands. :( :) :love:
|
e tare rau Ilsa asta...mai ales sa o vezi si in filme nu numai in poze...brrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dupa cum se vede va plac numai Femme Fatale chinezesti(majoritatea)care vorbesc americana...Bravo tata
|
All times are GMT +2. The time now is 04:29. |