![]() |
@illo,
metoda lui pit e mai buna, cu 20 de intrebari. sigur, pot fi si zece, dar sa fie la fel de concrete. ale tale sunt prea vagi si ne dau dureri de cap... :) |
bineeeeeeeeee.....asa ramane!
|
Originally Posted by Pitbull:
dc ma faci ciuperk?? :(( |
dc++!!
|
Ma bag si eu scurt (si daca imi permiteti) ca imi plac chestiile astea:
Vis, circular, iubire, memorie, comedian, delete... Destul de usor, zic eu... |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu cred ca era capabil sa raspunda... |
Originally Posted by M0n0:
Eternal sunshine of the spotless mind |
Asa e...
propun ca cel ce ghiceste sa faca o noua "ghicitoare"... |
Originally Posted by films4all:
(Ultimul mesaj de pe pagina precedoasä.) Hai una scurtä cä-s gräbit: Ce-ar fi dac-ar fi: 1) Animal: caprä 3) Pasäre: barzä 3) Carte: reeditare slabä a unor memorii 4) Clädire: circ 5) Obiect: traistä 6) Faptä: promisiune neonoratä 7) Plantä: herself. |
Fragii salbatici?
Bergman? E film, e regizor sau actor/actrita? |
C'MOOOON, illo!
c fragi salbatici fata!?! :shock: :lol: ps zizi bostan? :oops: |
exact la tzinta :lol:
|
mda....m-am luat dupa indiciile "editare slaba a unor memorii", planta "herself" si "promisiune neonorata"
whatever, la cinematografia romaneasca sunt zero, nu stiu absolut nimic nimic, nu m atrage, nu am timp de ea.... sorryyy :x |
stai linistita, p mine nu ma 'afecteaza', k nu-s regiSor roman... ;)
da m-ai amuzat copios: capra-barza-traista SI circ, la bergman??? :w00t: |
pai nu intentionam sa te afecteze (paranoicule :D ) spuneam doar ca-s ignoranta in materie de cinema romanesc, ca o motivatie pt faptul ca nici nu stiu cine e zizi bostan, daramite sa mai si ghicesc ca despre ea/el e vorba
traista se potriveste u pic cu Bergman in masura in care cand zici traista te gandesti la calatorie, drumetie (fizica si spirituala) circ nu se potriveste cat despre capra si barza - astea sunt viziuni atat de subiective, proiective, incat si eu pot zice ca asociez pe Pasolini cu planeta marte sau pe kim ki duk cu tatal meu (cum te-ai prinde daca as zice asta)? :D |
pai nu m-am gindit k te-ai fi gindit k o sa ma afecteze, was just a joke - so who's more paranoid now haha?
got yr point, da cre k jocu asta (dk e sa continue) tre sa stabileask clar niste reguli - gen: NO private memories sau cva! 'nu-i vba, pitbull e maestru la a baga kestii private p kre doar el l stie - k are si alta virsta :P -, da tre remarkt, to his credit, k aici NU a bagat asha cva... da ar fi simpatic un joc in kre sa bagi asocieri d-astea, p kre sa nu l stii decit tu - & sa l explici p urma, nu? :happy: ps eu, d ex, asociez urmuz cu mirosu d petrosin, pt k s facea parketu la noi in casa cind am citit 'pilnia si stamate' |
"Ma-ma", "Näicä si barza", "Saltimbancii", "Amintiri din copilärie", "Veronica" ("...Traista esssteee darulll meuuuuu!!!"), "Promisiuni", Bostan (evident!)
Chestii criptice bag la "Alege unu'", cä acolo merge si absurdul (mamäää, ce vremuri, când dädea si bunicä-mea cu petrosin prin casä, si pe mine mä trimitea la vecini!). Aici, unde-i pe ghicitelea, sunt riguros: NUMAI indicii descifrabile (desi, nu musai blackberry in the mouth; uneori, si mai subtile sinaptic...) Hai, mai puneti si voi. |
pai, sa n gindimmm... si sa-ncerkm sa fim spontannnni... :lol:
2 gagici /una dusa, alta nu/ thalia kestii / fac skimb (simplu k buna-ziua, film :P ) |
deci un film spaniol ???
|
Persona, dar era evident :)
Ia pulsul decorului (regizor) |
All times are GMT +2. The time now is 13:01. |