Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   EURO 2008 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93047)

StefanDo 23 Jun 2008 15:01

nu inteleg care-i problema voastra.

cand primiti o muie de la nu stiu cine, nu va place. Dar cand altu' o primeste si eu iau masuri, vi se pare o mare nedreptate.

Sa zicem ca pe illo o inteleg, e subiectiva, dar tu, baiatule argintiu-portocaliu, ce-ai?

silver_boy 23 Jun 2008 15:03

glumeam Stefane, doar atat...really...nu comentez faza cu marx
hai Rusia -;

illotempore2002 23 Jun 2008 15:41

Originally Posted by ricutza:

Originally Posted by illotempore2002:

Originally Posted by hellsteed:

vreau si eu ban... ca poate asa nu vad absenta multora de pe forum....

pai daca vrei ban, nu ai decat sa fii foarte inteligent (ceea ce esti deja), sa ai dreptate atunci cand te iei de cineva, sa fii mai dur si mai provocator cu cei din jur, sa stii ce spui si sa stii sa sustii ce vrei sa spui....si gata, vei fi banat!
e simplu!
vrei sa incercam impreuna?

interesant ce spui...conform definitiilor tale insa, nu pricep cum ai reusit sa scapi tu de bann...ai cumva o arma secreta pe care marx nu o poseda?

haidade....ce-ai fato? te-ai frustrat cam tare bag seama ca ti-am zis acu cateva zile ca ma plictisesti....nu cred ca as putea fi banata pt asta, nu te-am jignit, si daca ai citit la topicul ala, mi-0am cerut dupa aia scuze ca ti-am zis ca ma plictisesti
de altfel nu am jignit pe nimeni pe forumul asta Stefan Do mi-e martor :D

te bagi si tu ca musca in lapte....vezi-ti de fotbalul tau acolo si scuteste-ma

Planmaker 23 Jun 2008 16:12

Hauileo... sa vezi ca-ncepe circul iar 8) :D

StefanDo 23 Jun 2008 16:27

nu stiu de ce, ma simt ca-n marilena...

illotempore2002 23 Jun 2008 16:28

Originally Posted by Planmaker:

Hauileo... sa vezi ca-ncepe circul iar 8) :D

da, mai lipseste painea....

illotempore2002 23 Jun 2008 16:29

Originally Posted by StefanDo:

nu stiu de ce, ma simt ca-n marilena...

eu nu am vazut Marilena si nu pot intelege comparatia ta, adica cum te simti ca in Marilena?

illotempore2002 23 Jun 2008 16:32

Klein, nu inteleg la ce te referi tu: cand am fost eu a dracului? am fost o singura data cu Ricutza, i-am zis foarte politicos ca ma plictiseste dupa care m-a mustrat constiinta si mi-am cerut scuze....mi-ai pus o eticheta nefondata :x

Ricutza s-a mirat mai devreme ca de ce nu sunt banata???????????? adica de unde pana unde?

sa mor io, unora v-a intrat discernamantul in vacanta de vara
8)

StefanDo 23 Jun 2008 16:36

ba deloc, de-asta am sa si sterg orice mesaj off-topic de acum inainte

illotempore2002 23 Jun 2008 16:37

corect , suntem departe de euro2008 (cum altfel?) dar zi acuma cum e aia cu Marilena si cu simtitul?

StefanDo 23 Jun 2008 16:38

marilena, intre un nene care se chinuie sa faca caca si o tanti care se chinuie sa nu faca pipi, e asa, un pic absurd si isteric

klein 23 Jun 2008 16:40

Klein, nu inteleg la ce te referi tu: cand am fost eu a dracului? am fost o singura data cu Ricutza, i-am zis foarte politicos ca ma plictiseste dupa care m-a mustrat constiinta si mi-am cerut scuze....mi-ai pus o eticheta nefondata :x

Ricutza s-a mirat mai devreme ca de ce nu sunt banata???????????? adica de unde pana unde?

8)

mi se pare ca incerci sa devii, nu ca ai fost si mi se pare ca vrei cu orice pret sa fii banata.

StefanDo 23 Jun 2008 16:43

gata-gata, sa mai raspunda si illo o data si terminam cu chestiile astea, da?

illotempore2002 23 Jun 2008 16:46

asta nu e o argumentare ce ai scris tu mai sus.....e doar impartasirea unor impresii. si mie mi se par diverse dar nu toate sunt justificate.

whatever...nu conteaza agresivitatea ricutzei nici opiniile tale nefondate pe nimic, conteaza ca Marx nu mai iese din ban doar pt ca e mai iute la manie; inseamna ca nu acceptam decat un singur tipar uman pe acest forum; si pan la urma, nici asta nu conteaza

:)

illotempore2002 23 Jun 2008 16:47

gata
:)

io ma duc la alte topicuri mai cu sens

StefanDo 23 Jun 2008 16:51

bine

mai saliveaza cineva dupa nurii vreunui antrenor/fotbalist?

europe_east 23 Jun 2008 19:16

curat istericale pe acest topic...

din pacate pana miercuri va trebui sa vorbim aiurea-n tramvai :)
mie mi-e frica de germania-turcia (mi-e ca iese cu bataie...)

altminteri care gomes, bre, nu se compara cu bilic... :D

redmen 23 Jun 2008 19:27

Cred ca va fi ultimul meci pentru Turcia :)

ricutza 23 Jun 2008 20:11

nu vreau sa amplific discutia da rmi se pare ca ar trebui sa am si eu un drept la replica...
nu am cerut banarea nimanui...numai ca descrierea lui illo nu mi s-a parut pertinenta. nu i se potriveste lui marx si nu i se potriveste nici unui om care a fost vreodata banat de stefan sau de alt moderator...am remarcat doar ca i se potriveste mai bine ei pentru ca este o persoana destepta, care foloseste cu intelepciune ironiile si care totusi reuseste sa nu deranjeaze pe nimeni... faptul ca stefan nu o baneaza (cum nici nu ar trebui) nu face altceva decat sa dovedeasca faptul ca marx face anumite chestii in plus (pe care din ce stiu eu si le si asuma) deci nu e cazul sa-l trasforme illo intr-un nevinovat neinteles, care stim cu totii ca nu este...

Neuptolem 25 Jun 2008 23:34

Senzational, Turkey! Magnifique, Manshafftul! Ce meci! Un meci nebun! Un meci de neuitat! CE MECI! CE!!! MEEECI!!! S-a luat transmisia de la Ceausescu pe tribuna da' vina nu e de la tvr, cica furtuna, storm coming! Fotbalul e un sport in care...iar Germania ajunge tot timpul in finala iar atunci cand joaca bine, o mai si castiga!
- reactii de dupa meci.

E relevant ca un atuu (daca nu avantaj competitiv) al nemtzilor este inaltimea si...latimea dar si inaltimea, densitatea, greutatea, etc. calibrul la propriu..in meciul cu Portugal (al caror fan sunt, pt ca joaca, nu de alta...) sesizam diferenta asta de gabarit incat ma ducea gandul pe alocuri la box, cu categoriile.. ei, dar fotbalul e fotbal, un sport atat de frumos, indragit, tocmai datorita acestor "nedreptati" (mai poti si ucide pe teren si la banii pe care-i ai, esti scos pe notorietate ego-imagistica). Tocmai diferenta asta s-a intamplat pe teren, cred, cred, ca turcii au avut un handicap la schema asta a.i. au...cedat, dar viteaz, darz, stoic, curajos, onorabil, demn, memorabil si admirabil, admisibil...desi, la golul I al turcilor, poate pt prima data in viata imi era mila de Germania, extraordinar! cam de nivelu' empatiei atunci cand Ganea il trimitea pe Beckam acasa, putin a lipsit si aici, turcii, ziceam, la 1-2, nici vorba, ce minut e? 85??? ha ha ha ha, amuzant, f amuzant, numai ca Manshaftul o merita, pt prima data o merita (bai da' astia joaca futbol numai cand se trezesc din Iad???), golul de 3-2 al lui Hitzlsperger e genul de gol care place pana si unui pretentios ca mine hranit cu capodoperele din '94 si '98.
Si daca Turcia a plecat senina sa atace eclipsand o nationala a Romaniei ce o batea cu 5-1 prin '90, si daca Semih ÂȘenturk a marcat de o maniera magistrala, fundamentand pt eternitate puterea psihica a acestor muncitori condusi de un imparat vulcanic, mai lipsea ca Fatih Terim sa stea calare pe-un cal fluturand stindardul semilunii in bataia brizei Alpilor...

Finala e duminica pe stadionul Ernst Happel din Viena. STALINGRAAAAD! :lol:
Imi place Rusia (si cat i-am urat si inca!), imi place aceasta echipa ce aminteste de nationala Romaniei din 1994, cu Raducioiu (e singurul fotbalist ce mi-a marcat copilaria, si azi inca mai cred ca un atacant prin definitie inseamna Florin Radu Raducioiu), cele 4 goluri, 2 contra Columbiei, 2 contra Suediei, mai adaugam si pe cel din penalty...si vrem ca azi sa mergem mai departe cu 1 gol al lui Mutu...no comment! pasele acelea in viteza fara preluare, la forul ierbii spre linia de 16 metri si apoi mai adanc in careu, ne incanta, Rusia e revelatia acestui turneu, as vrea sa-i bata pe spanioli sa putem urmari o finala de o calitate reala, Spania are un joc plictisitor si bun, da' bun pt ei, nu pt privitor, un Villa instabil psihic si un Torres apropiinduse mai mult de playmatele senzuale decat de charisma unui atacant pur sange.

Fotbalul e... o basica dupa care alearga 12 prosti... ah! erau 22, dar ah-2! basica e un balon complex alcatuit din 14 elemente in care s-a investit...cat? si s-au facut teste...si...stai ca iau acu' programu' ca scrie pe el...

Bogdan Cosmescu (paradox: e singurul comentator ce-mi trezeste repulsie auditiva) spunea pe parcursul meciului Olanda - Rusia: "Van Persie: tatal lui este sculptor iar mama lui pictorita, in Olanda exista o mentalitate atat de civilizata incat nu inseamna ca daca provii dintr-o familie de intelectuali, nu ai voie sa ajungi fotbalist.", sau...ceva de genu', in fond asta...

Scor: 2-1 pt Rusia dupa 1-1 in 90 de minute, cred in Vrajitor, in forta mobilizatoare a lui Gus Hiding.

All times are GMT +2. The time now is 20:17.